Искам да кажа ... (103)

• 55 319
  • 812
  •   1
Отговори
# 120
Като пишех беше 17.30....
Ако ти се ядат български неща може да си направиш, не е трудно....последно правихме сала/луканка в тензух. Имаме студени дни (разбирай под 15 с и става за около 10 дни в гаража, но сме правили и лятото-в хладилника).

# 121
Като пишех беше 17.30....
Ако ти се ядат български неща може да си направиш, не е трудно....последно правихме сала/луканка в тензух. Имаме студени дни (разбирай под 15 с и става за около 10 дни в гаража, но сме правили и лятото-в хладилника).

Правя пастърма, съджук правих с мъжът ми, но сама ми е сложно с връзването. Лютеница си правя също и туршии.

# 122
Искам да кажа, че ми действат на нервите прогнозите за леден апокалипсис. Работста ми е на пешеходно разстояние, но не чак толкова малко,детето съвсем ще пощръклее у дома, има някакви ангажименти, които се чудим как да разместим.

Но, какато казваше един дядо мин.година в тв репортаж:"Някога, като завали сняг му казвахме берекет, сега му казваме бедствие".

В мин.тема попитах за впечатления от хотелите в Узана, сега пак моля, ако някой има лична информация. За съжаление, места за февруари няма, ще пробваме за началото на март.

Чай обичам,  но не точно растението чай, а билки и горски плодове, които събирсм сама на планината.

Правя си различни комбинации, а шипковият чай ми е най -добрият имуностимулант за зимата.
Понякога вечерята ни е чай, препечени филийки, масло, сирене, маслини.Вкусно, но броя до третата филия, после спирам броенето и ми е много съвестно.

Засега не съм минала на сериозни ограничения, но следв.седмица ще се включа с отчетите.

# 123
Скрит текст:
Искам да кажа, че ми действат на нервите прогнозите за леден апокалипсис. Работста ми е на пешеходно разстояние, но не чак толкова малко,детето съвсем ще пощръклее у дома, има някакви ангажименти, които се чудим как да разместим.

Но, какато казваше един дядо мин.година в тв репортаж:"Някога, като завали сняг му казвахме берекет, сега му казваме бедствие".

В мин.тема попитах за впечатления от хотелите в Узана, сега пак моля, ако някой има лична информация. За съжаление, места за февруари няма, ще пробваме за началото на март.

Чай обичам,  но не точно растението чай, а билки и горски плодове, които събирсм сама на планината.

Правя си различни комбинации, а шипковият чай ми е най -добрият имуностимулант за зимата.
Понякога вечерята ни е чай, препечени филийки, масло, сирене, маслини.Вкусно, но броя до третата филия, после спирам броенето и ми е много съвестно.
Засега не съм минала на сериозни ограничения, но следв.седмица ще се включа с отчетите.
Те препечените филийки са полезни за стомаха, ама като не може да им устои човек и станат бройка, става страшно.

# 124
  • на Мелмак
Здравейте,
Да се похваля, наспах се, днес ще почивам, ще ходя на маникюр Crazy
После ще правим с децата сладки.
Чай пием - плодов, билков с много мед.

# 125

Светкавица, Янтрто беше писала подробно, а и предложи информация за почти всички хотели. Пиши и на лична.

# 126
Узана е по-изгодно като място за ски и места няма....
Гледахме и ние след като Янтра сподели

добро утро

# 127
Узана е по-изгодно като място за ски и места няма....
Гледахме и ние след като Янтра сподели

добро утро

Може да спите в Габрово или Трявна.

# 128
може, но не искаме в града

# 129
Добро утро!
Светкавица, в Узана само Балканец ми хареса, ама много ми хареса. Това лято ако стигнем до там, няма да мръдна от терасата с разкошна гледка.
Аз казах, че съм на режим вече почти половин година, не ми пречат килограмите, пречи ми, че като смесвам храните много се подувам, отичам и се чувствам ужасно. И сега има какво да се желае от външния ми вид, но се чувствам прекрасно. ВМ НВХ не е за мен, като ми е мазно и аз като Белинда се чудя де ми е хляба. Сега през седмицата съм стриктна, неделя ми е ден за угаждане и за храни, които не хапвам през седмицата, така, както се казва хем вълкът сит, хем агнето цяло и ламята е вързана през седмицата.

# 130
Билков чай пия предимно от лично събрани билки. В нашия град съм виждала къде сушат билките преди да ги предадат - в училищния двор, и ги метат с метла като станат готови. Това лято като пътувахме към Варна на една голяма отбивка преди Попово бяха разпънали липов цвят по асфалта да съхне Sick
Прочетох някъде, че кокосовото масло стопява мазнините, и си слагам в кафето сутрин, не е гадно. Уж трябва да засища до обяд и да не чувстваш глад, но не им вярвайте Naughty

# 131
 Sunny29,
това с вързаната ламя много ми хареса  Laughing

вчера си направих маникюр и сега ми е хубаво да си гледам ръцете

билките масово ги сушат на пътя....и накрая като сметат, за да не се губи, човек да се чуди какво точно пие

# 132
  • някъде ... тук ...
Други изгодни места за ски са Картала над Благоевград и Осогово над Кюстендил.
Проблемът е, че на Картала е една дълга писта и една доста малка бебешка, няма оръдия за сняг и зависят от естествения сняг. Осогово много си го харесвам, но голямата писта също няма оръдия, в момента работи на половина, фън-паркът е супер, но за бордисти и начинаещи скиори. Местата за спане и на двете места не са много и не са кой знае какво.

Хич ме няма по режимите и спорта, та избягвам да се включвам по таз тема.
Карането на колело през лятото и ски през зимата ми е спортуването.

Тавички за пица с дупки имам и никога не ми е изпадало или потичало нещо през дупките. Обикновено ползвам готово тесто (на Фантастико е много по-хубаво от на Кауфланд), щото не обичам да меся. Стават си хрупкави, но и моите са много тънки.

# 133
Eй ме и мен!

От днес съм сериозна с режима. Пиша го, за да ме е срам после. Бях пред цикъл и ядох като ламя, в офиса вчера една колежка черпеше с умопомрачителни малки еклерчета, леле..  Blush но днес ще обърна нещата и повече ВХ няма да пипна! Вчера от цикъка бях подута като бременна бях направо, повече не мога така. И друг път съм казвала, че закуската ми е най-големия зор, нямам време, сутрин все бързаме. Тук в офиса има само целулит, под формата на сандвичи, банички, кроасанчета..  ooooh!
Днес една мила колежка ми беше оставила капучино на бюрото като дойдох. Много мило ми стана! Аз кафе с мляко и захар не близвам, пия тежко, горчиво кафе, но това много ми хареса. Някак си засища и ще се мъча да карам на него, вместо закуска.

Действате ми много мотивиращо! Алечка и Жаки.. с вашите 10 кила, ако щете вярвайте, ама само като посегна към храна и винаги се сещам за вас. Ям си..ама ми е едно виновно такова...  Crazy Crazy Crazy

# 134

Аз казах, че съм на режим вече почти половин година, не ми пречат килограмите, пречи ми, че като смесвам храните много се подувам, отичам и се чувствам ужасно. И сега има какво да се желае от външния ми вид, но се чувствам прекрасно. ВМ НВХ не е за мен, като ми е мазно и аз като Белинда се чудя де ми е хляба. Сега през седмицата съм стриктна, неделя ми е ден за угаждане и за храни, които не хапвам през седмицата, така, както се казва хем вълкът сит, хем агнето цяло и ламята е вързана през седмицата.
На какъв режим си, Съни? Този с мазнините не е за мен, никак не си падам по мазно и сметана  Naughty По- скоро съм склонна за разделно хранене, ще потърся книгите на Петя Раева, много ме зарибява тази жена, така лесно звучи от нейната уста  Mr. Green

Жаки, и аз си забелязах кокалче, ужас...това май е наследствено, и майка ми има. На моменти боли ужасно, оффф рано още бе, искам си още токчета  Wink

Общи условия

Активация на акаунт