Шопинг консултации, тема 3

• 122 916
  • 767
  •   1
Отговори
# 510
Благодаря за мненията! Горе-долу скалъпих нещата...с вариант 3: взех назаем от колежка Smiley
Сега влизам с друг въпрос...не знам дали е правилната тема, но ще питам: трябва ми диадема за коса, от тези по-стабилните, че моята коса е с много плътен и дебел косъм и повечето такива не я държат. Къде мога да намеря такава? Търсих в Лили дрогерии, но бяха много тънички и няма да ми вършат работа! Благодаря предварително!

# 511
Благодаря за мненията! Горе-долу скалъпих нещата...с вариант 3: взех назаем от колежка Smiley
Сега влизам с друг въпрос...не знам дали е правилната тема, но ще питам: трябва ми диадема за коса, от тези по-стабилните, че моята коса е с много плътен и дебел косъм и повечето такива не я държат. Къде мога да намеря такава? Търсих в Лили дрогерии, но бяха много тънички и няма да ми вършат работа! Благодаря предварително!
В Елитис също има.

# 512
  • Sofia
В DM и Bijou Brigitte мисля, че също съм виждала диадеми, но не знам доколко са "стабилни". Peace

# 513
Не са лоши на ДМ диадемите, аз имам от там - косата ми е гъста и върши работа.

# 514
# 515
Скоро дали ще има намаление 20 % в Дъглас или Бюти зон

# 516
  • Sofia
Скоро дали ще има намаление 20 % в Дъглас или Бюти зон

Зависи какво разбираш под "скоро" – в края на ноември със сигурност ще има. По-рано от това – едва ли. Peace

# 517
Този weekend има 15% при покупка на 2продукта

# 518
Някой може ли да ми подксаже марката на роклята на ИринИ?
Скрит текст:

# 519
Надявам се, че е подходяща темата, та - къде в София мога да намеря семпли, вталени бели тениски, които да не прозират? Говоря за такива, които се носят самостоятелно, не бельо. Памучни или подобна естествена материя, за предпочитане от физически магазин. Оф, много ми е сложно, всичките молски марки предлагат един сууупер тънък памук, през който се вижда всичко Confused

# 520
  • при моите любими
Вижте в Декатлон.

# 521
И от там имам, не съм очарована, прозират, а и самия магазин е супер неприятен

# 522
В НМ няма ли?

# 523
Някой може ли да ми подксаже марката на роклята на ИринИ?
Скрит текст:

На мен като стил много ми прилича на роклите на Райна Косовска.

# 524
Тениски си купувам все от ню йоркър има едни по 6лв- всякакви цветове, последното зареждане е с подгънат ръкав... Пак си накупих Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт