Мъча се да заспя, четох книга не става. Защо стана пак така не знам, тъкмо се бях пооправила и сега отначало. В момента съм старшно изнервена и сякаш ме е газил влак. А освен Жаки ще имам още едно дете на нейната вързраст на гости, баш днес да може ептен да ме побъркат.
Това с кредитите за Коледа ми е, като с кредити от 5-10 000 за да поканиш цялата рода на абитуриентски бал, на софри, гаче ли наследникът се дипломира от Кембридж. Или заплатата ти да е 700 лева, и да си купи Ай фон 7 и плазма 42 инча с бърз кредит.
Вчера прочети, че Сеслил държат 21 градуса, сега у нас е толкова и замръзвам, ръцете ми са лед. Ще пускам и климатици, парното никакво го няма.
Вие как си представте, че ядете масло с лъжица ли:)) Просто пържолата е от врат, а не от бут, рибата е сьомга, херинга или скумрия, ребърца, гърди свински. На тези неща не се добавя зорлем още мазнина, те си имат. Салатите със повечко зехтин, авокадо, добре узрели сирена, маслини. Салати ям на корем.
Също всякакви манджи- грах, зелен боб, зеле, телешко варено, супи, бульони. Сланина сурова без хляб не мога да лапна, но изпържена до хрупкавко с бъркани яйца и пресен лук е чудно:)
Кате, слагам я в решетеста купа и в салфетки, не ми капе нищо:) Избирам осменка, по- шарена за пръжки.