Зимна приказка навън настана, а АПРИЛчетата са на топло в корема на мама-10

• 46 604
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
И аз да се отчета, бях на преглед при д-р Михова и всичко е наред с бебка.Станала е 1 кг вече - 26 г.с😀Много ми прилича на каката на нейните седмици.Единствения проблем е плацентата,още не се е вдигнала:-(

# 361
  • Пловдив
Днес явно е бил ден за прегледи.И моя мина добре.В 29г.с.бебока е станал1,7кг. Трябва да намаля храната Sad Аз всеки път питам за пъпната връв,но моя аг ми каза,че не бива да се притеснявам,защото е нормално.9 от 10 бебета се раждали с увита.Успокои ме и за тсх ,че ми е добре.И се прибрах щастлива.

# 362
  • Бургас
Днес явно е бил ден за прегледи.И моя мина добре.В 29г.с.бебока е станал1,7кг.
Ооооо, ще има за ръфане  Mr. Green  Heart Eyes
Моя мъж одеве се прибра с една 5 литрова бачонка розе и ме подкукороса да си пийна малко и сега дребното е на вълна "Айййй, Макарена". Всеки път като си пийна /и то само няколко глътки/ полудява.

# 363
Каза ми да си купя билкова кръв да пия (купих си).  newsm78 май това беше.
Това е билкова смес в течна форма за повишаване на желязото и хемоглобина. Хубавото е, че може спокойно да се ползва от бременни, т.к. е директно описано на опаковката. Как е вкуса му, обаче, не знам  newsm12. Да не е като на Тотемата  smile3514. Всъщност, на вас, момичета, какви железни препарати са ви изписали? Имам чувството, че само на мен- Тотема (амп.), а на другите- някаква таблетна форма.

# 364
  • София
Аз сега не пия, но с предишните бременности вземах Малтофер Фол. Спомням си, че страшно ми разхлабваше стомаха, но Хгб до края си ми беше нисък.

# 365
Аз сега не пия, но с предишните бременности вземах Малтофер Фол. Спомням си, че страшно ми разхлабваше стомаха, но Хгб до края си ми беше нисък.
Белинда, повиши ли ти се Hb след приема на Малтофер фол? Това са таблетките, нали?

# 366
  • Пловдив
Мис,и аз обичам розе,но не само няколко глътки  newsm78
Може ли да ви споделя едно леко мое разочарование Sad
Днес като бях при АГ си поговорихме за раждането и се оказа,че не може да ми се направи шев при раждането и ще си остана с лацерирана шийка.Корекция можело само след като приключа с кърменето и то ако е много наложително.А АГ,която ми я откри и при която ходя от 20г. ми каза,че може (тя е пенсионер).Аз заради това най-вече исках да родя нормално. Няма нищо,по-важното е добре развиващото се бебе.Другото ще се оправи. Ииии много ми е скучно Sad ММ вече спи след работа,а на мен ми се говориии

# 367
  • София
Да, на таблетки го вземах. Абе, повиши се леко, но пак беше много под нормата. Ходих си анемична поне година след като родих, то и кърменето бая желязо дърпа.

Кате, говори де, аз ще се включа Hug Спах 1 час след работа, че бях мъртва от умора и сега съм още репичка.

# 368
  • Пловдив
Ами чудя се над един въпрос,чета и статии даже.Дали трябва момченцата ни да ни виждат голи.Нали ще съм мъжка майка.Много ме нападнаха в темичката ми,че ММ къпе детето по боксерки,а аз не се обличам пред него.Накараха ме да се замисля.Аз си мислих,че е голям и вече не е редно да ме вижда без бельо,но като чета това се води остаряло  newsm78 .Човек без работа си задава въпроси.

# 369
  • Бургас
Ами чудя се над един въпрос,чета и статии даже.Дали трябва момченцата ни да ни виждат голи.Нали ще съм мъжка майка.Много ме нападнаха в темичката ми,че ММ къпе детето по боксерки,а аз не се обличам пред него.Накараха ме да се замисля.Аз си мислих,че е голям и вече не е редно да ме вижда без бельо,но като чета това се води остаряло  newsm78 .Човек без работа си задава въпроси.
Няма "трябва" и "не трябва". Както ги усещаш нещата, така ще ги направиш. Аз лично след 3 годишна възраст на сина ми не бих се шляела гола пред него, но аз съм доста срамежлива и освен пред мъжа ми, не бих се показвала гола пред никой друг. А и често казано не се знае до каква степен се отразява в психологически план за детето да вижда майка си гола. Затова казвам, че няма как някой да претендира, че неговото виждане е правилно в случая. Като не ти харесва да правиш нещо, просто не го правиш

# 370
  • София
Аз по тази тема имам не особено популярно мнение, така че не знам дали ще съм ти полезна Laughing За мен голотата е нещо естествено и срамните пориви на тази тема са ми странни. За протокола - нямам проблем децата ми да ме видят гола, и двете са момчета, едното вече пубер. Е, не се събличам целенасочено пред тях, но ако се случи да ме заварят след баня или да се наложи да се преоблека пред тях /примерно ако сме някъде настанени в студио, случвало се е/, нямам задръжки Peace Те са свикнали с гледката откак се помнят и не им прави никакво впечатление, което всъщност е естественото състояние на нещата.

# 371
  • Бургас
Аз по тази тема имам не особено популярно мнение, така че не знам дали ще съм ти полезна Laughing За мен голотата е нещо естествено и срамните пориви на тази тема са ми странни. За протокола - нямам проблем децата ми да ме видят гола, и двете са момчета, едното вече пубер. Е, не се събличам целенасочено пред тях, но ако се случи да ме заварят след баня или да се наложи да се преоблека пред тях /примерно ако сме някъде настанени в студио, случвало се е/, нямам задръжки Peace Те са свикнали с гледката откак се помнят и не им прави никакво впечатление, което всъщност е естественото състояние на нещата.
А защо си мислиш, че не им прави впечатление. Казвам го, защото майка ми нямаше никакъв проблем да се преоблича пред мен след баня. Ами неудобно ми беше. Тя надали знае, че ми е било сконфузно от това, а сме жени и уж не трябва да ни е неудобно. Та това, че нещо е ок за нас не значи, че е ок и за отсрещната страна.
Затова казвам всеки да си действа така както го чувства. За мен не е нормално сина ми в съзнателна възраст да ме вижда гола. Едно е да виждаш гол човек и друго голия си родител. Ако видя гол баща си сигурно ще получа нервни конвулсии  Crazy

# 372
  • Пловдив
Мис, хич не ми изглеждаш срамежлива,но споделям мнението ти. А покрай теб,защото си страхотна шегаджийка се сетих за една мама от предната ми групичка.Тя беше много забавна,но от спорове групичката се разцепи и някои хора не и схващаха шегичките.А беше толкова забавна,че след като се посмея след твой коментар се сещам как преди 4г така съм се смяла и с нея.Потърсих я и и стана мило.
Белинда, на теб мина ли ти сърбежа? От фракси ли е било или друго? Че днес док. каза ако не си намирам клексан да бия фракси.

# 373
И аз съм мъжка майка на 7-годишен "пубер" и както Белинда казва, не се събличам целенасочено пред него, но в случаи като сме на море, или както сега бяхме на почивка в една стая, та дори о в къщи - не се и крия. Ако ме загледа и почне да се смее /че сме във фазата на думата "дупе" и е адски смешно, нали/, му казвам, че това е човешкото тяло и е нещо нормално.
Пък и той е един малък ексхибиционист - ако не му кажеш да се облече и той с кеф би се разхождал гол насам-натам.
А и сега, надявам се да ми се получи с кърменето, пак ще ме гледа полу-гола ще-не ще. Няма да се покривам със сигурност вкъщи.
Но си е деликатен въпрос и кой както го разбира и усеща, не бих се водила по "кой какво казал" или ме смъмрил  Laughing

# 374
  • София
А защо си мислиш, че не им прави впечатление.

Ами, познавам си децата Simple Smile

Кати, не, не минава и вече целенасочено се следя - установих, че определено се засилва в областта на инжекцията. На следващата консултация ще питам дали да не сменя с клексан. Ако изобщо успея да си намеря Rolling Eyes Или поне да започна да разнообразявам местата за поставяне на фраксито. Ако мога да редувам с бедра и хълбоци, ще е съвсем друго. На корема ми вече няма място, дето да не е било набодено, а имам още над 3 месеца ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт