Искам да кажа ... (103)

• 55 234
  • 812
  •   1
Отговори
# 195
  • Euskal Herria
Кате, затова казвам да сме здрави, пък останалото все ще се нареди. Лекарката ме предупреди, че до 20 кг отгоре ще имам. Е, приех се и такава. За тези, които ме познават отскоро, няма разлика, изглеждала съм добре. Но близките и дългогодишните ми приятели знаят.

Днес тук е лудница. Довечера е карнавалното шествие за Рейес Магос. Включени са над 400 артисти, доброволци, служители, включително полицаи, пожарникари и от чистотата. От общината за осигурили за раздаване 3,5 т бонбони, 15 кг конфети... Малко са ми странни тази годината тримата крале (влъхвите), но довечера ще видим какво ще е:
Скрит текст:
Миналата година Балтасар, Гаспар и Мелчор изглеждаха така:
Скрит текст:

Традиционно за този празник се яде роскон - прилича на геврек, сцепен по средата, с плънка от крем или сметана и захаросани плодове отгоре:
Скрит текст:
Купуват ги в големи количества, напомнят ми как ние купуваме козунаци за Великден.
Още следобед ще затворят центъра и ще пренасочат маршрутите на градския транспорт, защото след парада на тримата крале е мача на Атлетико с Барса.
А утре е почивен ден заради празника. В магазините купуват с бясна скорост храна, а като се сетя, че след това почват и намаленията, направо не ми се мисли. От началото на декември почнаха промоции и оферти, а сега - и намаления. Одеве като ходих в аптеката, ми подариха голяма опаковка душ гел - "На вас не сме ви дали подарък, нали"  Grinning.
Днес температурите са около 6 градуса, което по тукашните стандарти си е почти люта зима. От вчера предупреждават, че температурите ще падат. Но заради влажността (нали сме до океана) понякога усещането е като за по-голям студ.

Ако съм ви досадила, моля да ме извините. Просто кажете и ще се въздържам занапред.

# 196
Голям купон при вас  Laughing

Девойки, накъде започна ли апокалипсиса. При нас все още е даже минава за топло. Като знам януари какви са студове тук. Нямаме сняг от месец сигурно  Laughing

# 197
Янче, никога не досаждаш. Прекрасни са ти снимките. Аз нали отложих ходенето до Испания и сега се нахъсвам пак.

При мен започна! Вчера и онзи ден 40-42 градуса, днес 19

# 198
Яна, добре, че ми напомни, че трябва да напазарувам днес. Аз изпитвам силна непоносимост към всякакви подобни типични за Испания шествия и се мъча да ги избягвам на всяка цена. Мислех да ходим на кино с детето довечера, но ще отложим. Някой гледа ли вече Sing, дали е хубав?

17 градуса е при нас.

# 199
Голям купон при вас  Laughing

Девойки, накъде започна ли апокалипсиса. При нас все още е даже минава за топло. Като знам януари какви са студове тук. Нямаме сняг от месец сигурно  Laughing

Не, няма нищо при нас още  newsm78 От центъра на североизтока докладвам, тук трябваше да е най- зле...Голям резил ще е , ако не познаят  Mr. Green

# 200
  • sofia
В София пък още мааалко и ще понатрупа.  Simple Smile Ситни снежинки, ама колите побеляха.
Радост за децата.
Ще го измести и на изток, най-вероятно.

# 201
  • ГО
От централна Северна България - вали дъжд. Захладня, ама не е студено, както обявиха.

п.п. как се пише: Централна северна България или централна Северна България?

# 202
  • В Космоса
Яна, интересни са ти снимките. Защо винаги си мислиш, че досаждаш? Пък и нали всеки прескача каквото му е досадно...

# 203
Яна не досажда, разсейва само с красоти и вкусотии Heart Eyes

Заваля нещо ситно при нас, почва се май  Rolling Eyes

# 204
Яна, интересни са ти снимките. Защо винаги си мислиш, че досаждаш? Пък и нали всеки прескача каквото му е досадно...

Тя Яна си мисли и че е дебела  Hug.

Много ме разсмяха с Янтра. И двете съм ги виждала на снимки, ама те като се описват звучи като да са огромни, пък не са. Да не говорим, че аз на последък не мога да се сгъна и да допра пода с длани, а ако карам 5 часа ски, ще ме карат направо в моргата Simple Smile.

# 205
  • Euskal Herria
Акаша, няколко пъти ми бе казано, че съм досадна, затова. Няма да се обидя, просто ако кажете, ще спра.

Рая, разсейвам, ма никой не ще да забегне насам  Joy Joy Joy. Шегувам се, пределно ми е ясно, че като туристическа дестинация тази част от Испания е крайно непопулярна, непозната за българите. Тук повечето туристи са англичани и французи. От Франция ни делят 120 км. А и в сравнение с другите места, май  е и по-скъпо.

# 206
  • В Космоса
Акаша, няколко пъти ми бе казано, че съм досадна, затова.

Ехааа! В тази тема? Не вярвам! Laughing

# 207
Янче, единствено проблем може да има, ако не са скрити, защото натоварват. Като са скрити снимките не виждам на кой му пречат. Ако иска отваря, а на мен ми липсват разказите ти по тях.

# 208
  • sofia
От централна Северна България - вали дъжд. Захладня, ама не е студено, както обявиха.

п.п. как се пише: Централна северна България или централна Северна България?

kama4e, чак се замислих коя буква трябва да е главна....с тая мешавица с английски правопис.
Мисля, че само България трябва да е с главна буква, ама само мисля.  Laughing Питай в правописната тема.
Имам се за сравнително грамотна, ама яко се запъвам с едни седмокласни тестове и тази ми увереност намаля  hahaha

# 209
YanaDG, на мен ми е много приятно да те чета. Да показваш и да разказваш...
Може би защото обичам да пътувам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт