Зимна приказка навън настана, а АПРИЛчетата са на топло в корема на мама-10

• 46 615
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Ники, весело сте планирали  Grinning И ние искаме преди раждането да си отделим няколко дни за кратка почивка, може би покрай 14ти февруари.
Белинда, честит празник! Какви са тези 118, със сигурност си по-близо до 18  Mr. Green Бъди здрава и щастлива, нека винаги си обградена с много любов  Hug
След два месеца прием на желязо, хемоглобинът ми е "скочил" от 111 на 114. Утре съм при док да му покажа пълните резултати, а той да ми покаже дребосъчка  Grinning

# 331
Belinda на първата страничка ти ги има годинките.  Grinning Я моля те,на 37 с трето си.Аз съм на мнение,че жената щом и до 50год има цикъл,значи е годна да стане майка и е млада.Такива доктори дето казват,че на тези години не е препоръчително да си гледат работата. Naughty Този който ни е сътворил,той го е измислил както трябва.Честит рожден ден  bouquet Да си жива и здрава и април месец да си гушкаш малко ,пухкаво бебе.  Hug

# 332
Белинда,честит рожден ден! Да си жива и здрава и много щастлива! Внимавай с годините,че сме наборки Simple Smile
Мече, мен ендокринолога в началото ми изследва ТСХ, ФТ4, МАТ,ТАТ. Всички освен ТСХ бяха в норма ( ТСХ беше в норма за не бременни) и ми каза,че през цялата бременност трябва да следя през месец ТСХ и ФТ4.Аз се учудвам също как гинеколог само според ТСХ може да изписва необходимата доза, все пак е друга специалност.
Май си права за яденето и аз го установих ,но пуста лакомия, не мога да се понасям направо  Cry
За сега съм на няколко кивита, днес ще бъда примерна. Днес имах йога с дулата с която ще раждам нормално  живот и здраве( ако се вдигне плацентата) и ми разказа доста  негативни случки за болницата в която мисля да раждам, че ще видя накрая.

# 333
belinda, честит рожден ден  newsm51 Бъди много здрава и все така оптимистична и весела. Не те познавам лично, но много те харесвам  Hug
Теди и аз си мисля същото като Кати. Даже вчера мислих да пиша, но нещо се замотах. Аз съм правила пиелонефрит и точно такива инфекции на бъбреците. При всички положения намери кой да те прегледа на ехограф, важно е! Дано всичко е наред.
Ники и аз някога така си казвах като си с бебе ако е ревливо все тая къде ще реве, но малкия ми промени мнението. Сега планове преди да се е родил този НЕ правя Simple Smile Аз не съм се теглила от поне 2 седмици и ме е страх Sad

# 334
Белинда Честит Рожден ден Simple Smilebouquet жива, здрава обичана безпроблемно бременеене до края и едно хубаво пухкаво кротко бебе Simple Smile и разбира се леко раждане ти пожелавам  Hug
А така  Blush от пловдивчанки аз ли излезнах най-страхлива от студа. Пишете дали сте се намерили и как е минала лекцията и дали сте пили кафенце. малко ме е яд че пропускам ама айде другия път  newsm03

# 335
  • Варна
Честит Рожден ден Белинда  bouquet
 hbday
Много любов, здраве, щастие и едно сладко бебче през април  Simple Smile
Манха, ще се прегледам  Simple Smile Много се радвам че се чувствам по добре, въпреки другите болежки и болезнения бъбрек  Grinning По едно време помислих че ме хваща и грип, така ме болеше всичко - сега вече не.
От месец се меря честичко на кантара и все показва между 66 и 67 нещо не мърдам. Много хубаво, само да се задържи така. Няма да коментирам повече да не дърпам дявола за опашката  hahaha
С тези киселини е нормално май, просто гледайте да вечеряте по - рано и да е по малка вечерята, наблегнете на закуската и обяда  Simple Smile
Кристална, да се похвалиш утре как е минала "срещата" с бебката  Simple Smile
Тук из нашите улички имаме една педя лед и 20 см. сняг, снощи пак натрупа ... гледам през половин час как "минава" по някоя кола, която си остава минаваща за по 15-30 мин буксувайки. То за вървене не става, камо ли за кола ...

# 336
Белинда, честит празник и от мен! Много здраве, късмет и семейно щастие ти пожелавам!   bouquet bouquet
Чета във фейса как пият аулин по време на бременност и направо изтрещявам ейй..  #Cussing out #Cussing out:

# 337
  • Пловдив
Лили, и аз подпирам дивана днес. Другата седмица ще се стегна за лекцията в Марково тепе.
Снощи гледахме много мила анимация - Щъркели. Ако обичате детски филмчета, ще ви хареса  Grinning

# 338
 newsm59 ura bigdance2 Белинда! Много здраве, щастие и любов, а всичко останало идва с времето и се постига! Весел празник.

Аз ходих и разпознах Линдичка Другия път с останалите може да се разберем и за кафенце нещо.

Какво избягвате да хапвате като имате киселини?!?! Аз сякаш знам, че на мен ми стават от мандарините ама пак ги ям Sad

# 339
Белинда Честит рожден ден!Желая ти здраве,щастието е на път  bouquet Твоето бебче е късметлийче с такова голямо семейство и с мама за пример!Весел празник! newsm67 Gift
Теди искрено се надявам всичко да е наред при теб  Hug
И мен ме морят киселините  само вечер  Sick и аз гледам да вечерям по-рано,нооооо .....  все се навъртам около хладилника  Mr. Green Като легна на лявата си страна и минава,ако и тогава не мине пия малко сода бикарбонат с вода  Peace

# 340
  • София
Благодаря за поздравленията, момичета Hug

При мен киселините се оказаха спорадични, появиха се 2-3 пъти, но не е като с втората ми бременност засега, тогава бях като огнедишащ дракон и почти нищо не помагаше. Излизаха ми от всичко! Чаша вода пия и имам киселини ooooh! Голяма гадост беше, дано не ме споходи пак Praynig

# 341
Честито пълнолетие, Белинда! Да си жива и здрава, много любов и семейно щастие! Лека оставаща бременност и леко раждане на едно прекрасно бебе!
Теди, аз съвети не съм ти давала, просто защото не знаех какво мога да ти кажа повече от другите момичета, но при всички случаи нали затова е този форум, да се подкрепяме и помагаме с каквото можем.
Днес следобяда на -2 ми се стори като пролет в сравнение с предишните дни. То не толкова студа ми пречи, колкото това че улиците и тротоарите не са изчистени и едвам се върви. Успях и да се изръся преди дни, но за щастие нищо ми нямаше.

# 342
  • София
belinda, честита да си! Hug newsm51 Най-вече много здраве ти желая на теб и близките ти, леко бременеене до края и най-прекрасното синче!

Днес една колежка роди нейната щерка - Габриела.  Heart Eyes Да й е жива и здрава!
А пък аз официално от днес съм в 7-ми месец. И мога да се похваля, че най-после се спряхме на име, което харесва и на трима ни Flutter

# 343
 newsm59 ura Белинда!

А така  Blush от пловдивчанки аз ли излезнах най-страхлива от студа. Пишете дали сте се намерили и как е минала лекцията и дали сте пили кафенце. малко ме е яд че пропускам ама айде другия път  newsm03

Намерихме се, ама аз уж без опашки, се оказах с два броя, които ме чакаха, но се надявам другия четвъртък да се откача и да мога и кафе да пия Blush

# 344
  • Бургас
Честит рожден ден, Белинда  bouquet Пожелавам ти здраве и цялото щастие на света.

Ние пък днес празнуваме 14 годишнина с милото. Жалко, че трябва да лежа и не може да отидем на ресторант и ще трябва да поръчаме храна за в къщи.

Общи условия

Активация на акаунт