Зимна приказка навън настана, а АПРИЛчетата са на топло в корема на мама-10

• 46 617
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
  • варна
Дано да се оправиш и да е правилното лечение. Някой диагностицира ли, че болката е от бъбречен проблем?

# 316
teddyblue,, от кандидат свекито знам, че за цистит се пие много лимони (във вода, в чай). А от майка ми за бъбреци - чай от мечо грозде и черни боровинки под всякаква форма. Стискам ти палци скоро да си във форма без болежки.

Някой утре за лекцията в МОЛ Пловдив?

# 317
  • Бургас
teddyblue,, от кандидат свекито знам, че за цистит се пие много лимони (във вода, в чай). А от майка ми за бъбреци - чай от мечо грозде и черни боровинки под всякаква форма. Стискам ти палци скоро да си във форма без болежки.
Мечото грозде е противопоказно при бременни.

# 318
  • София
Teddyblue много сме загрижени и всички само съвети дават Heart Eyes. В случая е ОК антибиотика и е адекватен на антибиограмата и става за бремнност. Аз и вчера ти писах, според мен е малко вероятно да имаш цистит и камъни, най-вероятно инфекцията е тръгнала нагоре и може да е засегнала бъбрека и да си напривали пиелонефрит. Температура, такова задържане на течности и силната болка са си точно симптоми за пиелонефрит, не за цистит. Задължително трябва да те види специалист на ехограф, а не да те лекува АГ или личен лекар. Според мен не нефролог, а на уролог трябва да отидеш.

Във Варна има доста големи болници и лекари. Не се оставяай, че може да стане много сериозно.

# 319
  • Пловдив
Аз ще дойда на лекцията ако поне една от вас дойде.Ако се откажете ще отида в мол марково тепе на 19-ти.

# 320
  • Пловдив
В Марково тепе на същата тема ли е? Не искам да изпускам темата, обаче ме е страх в този сняг Sad днес ходих да давам кръв за изследване - навсякъде край нас и болницата имаше дебел слой лед и върху него дебел слой сняг.

# 321
Теди, на мен за цистита в началото на бременността ми изписаха уринал червена боровинка и много ми помагаше.
Вземи си, то е безвредно и го дават без рецепта  Wink

# 322
  • Бургас
Теди, на мен за цистита в началото на бременността ми изписаха уринал червена боровинка и много ми помагаше.
Вземи си, то е безвредно и го дават без рецепта  Wink
Когато лекувах стрептококи в урината, гинеколожката ми изписа Уринал Баланс. Хем за прочистване на пикочните пътища, хем съдържа пробиотик, който е задължителен при прием на антибиотик.

# 323

Някой утре за лекцията в МОЛ Пловдив?

Уредих се да съм без опашка утре за 2 часа поне, ще дойда на лекцията Simple Smile
 другия четвъртък в Марково тепе е пак на тази тема, просто другото списание. ако  съм free и там ще ида Simple Smile

# 324
И аз мисля да отида на лекцията Wink Значи ще се видим.

# 325
  • Варна
Много сте мили всички, много ви благодаря  Heart Eyes
Ще си взема уринал, може би с прибиотика ще е по добре. Не мога да кажа дали е изцяло възпаление или има камък, бъбрека ме заболя след като пих повече чай (боровинка) за да облекча цистита. За сега спрях с бъркоча с лимон, че от киселото ме боли пик. мехур.  По малко в чайче не е проблем.
Веси21, напълно възможно е да е инфекция, пиелонефрит. За това ще ходя на преглед утре -вдругиден. Преди година ходих на преглед и ми казаха че имам пясък, и като пишкам, драскало на мехура и ставало инфекция. Като бях малка, имах камъни, които махнахме... За това не изключвам и това.
Тази сутрин имам подобрение, вече чувствам обичайната болка в кръста, която беше затъпена от болката в бъбрека, нямам темп. за сега. Пак боли но малко по малко.
Много ми е неудобно че получавам толкова внимание  Embarassed  ще е добре да ви събера някой ден да се видим и да ви черпя по нещо   Simple Smile

# 326
Такаааа, половината теми, които щях да обсъждам ги забравих Grinning Ние до месец ще резервираме лятната ни почивка в Гърция. Ще сме с двете деца, майка ми и брат ми. Ще ходим последната седмица на юни и началото на юли. Не се притеснявам да заведа бебето на плажа, то ще си спи в количката, под чадъра. Не мисля да го оставям на пясъка или да го вкарвам във водата. Ако се случи да е някое ревливо ще го мислим на място. Дали ще реве в София или в Гърция, все тая. За мен обаче ще е разнообраззие. Не ми се мисли само колко багаж ще помъкнем и как ще го съберем изобщо, защото всички 6 души ще сме в една кола Grinning Август месец ми се ще да отидем до Кресна, Сандански, но още не сме го решили. Планирам и около денят на влюбените да отидем с мм някъде само двамата, да си починем малко и да се настроим психически за всичко, което предстои.
Аз първото ни дете го родих на 22, второто живот и здраве на 24. Моите планове бяха преди 25 да нямам деца, а до към 32/35 да съм приключила с ражданията, които винаги съм мечтала да са 4. Много обичам големите семейства Simple Smile За сега се спираме с бебеправенето, поне докато момичетата не тръгнат на училище (т.е 4/5години) и докато не се пренесем в собствена къща. И пак гледам да не си правя големи планове, защото съдбата понякога друго е решила. Знам само, че не съжалявам, че съм станала млада майка. Смятам, че бях готова за почти всичко, което предстоеше и че до този момент се справяме много добре и двамата с мм. Макар, че най-трудната част тепътрва предстои-възпитанието.
Тия дни се чувствам много добре, отдавам го на упражненията, които правя през ден. Много хубаво ме раздвижват, без да се натоварвам и очудващо матката ми е много по-спокойна. Минах и на режим на хранене, ще се премеря в понеделник да видим дали съм качила нещо за изминалата седмица. Надявам се, че не. Килограмите ми до момента са +7.5, като се надявам да се задържат такива поне до следващата ЖК, която е на 24-ти. Предния път за последните два месеца качих 11кг и изобщо не искам това да се повтаря

# 327
Аз снощи май ядох нещо грешно или повече и гастрита ме боля цял нощ, не съм спала почти Sad
Сега отивам на йога, дано се отпусна малко. Днес съм на разтоварващ режим,че беше много тежко снощи.
И ние планирам лятната почивка, мислим на Никити- близо е до София, има болница на близо ( с бебе това е важно).

# 328
  • София
Да пиете по една боза днес за мое здраве Hug Преди 118 години на този ден съм била малко пухкаво бебе Heart Eyes

# 329
Още нещо се сетих - снощи бях много изморена и почти на вечерях - легнах си почти гладна  Mr. Green Това беше нощта без киселини и се наспах като змей Simple Smile
Май ЛЛ ще се окаже права, диетата е най-доброто лекарство за киселините.

Общи условия

Активация на акаунт