Искам да кажа ... (103)

• 55 252
  • 812
  •   1
Отговори
# 315
Сандо, тия хапчетата са си обезболяващи, Ибопруфен и то 200 мисля бяха, слаба работа. Също не лекува. Капките - прав си, но друго си е до можеш да дишаш. Не мога без капки и аз. Ксилометазолин ползвам, джипито ги препоръчва пред спрейовете. Винаги имам в мен.
Към ксилметазолина се привиква и не действа след третия ден. Обезболяващи са ибупром макс. Това, което съм постнал, действа безотказно за хрема.Другият варянт е Жакито да се насмърка с вода от океана, ма гледай солта да е девет процента, т е физиологичен р - р, хохох JoyИзопринозинът засилва имунитета на организма, имуномодулатор, бори и грипа, но не лекува хрема, хох

# 316
Бъни, потресена съм от кражбата на ботушките на детето и възмутена Rolling Eyes

Белинда, ти нали си казвала, че малкия е мн чувствителен, може и ревност да изпитва, нормално е.Не знае какво ще се случи след появата на бебето, разпитай го внимателно.Накарай го да нарисува рисунка на неговото семейство, без да му даваш насоки.Ще видиш къде ще постави бебето.При по-малките се използват ролеви игри за да разкажат повече.

# 317
  • Пазете Гор
Концентрацията е 0.9%, бре Кабир Беди.

Това, дето пишеш - с 9 % сол, е саламура за за сланина, а не физиологичен разтвор.

# 318
  • В Космоса
Без капки ми мина хремата, но гърлото не минава и почнах да накашлям.

# 319
  • София
Целият хладилник ми е в рисунки на семейството, навсякъде присъства бебето Rolling Eyes Не ми прилича точно на ревност, на нищо познато не ми прилича всъщност. Ще се ослушвам Rolling Eyes

Уф, тоя вирус много гаден Confused

# 320
Концентрацията е 0.9%, бре Кабир Беди.

Това, дето пишеш - с 9 % сол, е саламура за за сланина, а не физиологичен разтвор.
Хохохо Joyстава и за нос. Не се прави, че не знаеш как се прави сланина, 24 часа в много сол, после 12 часа се изкисва. Ако имаш хрема вземи си от ибопром СИНУС, ще се родиш. Кашлицата е по опасна тук.

# 321
Направих инхалация и се намазах под носа с тигрова мас, по идея на Марипоса Heart Eyes Продишах с едната ноздра, страхотно е! Мъжът ми разтри и гърба със същото, много ме загря. Не го бях ползвала досега, а е ефикасно, пак ще си взема.
Сандьо, за сега океан няма, ако нещо да се нашмъркам от качето със сланина:))
Намерих детски капки за нос Назик, преди лягаме ще пръсна от тях. Утре ще съм по- добре:)

Блинда, чувствителен е много малкия, преживява си нещо негово, Мария въпреки, че беше на 11 малко преди да родя ме попита по същия начин ли ще я обичам или наполовина, за да има и за бебето, мислила го е, ако и да не е особено емоционална.

# 322
  • В Космоса
Аз ще продължавам да си смуча Ен - Ти -Ту-са. Ко да прая!? Mr. Green

# 323
Белинда...по мъничко от всичко- страх от новото, ревност, промяна... И с моята беше така, толкова беше шашната милата, спечена...чак сега ми става жал като си спомня. Като гушне бебо всичкэ ще отмине  Heart Eyes Сандо, ибупрофенът не лекува, както и гръмко да е прекръстен,  " облекчава симптомите"

# 324
Акаше, нали навсякъде пише, че на телетата слабото място е гърлото, ти нали беше моята зодия?
Нео ангин най- ми помага за гърло, има и без захар за щастие.

# 325
Акаше, нали навсякъде пише, че на телетата слабото място е гърлото, ти нали беше моята зодия?
Нео ангин най- ми помага за гърло, има и без захар за щастие.
Стрепсилс мед и лЕмон, има и ягодка, парират болките в гърлото.

# 326
  • В Космоса
Откак мама ме заведе на чакръкчия, ми спряха проблемите с гърлото.  Crazy  Сега вече рядко ме боли и няма ги онези гнойни ангини. Sick

# 327
  • София
Аз пък благодарение на чакръкчия не куцам. Защо вече няма такива хора Sad Рядко срещан талант ли е или поредната традиция, която просто изчезва в модерното време? Те и навремето бяха малко и се знаеха, но сега сякаш изобщо не съм чувала за такъв жив лечител. Само търгаши.

# 328
Белинда, разгледай тогава къде е позиционирано бебето в рисунката, той, ти и всички други.Може пък нещо да ти направи впечатление.
И Ники беше на 11 и той беше разколебан от предстоящата поява на Ивайла.Преживя си го.

# 329
  • Телиш/Плевен
Всички капки за нос са с ксилметазолин хидрохлорид, т е , пунта мара, отпушва синусите за момента, но не решава проблема. Иначе хремата си е две седмици, с, и без лекарства.
При мен го решават и затова споделих, че съм много доволна. Нормално е не всички да са доволни, затова и има такъв богат избор в аптеката. Хрема две седмици не съм имала никога, а дори не пия хапчета и прахчета. Единствено капките си слагам и наблягам на чесън, люто и портокали. Но това е моят организъм. Който явно се справя със симптомите за по-малко от седмица, макар и с „пунта мара“ капки за нос. Whistling

Имах предвид „в началото на декември“, ама в предишния пост съм написала „в началото на месеца“. Че то сега е началото на месеца. Joy

Общи условия

Активация на акаунт