Зимна приказка навън настана, а АПРИЛчетата са на топло в корема на мама-10

• 46 606
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
  • варна
Ние сме от 15г заедно, щерка ни е на 10 сега. Честно, по-рано не съм си и помисляла, че може да се разделим, както сега, за по няколко месеца. Добре, че е детето, тя наистина ми ангажира вниманието много, но...абе както и да го въртя...мъчно ми е. Успокоявам се, че е за последно. Поглезете си мъжете тази вечер момичета Simple Smile

# 436
  • Пловдив
Неприятно е това с командировките, ама частта с гаджетата звучи забавно  tooth luvbed
Примера, твоето гадже до кога го няма? А бебо вече трупа материал за щипкане  Heart Eyes

За последните две седмици толкова ми е пораснал тумбакът, че не мога да свикна с новите габарити. Още колко ли ще щръкне за два месеца и половина? Grinning  Crazy

# 437
  • София
Примера, 90% от емоцията, която получаваме от преживяванията, е въпрос на настройка. И с раждането е така, и с трудностите покрай децата, и с любовта. Повечето неща не можем да контролираме, но затова пък от нас зависи как ще ги възприемем. На мен ми харесва да съм оптимист и шегаджия. Ако се тръшна да страдам и включа автопилота, няма да се върне по-бързо. Съветвам те да направиш същото Peace

# 438
  • варна
Ооо знам това, аз сама го подтикнах към пътуването...просто...и без това рева за глупости, няма какво да го обяснявам на цяла група бременни Laughing
Кристална, в края на март ще си дойде или първите дни на април. Терминът ми е на 6ти, та ще видим как ще се наредят нещата.
Аз не си усещам много по-голям корема, но определено бебчето ми подпира повече при навеждане или извъртане. Първият път бях с предна плацента, с сега със задна - и наистина има разлика в усещането на движенията и на телцето на бебечето изобщо.

# 439
Ние понеже още нямаме огледала в цял ръст и при мен шока е когато се погледна някъде и видя реално колко голям ми става корема. Все по-трудно ми става да се навеждам и обувам, както и слизането и качването в колата. Представям си както казва Кристална като щръкне още.
Белинда, аз аватара ти го виждам. Иначе съм абсолютно съгласна с твоето мнение за настройката. Аз също съм на този принцип.

# 440
  • София
Да ви дам един жокер. В здравните подфоруми има отделни теми за всяка от големите софийски болници, където се ражда. Мисля също и за повечето от другите градове. Аз си изрових темата за болницата, на която съм се спряла и от вчера си я чета - много е полезно, защото въпреки, че вече съм  раждала там, повечето неща съм забравила, а и информацията е актуална - практики, разположение на хубавите стаи, персонал, недостатъци, какво да носим и т.н. С две думи - полезно е Peace

# 441
Здравейте, априлски мами. И на мартенските също  Hug
Скоро се регистрирах и следя вашата темичка (ще си имаме живот и здраве, едно априлче). Малко ми е трудно да се включа и да наваксам в темата (много сте активни smile3501), тъй като повечето мина, а остава съвсем малко. Поне на мен много бързо ми мина времето и малко ми е тъжно, че не можах да се нарадвам на коремчето си. Голяма паника съм и мисля, че оставащите два месеца и половина ще минат като миг, а аз не съм достатъчно подготвена и  готова за това, което ни предстои.

Белинда, дали може да ми дадеш още един жокер за здравните подфоруми. Къде трябва да ги търся, защото нещо smile3555 не се ориентирам във форума (не ми се смейте).

Благодаря на всички. Чувствам се спокойна, когато влезна във форума.Знам, че мога да намеря информация за всичко, което ме притеснява или имам дилема по някои въпроси.

# 442
  • София
Шкемби, добре дошла Embarassed
Значи, отиваш горе на страницата, в лентата до надписа БГ МАММА, най-вляво, има едни девет малки кутийки, подредени като кубче - това е бутонът за главното меню. От там ти излизат всички подфоруми, отиваш в "Здраве" и търсиш подфорум "Здравни заведения" Peace И вече вътре по страничките си търсиш твоята болница.

Момичета, снощи умрях от киселини вечерта Tired С кой акъл да взема да изям една филия с лютеница - ама купешка, ауууу, щях да умра после! Все едно клада някой запали в хранопровода ми, нямах лекарства, газираната вода я бях използвала за готвене предния ден, та и от нея нямах и накрая, в един през нощта се принудих да взема малко сода за хляб, щото не се траеше ooooh! Заспах, де, ама никаква лютеница повече Naughty

Понеже днес завършвам г.с., приложението на телефона ми изкарва мерки. Та, според статистиката, Шош би трябвало да е около 35 см. и 900 гр. И понеже на всяка консултация ми казват, че върви една седмица напред, и аз броя вече, че си имам едно кило бебе Mr. Green

# 443
Здравейте и от мен, ние изкарахме страхотен уикенд в планината Simple Smile
Аз ще изчакам още 4 седмици, да ми кажат дали се е вдигнала плацентата и ако съм секцио незнам дали ще раждам в Надежда. Вие имате ли идея кой доктор в Надежда е добър за секцио?
Две приятелки са с големи сраствания и херния след секцио там и малко ме е страх Sad
Относно см, няма как да се измери колко см е бебе в тази седмица, то е свито почти на кълбо, че питах сега д-р Михова.
Белинда, ти кога си пак  на ЖК при д-р Арабджикова, може да се засечем, аз съм другия понеделник ?

# 444
  • Пловдив
Шкемби, добре дошла  Grinning Много готино име си избрала  Grinning
От известно време моята бебка си стоеше в дясната страна на корема ми и някак свикнах с кривата си форма. Преди малко се измести в средата и щръкнах още по-напред  Mr. Green

# 445
Бела, и аз чух лоши отзиви за секциото при 1-2 доктора в Надежда - Белкин и Ослеков. Но пък  една позната е изключително доволна от секциото при Белкин и горещо ми го препоръчва  Mr. Green  Май всичко е въпрос на лични предпочитания. На мен лично Белкин не ми допада. Не обяснява много, малко ми се сопна и т.н..
Аз ще съм секцио и съм се насочила към Надежда и затова следя темата за болницата. Като лежах там есента придобих впечетление за много от докторите. От повечето съм доволна, за разлика от акушерките на 3ет.  Peace

# 446
Да ви кажа и аз изчетох последните 2 теми за Токуда и малко съжалявам. То навсякъде има прекрасни и не толкова раждания, не ми се иска да се настройвам предварително... не знам.
Иначе и преди съм споменавала за отвратителното отношение на д-р Белкин към мен като отидох да ми потвърди, че бременността е в матката и той след 30 секунди преглед каза, че не вижда нищо, да се върна след 2 седмици. Това след като през сълзи му обясних цялата история от началото на годината с извънматочната и ЧХГ-то. Пак се разпрострях, извинявам се. Иначе един от най-препоръчваните за секцио там е Ташков, много хубави неща чувам за него, но като цяло не ми е фаворит за болница. Поне към момента. Аз след моето секцио нямам абсолютно никакви оплаквания, но не е правено там.
Шкемби, добре дошла  Hug Ако искаш ми пиши на лично термин, град и т.н. да те добавя на първа страница.
А за "момиченцето" на belinda - доста се посмях  Laughing Ноооо, има време, ще разберете коя е Маша  Joy
И моя корем е огромен, постоянно го бутам някъде. И да, има накъде да расте, колкото и да не ви се вярва. Накрая става огромен наистина.
Аз вече тръпна от нетърпение за феталната в сряда, надявам се и моя бебак да е минал килото и всичко да му е наред! Хубава седмица ви пожелавам  Hug

# 447
  • София
Белла, аз не ходя на ЖК при Арабаджикова. Лекарят, при когото се следя, ме прати при нея за ФМ, заради хубавия й ехограф с голямата разделителна способност. Те са колеги от Света София и се уважават, но иначе не ходя при нея по принцип.

# 448
Manhamanha точно заради него и такива като не него не искам да раждам там. Аз съм доволна от Личева и Арабджикова и Христов. Ако дай боже съм нормално, ще бъда с дула и само ще следя Белкин да не е на смяна, иначе няма да отида там. Но ако съм секцио искам да си планирам и като си плащам да знам,ч е доктора и добър наистина, а не да разчитам на случайността.
Манха ти коя седмица си, че ще ходиш на последната фетална?
Белинда, явно съм де объркала Simple Smile

# 449
Bella, 30-а седмица съм.

Общи условия

Активация на акаунт