Искам да кажа ... (103)

• 55 168
  • 812
  •   1
Отговори
# 765
 Tired Снощи пуснах климатика, понеже като готвих се размириса ужасно на манджам отворих около 40 мин прозорците и стана кучпи студ.. Еми веднага се разкащлях, при положение, че му чистих филтрите същия ден. Гадна работа е климатика и това е. Вече не знам с какво да топля. Отделно, открих че ужасно духа от вратата за балкона, то е алуминиев голям прозорец в едната част е врата. И откъм пантите духа. Уж е ново, не знам защо и сега не знам към кой да се обърна, как се оправя това.
Велукс прозорците..същата работа. Събудих се вкочанена, спалнята ни е точно под прозореца и е егати клинча.  Tired И двата са слагани от строителя, така купихме апартамента и сега наистина не знам какво да ги правя.

Аз си карам режимно, с леки прегрешения, които планирам да елиминирам скоро.

# 766
  • някъде ... тук ...
Коте, забавни тениски за по-големи има в House и Cropp в Парадайс-а (един до друг са магазините). Големият от там си купува, че и с анимационни герои  Crazy За пижами - нямам идея, моите не носят.

Последна редакция: пн, 09 яну 2017, 11:08 от ЕлиТ

# 767
  • Пловдив
Захир - обърни се към фирмата, която го е слагала този прозорец/врата. Аз съм ги викала 3 пъти за настройки първата зима. Общо взето има какво да се направи, от 5 големи прозореца остана да имам проблем само с едната част на куненския, ама го преглътнах.

И към строителя се обърни, тия апартаменти имат гаранция.

# 768
  • Sofia
Коте, от Reserved купувах скоро пижами за моя юнак  Peace-Батман и Супермен.Най-големият размер са 170 см.Ние сме още на 158-164.
Аз пък се назобах с бисквиДи  hahaha.
Големи сте кокони.У нас е 21 градуса целогодишно.Свикнали сме,не ми е студено.Но и тримата ходим с домашни плюшени халати  Peace.
Покрай вашите режими се замислих какво ям  newsm78.Грешница съм,грешница  Blush.
Синковецът спи.Направих му пилешка супа за обяд и ще ходя да вися по опашки в едно учреждение  ooooh!.Понеделнишки разкош  Crossing Arms.

# 769
Захир,
вече са те посъветвали да викаш фирмата да регулира дограмата
хубаво е ако нямаш дебели завеси да си сложиш, също спират част от студа
преди години от прозорците вееше здраво и бях облепила всичко с вестници и скоч, красота   Laughing
но стана значително по-топло като спря да духа от всякъде

валеше скреж сутринта, обичам зимата  Heart Eyes

# 770
Да, благодаря! Сега се свързах със строителната фирма, от която купухме апартамента, писах им мейл и се надявам да ми дадат координати на фирмата, която е поставяла дограмите. Иначе имам дебели завеси. Даже са двойни, долните са като лен, а горните са един доста плътен плат. И все пак, духа ужасно, но от вратата, за която се излиза на балкона и всъщност единствения отварящ се прозорец в цялата стая и не знам как мога да го облепя. На снимката се вижда, в най-ляво, духа от пантите.

Скрит текст:

Искам да кажа на всички гладуващи като мен, че попаднах във фейсбука на някаква програма, детоксикираща, която ще започне на 16.01. Чудя се дали да се включа, ще има доста хора, което би могло да ми послужи като стимул ама са само някакви сокове, смутита, чайчета.. и не знам моята душичка ще издържи ли тоз тормоз:
http://www.zdravei.org/zdravei-programa-esen/
Какво мислите за нея?  newsm78

# 771
Ние сме на газ, не си я давам за нищо на света, 60 лв ми е сметкат аза декември, в къщи се хозди по къси ръкави и най- тънките пижами. Климатик пускам само лятото, но ще ми издуха щорите, никак не ми харесва това духане  Naughty

Захир, приятна гледка е апартамента ти  Heart Eyes Тия тухлички на снимките тапет ли са?
Имам една стена, която не мога да измисля какво да направя, ще ми се нещо различно, някакъв акцент  newsm78
Приемам идеи всякакви  Hug

# 772
о, за съжаление са тапет. Кучката ми, малката гад изрови целия апартамент! Взех я като бебе. Явно не е била куче за апартамент, въпреки миниатюрните и размери и гадинката си точеше ноктите по стените! Целия коридор, в хола на различни места, абе общо взето навсякаде има следи..  Tired Беше ужасно. И като бях кума, моминското парти в началото беше вкъщи, и нямаше как.. Мъжчо се впрегна.. и най-евтин и бърз вариант за замазване се оказаха тапетите.
Кучка сега е на село, там си живее щастливо и тича като гламава, малка космата гадина!!!

Има красиви каменни облицовки, декоративни тухлички, гпарава мазилка... има и тапети вече много красиви, винилови, всякакви цветове.. Въпрос на вкус. Ние много бързахме тогава, а и нямахме много пари за майстори, така че това измислихме.

# 773
  • Пловдив
Одобрено е, нищо, че набързо Simple Smile Хубаво е у вас. Ама много нагласено, у нас е минимализъм с хаос от играчки, защото хуните и Атила минават. Това го казвам, защото откровено завиждам. Като видя подредени, нагласени домове и ......

# 774
Захир,
чудна ти е къщичката  Grinning много хубаво място си имате, живи и здрави да сте
не виждам как може да се облепи конкретния прозорец - като дойдат майсторите на дограмата да я нагласят нещо, че да спре да духа

# 775
Благодаря ви! Това е само илюзия!!! Янтре беее  Crazy Ти ако знаеш в нас баш какъв е хаос! Тоя моя е като хуна.. и вика, че аз разхвърлям! Много сме смотани ние, само на снимката така изглежда, никога почти няма тоя вид. Аз като поръчвах дивана му обърках нещо размерите и сега възглавниците, които са за гръб са супеееер обемни, няма как да се седне, та те са винаги метнати на земята.. Чаши за вино, за бира, разни книги, боклуци..Аз уж подреждам ама после не пазя, сама си ходя да си сътворявам хаос  Crazy Умница!

Я да ви питам сега за форумната среща, за кога се ориентираме грубо? Да не сте забравили, ей! Кой спортува, кой на диета, кой щастлив  с килата и себе си...всички на линия!!

# 776
  • Варна
Ако е по топлите месеци аз мога да пална мотора Simple Smile

# 777
HighSpeed,
какъв мотор имаш?
Боже-Боже колко отдавна е било  като се возех на разни мотори ..... Sunglasses

# 778
  • София
Аз също съм викала фирмата за дограмата да си оправя една врата. За съжаление, след няколко години пак от същата врата започна да ми духа, обаче гаранцията изтече и сега трябва да я оправям за собствена сметка. Но понеже духа само 2-3 дни годишно, когато от Витоша завее нечовешки вятър и то само в определена посока, през останалото време не се усеща, още не съм се наканила.

И на мен ми харесва у Захир, ама тя снимката нарочно като за списание правена - с книга и чаша вино на масата. Точно като в икейски каталог Hug Пожелавам, като му дойде времето, у вас да е като от следващата глава в каталога, нали се сещаш Wink

# 779
 Hug благодаря!! Дай боже!
Че вие да не мислите, че хаоса ще снимам? То не стига, че само на снимка може да изглежда така ми да взема и да си снимам натуриите..тц!  Naughty Аз само арт снимки си правя, да си мисли народа, че живея на чисто!!  Laughing
Скрит текст:

Хай-че какъв ти е мотора? Айде, взимаме и нашия и ще бръмчим! Аз се страхувам де, ама за теб ще се прежаля. Ние имаме Хонда Хорнет..600 кубиков.

Общи условия

Активация на акаунт