Зимна приказка навън настана, а АПРИЛчетата са на топло в корема на мама-10

• 46 611
  • 753
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Момичета, чета, че сте били днес на лекцията... и аз бях - бях седнала до лаптопа, за да съм близо, че съм малко недоскив. Бях с розово яке и ако отида и на лекцията в Марково тепе, пак ще съм с него (друго не ми става  Mr. Green ), ако някой ме разпознае, да се обади  Hug видях, че и на другата лекция ще бъде жената със стволовите клетки, но основната лекторка ще е различна и съм любопитна  Flutter

# 346
Ей, скъсаха ме от работа и чак сега ви изчетох.
Белиндааа, да илядиш душо! Сбъднати планове и мечти навреме и на място!
Теди, много изпати ти! Хай да минава и това, пък дано е за последно.
Завид завид на мацките от Пловдив. Другия път още по-добра организация да направите! И да вземе да стане малко по-проходимо, че мен вчера глава ме заболя с колата, а днес пеш не е по-добре. И на мен ми се ще да се видим по софийски, че изтървахме между празниците (аз бях болна), но кога ли ще се организираме... Сигурно като си останем вкъщи всички. Само дето тогава някоя и с бебе може да цъфне вече.  hahaha
Стигнах си спирката. Ще пиша пак после. Hug

# 347
  • София
Belinda, честит рожден ден! Да си жива и здрава и все така прекрасна, оптимистична и духовита и леко раждане на април! bdbaloni
Аз днес направих един пазар за дрешки на бебо и се чувствам малко по-готова за посрещане на бебе вече и по-доволна от живота. Утре съм на женска консултация, ще говоря с лекарката ми за запазване на час за фетална морфология. Голям стрес са ми тези фетални морфологии и изследвания, надявам се последната да мине добре.

# 348
Здравейте, момичета  Hug
Чудя се защо ми е изчезнал поста, с който честитя на Белинда newsm78
Има ли други изтрити постове  Rolling Eyes
Аз вчера отидох до работата да занеса болничния. Уж за 1-2ч, а си изкарах до 8ч. вечерта. Това да свърша, това да видя и си мина времето. Май ми е противопоказно да стъпвам в работата Simple Smile То и на шушулчо му дотегна, такива шутове почна да ми раздава  Joy Joy Joy

# 349
Момичета, чета, че сте били днес на лекцията... и аз бях - бях седнала до лаптопа, за да съм близо, че съм малко недоскив. Бях с розово яке и ако отида и на лекцията в Марково тепе, пак ще съм с него (друго не ми става  Mr. Green ), ако някой ме разпознае, да се обади  Hug видях, че и на другата лекция ще бъде жената със стволовите клетки, но основната лекторка ще е различна и съм любопитна  Flutter

Еее, изпуснала съм те теб Sad Аз бях на втория ред по средата. Явно сме били много близко. Другия път всички по една снимка моля!!

# 350
Момичета отивам на йога от 13 часа, ако някой има в района южния парк( ул. Козяк, център за съвременни родители) ще се радвам да премерим коремчета Simple Smile

# 351
  • Варна
Здравейте Simple Smile 
За 3ти път се мъча да побликувам .. и ми се рефрешва страницата, яд ме хвана с тоя телефон.
Аз съм по добре определено, все още си боли, но не е каквото беше  Heart Eyes . Чакам пред кабинета на Славчев, да видим какво ще каже. Успяхме да излезнем от заледените улички   Flutter без произшествия.
Мече, не съм забелязала нещо да ми изчезва, не съм и гледала май  newsm78
Мис, честита годишнина на патерици  Simple Smile
Пърпъл, не случайно казах, ще ако го нямаше този форум и вас, не знам какво щях да правя в такъв момент  Heart Eyes със сигурност щеше да ми е по трудно.

# 352
  • Бургас
Днес изненадах себе си и станах в 8.30ч. После реших да се примъкна като плазмодий на дивана в хола и тъкмо да си легна, чух някой да ми изнасилва звънеца. Докато се обличах, за да отворя, мислено си репетирах ругатните, които да изсипя върху натрапника. Отварям - бабата на ММ. Ходила до болницата до нас, а свеки /тя живее близо до нос/ я нямало и щяла да се върне по-късно и бабата стоя 3 часа у нас, като през цялото време мълча и гледа в една точка. Не стига, че идва рано и без предупреждение, ама мълчанието ми е още по-дразнещо. Иначе цялата рода орева света за внуци, а сега като съм бременна, никой не се е сетил да каже едно "как си" /дори от възпитание/.
И онзи сибирски як отгоре /разбирай съседката/ от 8ч не е спряла на едно място. Подозирам, че страда от ОКР

# 353
  • Пловдив
Юлее, честита годишнина! Още безброй много да отпразнувате заедно и да се радвате на семейно щастие и детски смях Simple Smile И дано да имаш по-малко като днешната сутрин  Hug

Аз се върнах от док - всичко ни е точно и на двете. Дребка си е омотала пъпната връв около вратлето - сигурно ѝ се носят колиета от сега. Док каза, че не е притеснително на този етап, ще следим какво ще се случва. Също може би ще ми преместят термина за няколко дни по-късно, защото всеки път при измерванията върви с почти седмица назад (вероятно заради късна овулация). Според мерките излиза, че теглото ѝ е около 1200 грама  Heart Eyes Кантарът показва общ плюс за двете ни от 4,5кг, тъй че ми се струва нормално дeбелеенето ми до тук.

# 354
Кристална, браво, бебка е порастнала, а ти не си. Аз се плаша с моите килограми  ooooh!
Аз вече съвсем нямам търпение за феталната другата седмица, че да видя колко е пораснал пикльото и дали е минал килцето вече Simple Smile

# 355
Доредих се пак да пиша. Три дни се върнах назад и 100 теми видях.  Laughing Но първо да кажа, че на мен постове май не са ми изчезвали, но пък съм виждала цитирани постове, които не се чела в оригинал. Много странно... Но да почвам подред сега.
Мартити, те да те проверя първо как си? Мина ли всичко и как се чувстваш?
За пътуванията, аз също съм с голяма кошница с планове. Като начало един Лондон края на май.  Crazy Но ще купувам билети след раждането. Преди това ще си седя на д-то. Голяма дандания е пътуването с бебе, но само ако решиш. При все, че ми е второ, нито за стерилизатори ще се втелясвам, нито за разни кошчета, люлки и т.н. Дрехи, памперси и 2-3 шишета козметика - това е най-важното май. Другото, ако може и има място. Е, и гърдите ми, живот и здраве.  Mr. Green За преди раждането мисля всичко над 100км от София да го спра началото на март. Иначе много обичам да пътувам и засега ми понася добре, особено ако аз шофирам.  Mr. Green Още не сме се нарадвали на новата кола, та не бих се изненадала да дръпнем няколко тегела из България докато се обебя.  Laughing  Ще видим, не планирам нищо конкретно. Важното е малко да се очовечи времето и да не са толкова зле пътищата. Вчера с такъв кеф походих пеш вечерта на -4, че чак ми стана смешно. В този ред на мисли, май ще се барикадирам в нас, докато поомекне, че голям страх бера с това ходене пеш в хлъзгавицата. Заради тоя Хоум офис май ще ми е най-трудно да си сменя работата някой ден. Голяма привилегия си е, особено когато е въпрос на избор.
Малко на медицинска тематика да мина. Бях на контролен преглед във вторник, всичко е тип-топ. Ще се помъча да се накарам да се пораздвижа малко, че вече много се застоях и виждам как и горната част на ръцете вече отразява тоя факт.  Confused За изследванията, не си направих устата да ми пусне някакви този път, както го планирах, но след две седмици съм пак на преглед и първи запис на тонове (уричка!), та ще я пазаря тогава. Така и така ще си ги покрия от допълнителното осигуряване, по-добре да ги пусна, че съм си и мръвкарка, а и като цяло да съм си по-спокойна. Инак да, помня от предната бременност, че много по-малко неща се гледаха и не беше чак такова следене, но явно прогресираме. Има един много сладък разказ на Джон Лийкок - Какво значи да си лекар. Ако ви попадне, прочетете го. Много точно и едновременно с това смешно описва прогреса в медицината. Срещала съм го и на английски в нета. Колкото до килограмите, за първи път се възгордях. След коледните вакханалии съм качила само 1-2 кила, което си е нищо. Записвам се с +9 до момента. Малко страшничко, но каквото такова. А за бялото течение да кажа, че аз си го имам от години, при това не малко, но микробиологията и цитонамазката винаги са ми отлични. Накрая, преди две години, се намери доктор, който да ми обясни, че това е, защото някаква си лигавица там ми била по принцип по-голяма и затова секретира повече. Та невинаги има гъби и гадости, но е хубаво да се уверим в това, разбира се.
Последно, обещава. Гледам в нета кога са Отворените врати на родилните в София, та първо да питам дали някой знае как стои въпроса в Окръжна и 2-ра градска, че не намирам инфо. И второ, някой да планира да ходи на Отворени врати някъде в скоро време? Много ще се радвам да се засечем по трасетата.  Blush

# 356
Довечера съм на лекар и имам чувството, че ще ме вкарат в болница 😟, днес много ме боли корема, не мога да вървя 😣

# 357
И аз въм на фетална при проф. Марков на 23-ти и нямам търпение вече да идва и да видя разбойника, който всеки път ме рита на различни места, я ниско долу, я от ляво или дясно на корема  Grinning
Днес бях да си вадя нова лична карта и нямаше никакви инциденти през целия път, но накрая точно пред нас паднах на дупе  Joy майка ми милата си изкара акъла, хвърли чантите с пазарлъка и тича при мен, а аз пък аи умирам от смях, защото нищо не ме заболя и много смешно се хлъзнах  Joy

# 358
Момичета много падате дее, моля ви дръжте фронта  Hug
Аз днес се пристраших до магазина и по принцип се близо а днес се влачим един час като баба  Laughing но нямам произшествия. Но с моя кръст няма да се разберем всички други болежки минаха кръста ужасно боли, дори и в мола да се разхождам ейй няма повече от 3 часа на вън не издържам, трябва да легна, но такова ще е знам си аз, ще търпя.
гледам вече почнахме да ходим по ФМ, много растат наште гъбки 1200 чета суперрр Simple Smile) и аз нямам търпение вече другата седмица съм да видим момата  Joy аз взех да се притеснявам колко малко кг съм +4 само и корема ми е малък  newsm78 , с яке не ме познават че съм бременна ама то от навличане как да ме познаят  Joy голям студ.
В четвъртък ще се стягам и аз като Кристлана да идвам на лекцията в Марково тепе, но ако не успея да стана ще дойда за кафе да знаете  Blush, че съм много трудна със ставането преди 9  Wink
Мис смея се сама на компа, денят ти е бил "интересен"  Grinning айде само днес да е било утре приятно излежаване.
Алиса дръж се никакви болници, пожелавам да ти мине с малко лежане вкъщи.
Tеди радвам се че и ти си по добре.

# 359
  • Варна
Брей, Кристална, момата расте много добре  Simple Smile  спокойно за пъпната връв, и моя се беше омотал на един преглед  Simple Smile браво за хубавите новини.
Димитрина, внимавай другия път, добре че не е било лошо падане   Simple Smile
Лилироуз, и на мен ми е мъка с вървенето, все едно бебето ми тежи прекалено много ... След като повървя малко започва да ме боли корема ....  А искам упражнения да правя, как ще стане не знам.
Аз да кажа за прегледа, бебето е добре, 740гр. е в 25 седм. Шийката била добре, но пак не ми каза колко мм. е... Дадоха ми направление за нефролог след като приключа с антибиотика, каза че сигурно имам пясък в бъбрека. Ще пуснем ПКК 10дни след като приключа с хапчетата ( да ми се изчисти кръвта от тях). Каза ми да си купя билкова кръв да пия (купих си).  newsm78 май това беше. А, каза да проверя какви изследвания ми се полагат по ЗК като отново го питах за Б12 и Д витамини. Някой има ли информация, да се почерпя наготово  Laughing
И да ви попитам, как сте с контракциите? Аз от както се прибрах си полегнах, и за около час ми се събраха 3 силни и 4 по леки. Не са болезнени  newsm78 4 бяха през няколко мин. - пауза известно време- и още 3 през кратко време ... Така нормално ли е?

Общи условия

Активация на акаунт