Днес тук е лудница. Довечера е карнавалното шествие за Рейес Магос. Включени са над 400 артисти, доброволци, служители, включително полицаи, пожарникари и от чистотата. От общината за осигурили за раздаване 3,5 т бонбони, 15 кг конфети... Малко са ми странни тази годината тримата крале (влъхвите), но довечера ще видим какво ще е:
Още следобед ще затворят центъра и ще пренасочат маршрутите на градския транспорт, защото след парада на тримата крале е мача на Атлетико с Барса.
А утре е почивен ден заради празника. В магазините купуват с бясна скорост храна, а като се сетя, че след това почват и намаленията, направо не ми се мисли. От началото на декември почнаха промоции и оферти, а сега - и намаления. Одеве като ходих в аптеката, ми подариха голяма опаковка душ гел - "На вас не сме ви дали подарък, нали"

Днес температурите са около 6 градуса, което по тукашните стандарти си е почти люта зима. От вчера предупреждават, че температурите ще падат. Но заради влажността (нали сме до океана) понякога усещането е като за по-голям студ.
Ако съм ви досадила, моля да ме извините. Просто кажете и ще се въздържам занапред.