Искам да кажа ... (103)

• 55 265
  • 812
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Аууу, как ме похвалили, златни ви уста  Hug...машина съм аз, ама за хляб  hahaha. За'лебвам си баш добре. Верно е,че редовно подскачам, ама и доволно похапвам  bowuu.Как сте завишили очакванията си към мен  Embarassed . приСтесних се  Crazy. Лежа аз на туй ухо, че ям и не ми се лепи много, ама мандалото ще 'лопне съвсем скоро, като чукна 40-така,вероятно.
Скрит текст:
Имах наистина параноични периди, в които се теглех сутрин и вечер, диби-дюс, та и не дишах,докато съм на кантара  hahaha.Тогава поддържах около 48 кг./172.Сега -около 50-51,ръст-непроменен, надявам се  Joy

# 91
  • София
Тонка*,
запитах те за прясна лимонада /прясно изцеден лимон, захар и вода/, защото не обичаш кафе  Simple Smile
Не знаех, че на това му се казва прясна лимонада.  Grinning Много обичам и особено зимата доста се харчи у нас. Само че я правя с мед, не със захар. И за една доза, която ми е близо 2 л отива поне половин буркан мед от големите.  Crazy

Гена, ти направо ме разби с тия мерки, бе жено. Аз на ръст 174 см и 54 кг бях много гърчава. Най-сочна и точна бях на 62-63 кг. За килограмите ми в момента тактично ще си замълча.  Mr. Green

# 92
То и аз правих "пица" с блат от карфиол, хич не е лошо. Разбира се не е и пица в класическия смисъл, но поне не беше тесто и си оползотворих главата карфиол. И чистихме 2 часа, сега ми е леко изморено, мисля да се изкъпя и раничко да се замъкнем в спалнята да си четем и почиваме, че седя до късно иначе.

Май все пак ще успея за ските другата седмица Simple Smile

пп - моят мъж не знам какви батерии има, сега го чувам, че мие контейнера на прахосмукачката и пере мопа. Жива да не съм, ама никаква енергия и затова нямах, изморих се, да му се не знае...

# 93
  • Sofia
Тонка, на мен ми тежи мИсото,пък на теб кокала, явно  Peace. Хич не изглеждам кльощава. Най-нормална се виждам аз. Peace Важно ми е да се събирам в мерителните си гащи  bowuu.

# 94
  • София
Хрупкава пица става като се разточи тестото тънко и се пече в тава за пица на дупки. Има ги в Айко, по 5 лв  бяха или нещо подобно. Слагам тавата малко под средното ниво на фурната и пека на 230 градуса.

Ето, намерих я

# 95
Гена, зависи кой номер са мерителните ти гащи Joy

# 96
  • В Космоса
Като сме на чаена тема, подариха ми ей таз магическа кутия

http://www.haritea.com/shoti-maa-chakras/p-1a/3112-012--magic-box.html

с 12 различни чая и сега съм си направила този с  копър, кардамон и портокал. Чуден е!

# 97
  • Euskal Herria
Кате, като писа за мерителните гащи, се сетих, че вчера четох статия за килограмите, хареса ми:
http://www.webcafe.bg/webcafe/onya-deto-ne-go-triyat/id_58123369 … to_za_Vas_gospojo

# 98
  • София
Тази тава не ми вдъхва доверие. Понякога от плънката ми изтича я сосче, я мазнина, ако съм прекалила с кашкавала. Това през дупките като мине, фурната ми ще стане мазалоооо...Мисля да се примиря с липсата на хрупкава коричка Laughing

И аз си имам мерителни гащи Laughing

# 99
Не знаех, че на това му се казва прясна лимонада.  Grinning Много обичам и особено зимата доста се харчи у нас. Само че я правя с мед, не със захар. И за една доза, която ми е близо 2 л отива поне половин буркан мед от големите.  Crazy

Гена, ти направо ме разби с тия мерки, бе жено. Аз на ръст 174 см и 54 кг бях много гърчава. Най-сочна и точна бях на 62-63 кг. За килограмите ми в момента тактично ще си замълча.  Mr. Green

Grinning
90% бях сигурна  за лимонадата заради кафето

а за мерките на Гена като прочетох направо отивам в ъгъла, и спортувам здраво и режим се оказа, че било мойто с яйцата и мазнината и нам си какво и....килограмите да не казвам колко са, Гена ще мацка и 1/2

# 100
  • Sofia
Не ми приспивайте бдителността,ей.... Crossing Arms. Искате да се отпусна, да се оям и на пролетната среща да ме засенчите, а? Whistling  Хитри жени  Thinking.
Важни са пропорциите, не килограмите  Peace. Подкрепям всички диетуващи аз  Hug, както и всички спортуващи, както и всички ядащи. Всекиму според нуждите и желанията. В залата идват доста закръгленки девойки, ама с такъв мерак скачат,че ми е кеф да ги гледам.  Peace

# 101
Жаки, ида, ида  Mr. Green Начи, туй сметаната (животинската!) е най-великото изобретение, голямо ядене. Пък вчера правих заешко със сланина  Mr. Green Ами сухо ми е, а свекърва ми беше пратила шарена сланинка от личното и прасе. И малко свинска мас, заешкото (от буркан), резенчета сланинка, подправки, водичка. Заешкото се разкапа и се омеси със сланината - и ядеш и ривеш  Joy Ужас, оплюмчих се. И наистина свалих 10 кг. И си признавам, че почнах от суета, защото съм 164 см. и 64 кг. не бяха ок. Имах целулит по прасците чак, казвала съм ви - питаха ме кога ми е термина. Още малко носвм да сваля, но не целя да съм перфектна, само да не ме питат кога ще раждам  Laughing Обаче, освен килограмите, много ми се повлия здравословен проблем, който имам от години и не съм вярвала, че така ще ми се регулират нещата. В петък ще пускам изследвания и тръпна в очакване за резултата. Та това ми е най-големия плюс от този начин на хранене. Иначе тестото и на мен ми липсва, но като ми се дояде много изяждам една пица и мирясвам.

Кате, не са ти достатъчно мазнининте, за това си гладна. Апвай и зеленчуци Wink

Гена, ич не си гърчава, ама тия мерки наистина са убийствени Wink

Другото го забравих...

# 102
  • Пловдив
Аз съм 90 кила и отгоре. И к'во? На нищо не ми пречи, всички се чудят как карам ски, колело, тичам, и като се наведа и разтегна (тоест след няколко навеждания) пипам пода.

# 103
Жаки, тъкмо вечеряхме с децата - препечена филийка (може и за брускета да мине  Mr. Green) с яйчен пастет и редени кръгчета домати и сирене поръсени с няколко капки зехтин. Мммм
Всичко щеше да е наред, ако не ми се беше усладило и не изядох 4 филии  hahaha

Вече трети ден стриктно си правя тренировката като се върна от работа. Целта ми е да стегна малко. Иначе се чувствам прекрасно. 54кг на 170 ръст. Само около тумбака не ми харесват нещата  Joy
Ама здраве да е. При по-малко кг започва да ми се пада кръвното и да ми се вие свят.

# 104
  • Sofia
Аз пък най-много ям, като не съм гладна. Просто си лапам,по инерция...добре,че домашните зорко следят,особено синковецът.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт