Зимна приказка навън настана, а АПРИЛчетата са на топло в корема на мама-10

• 46 625
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте  Party Party Party Днес започва много мързелив ден, а трябва да ходя за подарък и торта, ММ ми е рожденик утре и колкото мрази да духа свещички, толкова го карам  Joy
За подарък съм решила да му подаря валчер от една оптика за слънчеви очила. Как мислите?!
Относно командированите мъже, сигурно е трудничко докато свикнете. При ММ работят много мъже, които с времето се отказват от тази работа (всичките им обекти са в чужбина), заради семействата си и винаги ми е било мъчно за тези хора. Може би когато вече има деца е по-различно.

# 451
Оххх видях, че коментирате Белкин... Отначало бях решила да се следя в Надежда и заради него се отказах! Разрева ме, без да му мигне окото - още си пазя амбулаторния лист, на който ми написа, че съм направила спонтанен аброт в 6 г.с., без да имам каквито и да е оплаквания. Обяснява ми, че природата си знаела работата и е махнала лошия ми биологичен материал. Предложи ми направо да ме чистел, защото така и така до дни съм щяла да получа зверски болки и кръвотечение, та да ми го спестял! Оттам разревана директно почнах да звъня на познати и с връзки ме уредиха при Златков в Майчин дом и Велев в частния му кабинет още на същия ден и двамата казаха, че всичко си е наред и дори ми пуснаха да чуя пулса на бебето за първи път  Heart Eyes Живот и здраве, като се роди малката, сме решили с мъжа ми да отидем в Надежда, да намерим Белкин и да го запознаем с аборта му! И да напишем оплакване естествено, ама чакаме да се роди бебето да сме спокойни, че всичко е наред...

# 452
Моето мъжленце от една седмица е в София и днес се връща.Така ми липсва...  Heart Eyes

Belinda от три дни съм със зверски киселини.Е,няма такъв ужас. #Crazy
Marty,какъв е този некадърен доктор.  #Cussing out С кеф да го утрепеш. #2gunfire Добре,че си потърсила второ мнение! bouquet

July покрай този фейсбук ви видях физиономиите най-накрая на всички и снощи те сънувах. Laughing Бяхме ви на гости и пиехме вино ,а пък тумбаците 1м пред нас бяха. Joy Много странно беше.  Laughing

# 453
Здравейте, мамита! Аз първо да кажа, че тая седмица Лидл работи за нас.  Laughing Мисля да се обзаведа с комплект по-големшки памучни боксерки днес-утре, а от четвъртък има бебешорски, бремелински и кърмачески неща и направо съм...  Crazy Heart Eyes Blush Удържах фронта за пазар досега, но като ги видях тия работи... То пак основно за мен ще пазарувам, не едва се сдържам да не им изкупя каталога.  Mr. Green И като споменах кърмене, предния път и аз кърмих на поискване. Не съм се и опитвала да налагам режим, не е за мен тая работа. А и не го намирам за много по-освобождаващо. Просто като е без режим си знаеш, че си е с теб. Иначе под час трябва да си с режим и ти, което мен понякога ме изнервя. Малкия видя що е режим чак като го оставих на баща му да го гледа за да почна работа. Има си и предимства, не мога да отрека, но като цяло и аз считам, че и за бебето, и за мен е по-удобно да не се мъча да му налагам нещо от самото начало. Виж, няма да имам нищо против като намалеят нощните кърмения набързо да я преместим в другата стая, та дано поне тя не мигрира като брат си до никое време в нашия креват. Не за друго, но нова спалня ще трябва да купуваме.  hahaha И да, докато кърмех и аз бях луда за вода. ММ тичаше като пожарна кола с чашата.
А пък за прияждането, мойто милото сутринта ми донесе
Скрит текст:
кроасан
, точно какъвто снощи му описах, че ми се яде. Как да не го обича човек?! Много си ме глези тази бременност, не мога да отрека. Сякаш всичко му/ни е много по-осъзнато.
Манха, и аз като теб се подхилквах с "момиченцето" а Белинда. Но да, има време да ги изучат всичките. Пък тези с момченца да се приготвят и за всякакви корейски трансформърски и роботни филми.  Joy Колко зор съм видяла с всичките carbot, rescue bot, miniforce и Бог знае какви още само аз си знам. Ама като реве детето, че иска да гледа... Той моя също не е от тия, дето приемат успокоения.  ooooh!

# 454
И аз съм се нагласила на дрехите за бременни Simple Smile Гащи ли има днес? Сега ще видя, че в момента най-удобните бикини са ми от там. Най-простите възможни памучни.
Аз като кърмех винаги сядах с голяма чаша вода до мен. Обикновено не ми стигаше Simple Smile
И да се похваля, че ми излезнаха резултатите. Не са перфектни, обаче съм вдигнала желязото от 5 на 12, което ми се струва направо върховно постижение Simple Smile

# 455
Мече, точно за същите съм чувала лошите отзиви Sad
А дулата,която съм избрала е с последно предупреждение в Надежда,заради Белкин. Толкова грубо говорил на една майка докато раждала, че ако не се съгласи да направят това  и това,бебето и щяло да умре и дулата му направила забележка,че това не  истина и да не я плаши така. Лошото е ,че никой май не се е оплаквал официално.
Аз като раждах минах през 3 смени - Ташков, Димова и Личева. От Димова не съм доволна, много нервна и шашава. При Личева родих и съм много доволна, но то не се наложи тя да прави нещо, дори и шеф нямах:-)
След това доктор Христов в спешното,много съм доволна от него, много адекватно и професионално реагира. Доктор Арабджикова ме следи и в 23 часа съм и писала и отговаря.

# 456
Момичета, видях че коментирате Лидл-ските промоции. В една друга тема прочетох, че бебешките им бодита изобщо не са добри. Та сега се чудя дали да се разхождам изобщо в тоя студ  newsm78 newsm78
Има ли мами, които са ги пробвали бебешките им дрехи? Доволни ли сте от тях?

# 457
В интерес на истината бебешки не съм купувала много, но детските са чудесни. Бодита май веднъж съм купувала и нещо не ми беше харесало, че се разшириха покрай врата?!? Дано не бъркам. Това, което не ми харесва е, че са за обличане през главата и имат копчета само отдолу. Този вариант на закопчаване е удобен след трети месец да кажем, когато могат да си държат главите по-добре. За новородено е добре да има копчета и отпред. Дано не заблуждавам някой. Иначе наистина детските дрехи са уникални и като материя, и като качество.

# 458
Точно това коментираха за бодитата, че за новородени не стават - след 2-3 обличания се разтягат. Аз гледах одеялце за повиване. Ще го видя на живо и ще преценя дали ще ми влезне в употреба.

# 459
  • Пловдив
Видях, че в Lidl ще има и сутиени/топове за кърмене. Някой има ли впечатления за тях, ако и преди са ги пускали?

# 460
  • Бургас
July покрай този фейсбук ви видях физиономиите най-накрая на всички и снощи те сънувах. Laughing Бяхме ви на гости и пиехме вино ,а пък тумбаците 1м пред нас бяха. Joy Много странно беше.  Laughing
Вино да искаш от мен  Laughing
Ей сега погледнах, че мацката с готините кучета си ти. Ех, как си поплаках сутринта след снимката с болонката. Като наистина пием вино ще ги вземеш сладкишите да ги намачкам.

Сутиените за бременни ще си ги взема /ако не се изчерпят/. В сряда ще видя какво ще каже АГ- то за шийката ми и ако разреши да се разхождам, ще отида да ги видя. Ако ли не - милото ще ходи да купува сутиени  Laughing И да ви питам - вие какъв размер ще взимате. Аз нося 85В по принцип и се чудя какъв размер да си взема. В момента гърдите ми не са наедрели особено и нямам представа като родя в какво ще се превърнат. Двоумя се между 90С и 90D. Какво ще ме посъветвате?

# 461
Аз по принцип съм (или поне бях преди първата бременност) около 80B. По време на кърмене вдигнах и обиколка, и чашка. Някъде 85C или 90C. D чашка не съм стигала при такава обиколка. След като спрях да кърмя известно време ми ставаше 75D, но сега съм между 80C и 85B.
Така че явно си горе-долу като мен. Струва ми се, че 90D ще е голямо.

# 462
  • София
Ейййй, добре че написахте за Лидл, колко неща си харесах Grinning Там съм!

Сутиени за кърмене нося аз и в момента, много са ми удобни, само че моите на са лидълски. Размерът е М, а принципно нося 75Б. По време на кърмене, особено в началото, нося чашка Д, но не при всички жени се получава такова уголемяване в гърдите, та не знам какво да препоръчам. По-скоро Д, за всеки случай.

Бела, а защо не си раждаш при Арабаджикова, щом при нея се следиш. Тя, предполагам, изражда, или?

Уууу, тоя Белкин ме отврати Sick

# 463
В интерес на истината бебешки не съм купувала много, но детските са чудесни. Бодита май веднъж съм купувала и нещо не ми беше харесало, че се разшириха покрай врата?!? Дано не бъркам. Това, което не ми харесва е, че са за обличане през главата и имат копчета само отдолу. Този вариант на закопчаване е удобен след трети месец да кажем, когато могат да си държат главите по-добре. За новородено е добре да има копчета и отпред. Дано не заблуждавам някой. Иначе наистина детските дрехи са уникални и като материя, и като качество.

Аз лично съм доволна от бодитата.......не си спомням обаче от каква възраст започнах да ги купувам, но май имах и бебешки. Наистина на вратлето стават по-широчки след повечко пране, но за тази цена и качество мисля че си заслужават. За бременни също съм взимала разни туники и долнища оттам и са ОК.

Понеже за раждане секцио говорите - чувам много добри отзиви за др. Рени Ковачева от св. София ........ вече 3 мои приятелки са родили при нея секцио, и трите по две деца и казват че е много добра в операционната, а също е мил и взискателен човек, но лични впечатления нямам, защото аз съм раждала нормално.

# 464
Аз съм сигурна, че материята е хубава, имайки се предвид детските дрехи с какво качество са, но наистина не са ок за новородено, освен ако не е много кротко. Моето нямаше шанс за обличане през главата.
А иначе за цената - от Асда може да се вземат 5 бодита за 5 паунда. За пореден път да препоръчам пазаруването от Англия Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт