Много мина, мъничко остана МАРТенче да гушка мама- тема 9

• 41 831
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Mrafka, права си, така е.Не знам защо, просто към този момент мога да ви кажа, че всички много ме дразнят, и нашите и техните и всичко живо  Joy а и аз понеже съм много ревлив и сантиментален човек, тия моменти още повече ме дразнят, малко няма логика, ама факт.
От друга страна те са в правото си и е хубаво да има хора.ММ беще на изписването на кумата ми, вика разревах се, толкова впечатлен, много му е харесало. Simple Smile

# 571
 А пък на мене ми се иска да имаше поне такава зала за изписване, най - малкото спокойно да се щракаме, но няма. Нашите са мнооооооого далече и няма как да са за изписването, ще сме със свекърите и най - вероятно семейството на сестрата на свекърва ми, които не пропускат нищо  Grinning , важно е да има кой да снима, че по принцип аз винаги се заемам със снимките, за да съм сигурна, че ще са качествени  Mr. Green
 А пък моята свеки вече си подготвя тоалет за изписването ooooh! , обяснявам и ,че това не е България, и ритуалите ,които се правят там,ама в крайна сметка нека се стегне жената , че "хич си няма тоалети"  Mr. Green , дори каза, че и на ММ тя ще плати, каквото си избере дрехи  Shocked , родилката да се оправя  Party
  За килограмите гледам да не изтирясвам, но наистина нормално е да качваме. Имам една близка, с която се виждам всеки ден, снаха й постоянно говорила как не иска да дебелее (също е бременна), та мойта близка й казала, тогава защо забременя, като не искаш да си разваляш формата Mr. Green , брутално е, та за да не ми каже някой и на мен така си мълча и си трупам грамчета, без да се ограничавам от храни, които ми се ядат (+10)

# 572
На изписването честно казано ще ми е приятно, като дойдат да ни уважат всичките ни близки. За килограмите и аз не се притеснявам, а и не съм качила толкова много чак +9кг съм, и се чувствам добре.
Аз от днес почвам да пера бебешките дрехи. Много съм нетърпелива, нямам търпение да си я гушна, а и каката само пита кога ще е Март месец за да си има и тя сестричка...

# 573
  • От Луната
Иве, колко мило, ви аги дъм искала да имам сестра...

Аз ще се радвам да видя близките ни на изписването. За мен е вид уважение ... Сигурно повечето ще ни чакат у дома, но за мен ще е голяма радост ако споделя този миг с хора. Те едва ли ще останат дълго ...

# 574
  • В чуден свят с четири Слънца
На изписването моите родители няма да идват, те също са с червен картон, ама доживотен...да си стоят далече, че да не вредят. Преди две години сътвориха огромна простотия, че и не си осъзнават грешката до сега. Затова вече не контактуваме, и разбира се не знаят, че съм бременна. Не биха се и зарадвали, та мерси, нямам нужда от негативни мисли Party Предполагам, че ще дойдат свекърва ми и свекър ми, но ако не дойдат, със сигурност ще бъдат вкъщи да се почерпим за бебето.
Аз да се оплача, малкият ни батко на 2г.7м. отскоро съвсем се залепи за мен, спи до мен, все на крачола ми виси и иска да го нося, все мрънка, а не беше така Sad Аз нося, вдигам го, ама понякога физически и психически издъхвам. Отдавам това му поведение на страха от неизвестното, гледа кака си и батко си все ме гушкат, говорят на бебето, голяма битка да това кой да гали корема и слуша какво става вътре. И малкия и той, ама нещо май не осъзнава точно какво се случва и се плаши. Кой знае какви мисли му идват в главата. Аз се опитвам да обяснявам, по цял ден говорим, играем, той спря да ходи и на частната ясла, където му харесваше, бяха само 5 деца и беше много спокойно, ама...Сега по цял ден виси за мен залепен, правим всичко заедно, носим се дори и в тоалетната, и ми става тъжно, че не мога да разбера точно какво го притеснява Cry А като вляза да раждам, не ми се мисли...още търсим място за раждане, където ще мога да бъда с него, че и без това няма на кого да го оставя. Таткото има да се оправя с двамата големи, и на работа ходи. Леко ме обзема паника, ама да кажем, че е от хормоните Crazy Сигурно всичко ще се нареди Praynig

# 575
Момичета, да питам имате ли забавени плащания на болнични. Последния за декември никакъв го няма и се чудя защо?

# 576
Аз на 29.12 получих парите. То нали зависи и фирмата ти кога ще  внесе болничния.

# 577
Важното е мъжът ми да дойде пък другите са бонус. Laughing
  Joy Развесели ме!
При нас няма кой знае кой да дойде. Майка ми и на мм брат му с жената и детето. Моят брат е в друг град и са далече и на работа, приятели ... едва ли newsm78 Който иска да идва в болницата (то нали и снимки накой трябва да направи), но вкъщи не искам никой. Naughty

# 578
  • cloud number 9
и моят болничен от декември го няма още... а обикновено до 15-то число всичко за предходният месец е изплатено

# 579
никога съм нямала проблеми с изплащането, винаги по часовник на точните дати,но в моята работа са много коректни, ако има забавяне, то ще е от НОИ по-скоро,там може да се мотаят нещо Simple Smile

# 580
И аз още нямам превод!
Знам че нашата фирма ги събира и всички болнични за месеца ги праща в последния работен ден. Надявам се тази седмица да има парички.  Peace

# 581
Сега погледах моя пише че е изплатен, значи утре ще ми го преведат.

# 582
Днес бях на запис. По време на записа имах много силни болки, но апарата не отчита контракция. Дори тонуса е нисък. На феталната пак не се видяха контракции. Никой не знае от къде е болката. Според док може да е от сраствания или от притискане на нерв. Щом бебка е добре ще търпя, все пак преди една година е кърпено здраво.
За кг днес питах, на месец по килограм. Принципно аз вече съм с развалена фигура, но ме е страх от прееклампсията. Вече веднъж съм била, така че рязкото качване може да е проблем. А и аз останах с високо кръвно и след като родих. Изписаха ми лекарства тогава, но аз ги отказах за да кърмя. Сестра ми и при двете си деца качи 6-7 кг само, роди здрави и големи бебета. Но при всеки е различно. Кг и кръвно трябва да се следят, за всеки случай.

# 583
Да ви попитам необходимо ли е на изписването да идват роднините вкъщи newsm78 попринцип ходи ли се? Все пак се носят вируси бактерии и тн дори да не са болни. Не ми се ще да влизат... не може ли само в болницата да дойдат?

# 584
Ако желаеш може и в болницата да не допускаш никой. Изборът е личен. Аз не бих се лишила от близките си в такъв момент. Споделеното щастие е още по-голямо. А и не съм привърженик на криенето на бебето от всичко и всички.

Общи условия

Активация на акаунт