Зимна приказка навън настана, а АПРИЛчетата са на топло в корема на мама-10

• 46 589
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Ех,тази храна.Аз пък сега си видях в изследването,че най-долната графа на урина пише:15-20левкоцита мн пл еп кл бактерии .Това май е притрснително,а не го споменах в петък на аг.Сега освен да си пусна още една урина-седимент.Знам,че бактериите са опасни.Извинете ако е обсъждано,но днес в неделя нито аг,нито лаборатория работи и се притесних.

# 421
Кати и на мен в изследванията ми пише 4-5 левкоцити, епителни клетки и бактерии. Аз все си имам някакви проблеми с урината.
Жената в лабораторията ми е приятелка и ми каза, че е нормашно пп малко бактерии да има човек.
В предните ми изследвания пишеше МНОЖЕСТВО бактерии, сега поне това МНОЖЕСТВО го няма  Mr. Green
Усещам тези дни, че ми е дискомфортно като пишкам и си взех няколко прахчета уринал..
Не че ме пари или сърби, лек дискомфорт е, но все пак  Wink

# 422
July хапна ли дюнер или заспа на празен стомах?  Laughing Това поверие е ако откраднеш нещо.Аз в началото си бях взела едно зрънце грозденце,та ако е вярно, там където съм се пипнала ще му излезе белег. Rolling Eyes Не знам истина ли е или не,но аз имам 4 такива белега.  Laughing

# 423
  • Бургас
July хапна ли дюнер или заспа на празен стомах?  Laughing Това поверие е ако откраднеш нещо.Аз в началото си бях взела едно зрънце грозденце,та ако е вярно, там където съм се пипнала ще му излезе белег. Rolling Eyes Не знам истина ли е или не,но аз имам 4 такива белега.  Laughing
Така ли беше поверието  Grinning
Милото след 10 минути явно го хвана гузната съвест и каза, че излиза да ми купува, но го спрях. Ама в понеделник ще го пратя да ми вземе  Laughing

# 424
  • Пловдив
Дими пила ли си АБ за тези бсктерии?,На мен до сега ми излизаха 0 и затова се притесних.

# 425
Ехеее чак до понеделник.  Shocked Аз като съм гладна си представям какви ли не работи,хапвам малко и спирам да го искам . Иначе откачамммм..   Crazy Ама моят мъж си вярва в суеверия и поискам ли нещо се изстрелва като стрела към магазина.  Party

# 426
И аз ако не хапна нещо, което ми се яде на минутата и откачам..  Mr. Green
Кати, не съм пила АБ. Само уринал червена боровинка и се оправят нещата. А и микробиологиите винаги да ми били чисти  Heart Eyes

# 427
  • Бургас
Ех,тази храна.Аз пък сега си видях в изследването,че най-долната графа на урина пише:15-20левкоцита мн пл еп кл бактерии .Това май е притрснително,а не го споменах в петък на аг.Сега освен да си пусна още една урина-седимент.Знам,че бактериите са опасни.Извинете ако е обсъждано,но днес в неделя нито аг,нито лаборатория работи и се притесних.
Това изследване на стерилна урина ли е? Ако не, пусни си такава. Там ще се види ако има бактерии, какви точно са и антибиограма за лечението им.
Иначе да не се изказвам компетентно, но големия брой епителни клетки, говорят за някакво възпаление.

# 428
  • София
Нямам проблем с дояждането и нищо не ми става, ако нямам наблизо това, което ми се яде. Но с водата съм ужас. Хич не мога да трая. Ставам по нощите да си сипвам вода, ако ми се допие. Нямам проблеми със захарта, в норма ми е, просто много, много ми се пие вода, когато съм бременна. Но пък това е добре за кожата. Може би заради хидратацията отвътре успях да се опазя от стриите, поне досега.

# 429
И аз с прияждането на нещо нямам проблем, даже напоследък си ям много режимно. ММ, нали, точно реши сега да прави диета, след години увещания от моя страна. Та за да не му правя само на него, просто всички ще ядем едно /барем не мина 20 кг  Laughing/  - месо/риба/пиле/пуешко/морски дарове с ориз/зеленчуци/авокадо/маслини.. все неща, които по принцип си обичам. Но той ядеше мноого кашкавал/хляб/питки/кроасани/кейкчета и аз покрай него се подлъгвах.
Вода винаги съм пила страшно много, винаги до леглото имам голямо шише. В работата пия към 2 л. също.
А после при кърменето е пустинята Сахара, направо ми трябваше една от тия раниците с вода и маркуче да се наливам нон-стоп, че все бях пресъхнала.

# 430
  • Пловдив
Аз пия много вода още преди бременността. Сега всеки ден пия по близо три литра. И въпреки това, кожата на лицето ми и косата ми станаха много сухи. Стрии още нямам - може би поне за това ми е помогнала водата.
С храната нямам проблеми. До сега не ми се е дояло нещо, без което да не мога и да го искам веднага. ММ стигна до заключението, че бременните с такъв внезапен апетит към определена храна просто преувеличавали или се възползвали  Grinning
Днес изкарахме близо 5 часа в разходка по Главната, в градската и обяд с любимия. Не усетих нито студ, нито умора, само удоволствие  Grinning

Белинда,
Скрит текст:
изчезнал ти е аватара. Къде ти е момиченцето?

# 431
И аз нямам проблеми с това нещо да ми се прияде. Помня като почна Бейк оф се бях запасила с всевъзможни неща, че хем ми беше интересно да го гледам, хем не знаех дали няма да ми се дояжда. Не ми се. Но при мен го има и факта, че от скоро сме на ново място, няма магазинчета навсякъде и по всяко време и ако съм сама и нещо искам трябва ходя до не знам къде си и то ми се отщява.

# 432
  • София
ММ стигна до заключението, че бременните с такъв внезапен апетит към определена храна просто преувеличавали или се възползвали  Grinning

И аз така мисля Wink Ама друго си е да го пратиш в 2 през нощта за
Скрит текст:
сладолед,
кога друг път ще ти върже Joy

Нямам идея къде ми е аватара. Сигурно съм го качила в някой сайт, който е спрял да работи. Карай, вие нали си ме знаете коя съм Grinning

# 433
  • варна
Моят бебок е 1.3кг и 35см. според тези мерки дето не им вярваме Laughing Иначе се е обърнал и плацентата ми е добре...вървим си към нормално раждане.
Уф момичета...мъчно ми е за мъжа...
Белиндичка пожелавам ви скоро да сте пак заедно живи и здрави и да си се радвате. Как се свиква с такова нещо...не е за мен сякаш Sad

# 434
  • София
Оооо, споко, свиква се Hug Особено след като дойдат децата и те завърти животът, ще видиш - къщата, колата, работата, детската градина, училището, плуването, английския, брррррр всичко на бързи обороти, нямаш време да страдаш Laughing Пък и сега с тези комуникации, всеки ден се виждаме и си говорим по един час - че то почти същото като да си седнете вечер двамата на диванчето с чаша вино Wink Е, не баш, ама е най-близкото възможно Simple Smile
Пък и го няма елементът на омръзване. Ние сме вече повече от 20 години заедно и като се върне след дълга командировка, сме като гаджета Laughing

Общи условия

Активация на акаунт