Зимна приказка навън настана, а АПРИЛчетата са на топло в корема на мама-10

• 46 581
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Някой питаше за екстрите, които приемаме. Желязото, което вземам, е Феротон - течни сашета (или както аз им казвам шотчета) по 25мл всяко. Пия и магнезий - Магнерот (три пъти по 1 таблетка).
Тепърва ми предстои да мисля по въпроса с голотата. При родителите ми това никога не ми е създавало неудобство или интерес, не приемам голотата за нещо странно. Е, не си спомням да съм виждала баща ми без бельо. Чакаме момиченце и ще препитам ММ какво мисли по въпроса  Mr. Green
С ММ си мечтаем за поне две дечица, но при едно добро стечение на нещата се надяваме да имаме възможност и желание и за трето. Сред приятелите ни почти няма двойка, която да иска дори второ детенце, което малко ме натъжава.
В интимен план сме скромни напоследък. Аз си наваксвам с едни сънища...  Crazy

# 391
Аз също искам 3 деца, стига да се получи, че сега съм бременна за първи път и съм на 28г., а бебчо го чакаме 3 години..
Мъжът ми са 3 деца, като най-малкия е на 8г. , но не от една майка де, ама все пак  Mr. Green
Чудя се дали мога да взема билковата
кръв без да казвам на АГ-то ми, щом може да се взима свободно.. или да си я питам все пак? newsm78
Как сте с интимнния живот? На ММ ми го е страх и не сме го правили още, ама аз съм възбудена нон стоп..  Joy
Говори ми Grinning  опитвам се да му обясня и ататии му пращам да чете, че няма как да го оцели или да го заболи и че мама като е задоволена и синковеца ще е щастлив. Получавами се на две седмици веднъж и то толкова скучно. . .

# 392
Боже, nnanna, на две седмици веднъж си е направо активен полов живот!   Joy
Ние абсолютно никакви ни няма
Скрит текст:
при положение, че преди това сме водили редовен - 3-4 пъти седмично, лятото повече  Mr. Green
, не знам , контракциите ме притесняват, зацапване /въпреки, че в редките пъти за 7 месеца не се е случвало/ и нещо течение да не хвана.. но контракциите след О, най-вече.
А като че ли имам желание  Embarassed

# 393
Теди мерси за инфото, ще се консултирам с аг-то др седмица и ако ми разреши ще си го взема. За другите хапчета аз имам изписан магнезий в конски дози, отначало ми  бяха 3х2  магнерот от 500 мг, но мн трудно го пия и повръщам понякога та ми го смениха със сашета диаспорал 300 по две на ден и желязо имам и фк и калций, голямо пиене пада.
За секса да ви кажа до началото на декември всичко полекичка но ок, но след като първо грипа ме хавана после кашлицата докато оправя, та бъбреците ми след това се обадиха, абе ужас и накрая тази болка към ребрата нищо не сме правили и декември и празниците така си минаха и януари приполовихе. Сега вече милия го в страх да не ми стане нещо, пак кръста да ме заболи и си кротува, а аз взех да си сънувам вече казвам му че ще му скачам той дори на шегата ми не хваща. Та да видим до кога така...
А за яденетата да ви кажа и аз така със запечено брашно ги правя за да д по здравословно.

# 394
  • София
Аз пък не виждам нищо притеснително в оргазмените контракции, от какво ви е страх Rolling Eyes
Аз съм готова, ама няма коооооой Mr. Green

# 395
Аз винаги съм си я правела запръжката по суров начин- брашно с водичка.
Мен си ми липсва хубавия секс.
Аз имах забрана заради ниска плацента, но успя да се вдигне.
Магнерот пия 3 по 2

# 396
Пак много изпуснах Simple Smile
Някой питаше за Тотема. Аз я пих над месец, защото била най-подходяща при гастрит. Нямах проблем, но после изведнъж нещо се случи, появи ми се супер остра диария и я спрях. Сега съм на Сорбифер. Билковата кръв спокойно можете да я пиете и без предписание, но не разчитайте само тя да вдигне хемоглобин, ако е много нисък.
Аз напоследък пак съм със световъртеж. Ако пак ми е ниско желязото ще се гръмна. В понеделник ще пускам изследвания и в сряда на фетална.
За голотата - аз още се къпя с малкия, напоследък се е заинатил да прави всичко с мен. На 4 е. Аз също съм се чувствала неудобно да виждам майка ми гола, което е било случайно. Баща ми абсурд. На моя обаче му личи, че грам не го притеснява. Според мен е до дете, някои са си по-бебешорести, други на тези години си имат 3-4 гаджета Simple Smile Но така или иначе скоро ще започвам да се крия. Не мисля обаче да го правя докато кърмя, много ще ми е трудно, а и който е кърмил знае, че отстрани нищо не се вижда.
За интимния живот, случва се някъде 1 път седмично. Като знам след раждането колко време бях на сухо и после беше трудно не се спирам.
Обаче много болки последните дни. Тва кръст, тва таз, тва срамна кост, контракции, ужас е. Нещо откак започнах 7 месец много се влоших.

# 397
Манха и аз откакто започнах 7-ми месец имам чувството, че всичко ме боли..
То е кръст, то са боцкания ниско долу..
Не мога да легна нито на ляво нито на дясно, че ме рита едновременно и от двете страни..
Като бабичка се чувствам  ooooh!

Последна редакция: сб, 14 яну 2017, 18:23 от dimitrinadid

# 398
Здравейте, момичета. Снощи се върнахме в София, всичко мина добре, доколкото е възможно. Аз все още съм малко подтисната и уплашена - някак си изцяло се бях съсредоточила върху създаването на нов живот и през ум не ми минаваха подобни мисли и явно затова се стреснах толкова... Мъжът ми го раздава силният, въпреки че неговият баща почина. Преди 2 дни ми каза, че това, което го държи и му помага по-лесно да се пребори с мъката, сме аз и малкото човече и ние в момента сме му топ приоритет и не иска да тъгува по миналото, а да се съсредоточи върху щастливото бъдеще  Heart Eyes Много мило ми стана и гледам и аз сега да се настроя обратно на тази вълна...
Днес дори отидохме на втората лекция от Училището за родители в Щерев на Диди Димова. Днес беше много по-интересно и полезно, но сега съм в дилема по 2 важни въпроса и исках да се допитам до вас:
1. Вие на коя теория за храненето сте привърженици - на поискване или да се изгради режим, примерно през 3 часа с 6 часа почивка през нощта?
2. Трябва ли бебето да спи само в стаята си от самото раждане, за да не свиква все да е с вас и после трудно да се отучи, или пък е по-добре и за вас, и за бебчето първото месеци да спи в стаята на родителите?

# 399
Мисля, че щв давам на поисткване..
А за спането в отделна стая съм против. Бебчо в началото ще си иска мама, чела съм в разни книги, че е голям стрес да го отделяме от самото раждане, все пак до вчера е живяло в нас и ще иска да ни усеща, да не се стресира. Иначе няма да спи в нашата спалня де, в негово легло ще си е, но до мен задължително.  Wink

# 400
  • Бургас
Преди 2 дни ми каза, че това, което го държи и му помага по-лесно да се пребори с мъката, сме аз и малкото човече и ние в момента сме му топ приоритет и не иска да тъгува по миналото, а да се съсредоточи върху щастливото бъдеще  Heart Eyes Много мило ми стана и гледам и аз сега да се настроя обратно на тази вълна...

Днес дори отидохме на втората лекция от
1. Вие на коя теория за храненето сте привърженици - на поискване или да се изгради режим, примерно през 3 часа с 6 часа почивка през нощта?
2. Трябва ли бебето да спи само в стаята си от самото раждане, за да не свиква все да е с вас и после трудно да се отучи, или пък е по-добре и за вас, и за бебчето първото месеци да спи в стаята на родителите?
Много ми стана мъчно за мъжа ти  Sad
На поискване е най-добре и навсякъде го препоръчват.
Бебчо ще е при нас. Най-малкото едно е да си го придърпаш от кошарата в близост до теб и съвсем друго да обикаляш от стая в стая по цяла вечер.

# 401
  • Пловдив
Ние също в началото ще бъдем в една стая.

# 402
Бебето задължително с майката. Няма такова нещо като да се разглези или не знам какво си. Периода след раждането се води 4-ти триместър и адаптацията на малкото чрез присъствието на майката е страшно важна. Също и оставянето на бебето да плаче. За тях това е равнозначно на ужас.

# 403
  • Бургас
Също и оставянето на бебето да плаче. За тях това е равнозначно на ужас.
Една позната съзнателно оставяше бебето си да се дере от рев, за да не свикнело прекалено с нея и да не се разглезило  Tired

# 404
Mmmartity, най-важното е сега двамата да сте си опора и да си се подкрепяте.
Първоначално и ние ще сме заедно в спалнята, детската стая е до нашата, на някакъв етап ще се отделим, но идея си нямам това кога става.
За храненето, поне аз макар и без опит считам, че ще храня на поискване. Аз не знам как бих могла да будя такова малко същество за ядене или да го оставям да плаче докато дойде часът.

Общи условия

Активация на акаунт