Модната вълна на децата на 90-те

• 48 545
  • 307
  •   1
Отговори
# 210
Миришещите химикали не бяха ли по-късно? Към 2000г., дори 2002-3г.?

Аз ги помня като ученичка, и то някъде в началните класове, значи със сигурност е било през 90-те. Бяха различни цветове (розово, лилаво, зелено, жълто...) и мастилото беше ароматизирано.
Да, и аз за тях говоря, но спомените ми са за две и някоя.

# 211
  • София/Севлиево
Такова портмоне се подмяташе и из къщи.А химикалки имаше и през 90-те и след това.Аз имах оранжева и жълта-миришеха съответно на портокал и лимон.Била съм в началните класове,значи около 94-та...Имахме и едни прозрачни пластмасови кутии за моливи и на капаците им имаше вградено мини пиано.Много исках такава и накрая се сдобих с две-розова от мама и лилава от баба Simple Smile

# 212
  • Gotham City
http://shareably.net/growing-up-back-then-versus-now-v1/?utm_sou … mpaign=damncom_ef

Ако сте родени през 60-те, 70-те, 80-те

# 213
Миришещите химикалки ми припомниха и колекциите от миришещи листчета  Grinning А шушляковите анцузи Simple Smile)) Имах червен  Mr. Green уокмен "Stereo"

# 214
По едно време имаше мания по "Тролчетата", ония изродчета с голяма коса. Сега като гледам, 90-те се завръщат с пълна сила, вкл. и с Тролчета.

# 215
  • София
Имах рошаво тролче и аз Simple Smile Бях си го окачила на раницата.
По едно време излезе модата да си кичиш раницата с каквито боклуци се сетиш... вкл. бебешки обувки  Laughing

# 216
А поминте ли шарените хипи-раници от една тъкана материя? Сега гледам по планините същите ги носят френските хипи-туристи, само че избелели.

# 217
тия раници не ги помня

за планината имах брезентова раница с кожени ремъци, анорак  и китайски кецове

# 218
  • София/Севлиево
Тролчета бяха пълни с бонбони Simple Smile Моите съученички си ги носеха окачени на врата.Моето седеше у дома върху телевизора.Ами носехте ли си ключа за вкъщи окачен на ластик на врата?

# 219

Подобни бяха. Ако видя пак с добро качество, бих си взела.

# 220
по едно време имаше мода да носиш на врата си на каишка пластмасови биберони или сърце.  ooooh!

# 221
По едно време имах раница с тролче и биберони:)

# 222
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
О и аз си имах биберони ....много всякакви цветове  ooooh!.На село все още стои и колекцията ми от миришещи листчета и салфетки.

# 223
  • София

Това лято на морето беше пълно с подобни. Качество... най-вероятно китайско. Щерката обаче не ги хареса.

# 224

Има една тъкачка - Дари. Тя прави такива:
https://www.facebook.com/pg/ChergiteNaDari/photos/?tab=album& … d=754037638047449

Общи условия

Активация на акаунт