Много мина, мъничко остана МАРТенче да гушка мама- тема 9

• 42 124
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Поръчах си вече одеялцата и малко по малко от февруари ще взимам и санитарните нещица Laughing

# 61
Честита ни нова тема.
Аз от 29 януари влизам в 45 дневния.
Срещнах се с доктора който ще ми прави секциото,е сто процента ще сме февруарчета.Плацентата била свежа,водите в норма,никакво разкритие,шииката наваксала,та с две думи,каза че в следващите три седмици няма да раждам.Бебетата много ги хареса-30г.с.-по 1600 и двете с 1гр.разлика.Дано да станат поне по 2500 до 36г.с.и даа не стоим в кувиози.

# 62
Да се отчета за Дундьо.На мен ми хареса магазина.Има много неща,много са любезни.Донесоха ми колчката,сглобиха я пред мен, разясниха ми подробно всичко,напомпаха даже гумите.Количката е супер като дизайн и е много удобна,материята е чудесна,висока е,компактна.Нямаше я в розово,ще чакам месец за поръчка от Полша и дали изобщо ще го има този десен не се знае.Политиката им била постоянно да сменнят дизайна и разцветките за да няма еднакви колички по улиците(което ми направи много добро впечатление).Казаха,че ще ми звъннат веднага като дойдат новите модели.Могат да ми я сменят с който цвят си искам,да в капарирам и да стои при тях,а после да я взема.
Харесахме и легло и сигурно ше го вземем.Купих комплект за изписване,поларено одеалце,три комплектчета и няколко ританки,бодита.
Доволна съм много.
И в Слънчице ходих.Както казахте хвалят Бейби Дизайн,но също много обясняваха.Харесах един модел и там.Но магазина е малък,не е това,което очаквах.
Но ще си чакам Бексата.Яд ме е,но просто модела,който искам го няма никъде,а др.налични не ми харесват,както винаги-страшен късмет.Но не бързам за никъде и като имам безброй претенции-така е.

# 63
  • София
Sev, много хубави новини! Ще станат, сега наддават най-много Simple Smile
Прозиращи и разширени вени имам и аз, най-много на гърдите и сега се появяват малко и на корема. Опазих корема без стрии, но ми се появиха изненадващо двечки, червени за разкош, от едната страна на Д-то пък то, горкото не порастна кой знае колко...явно и това му е много hahaha
Барбароните изглеждат страхотно, само не знам дали са подходящи за най-малките, в смисъл, че са прекалено мекички и потъват, а гръбначетата им трябва да имат по здрава опора в началото и да не се кривят. Бих взела на по-късен етап, а в началото-шезлонг.
Днес с целия си акъл се разходих на снежната виелица- забравихме да платим интернета (а онлайн се бави с още 2-3 дена плащането), свършиха ми част от лекарствата- и с походка на пингвин се заклатих към спирката на автобусите. Чувствах се като в Сървайвър  Laughing Laughing  вятър в лицето, лед под краката, а народа се бута да мине и са като коне с капаци, горките измръзнали хора  Mr. Green На връщане даже понапазарувах, като се прибрах дишах като астматик с тежък пристъп, и си свалях обувките сигурно 5 минути в няколко различни пози  Mr. Green

# 64
Мами а вие замисляли ли сте се за термометър? На какъв сте се спряли?

# 65
  • София
Термометър за стая+ влагомер: от Технополис

http://www.technopolis.bg/bg/Thermometers/Thermometer-BEURER-HM-16/p/836155

За телесна температура за бебето-този:

http://www.hartmann.bg/duoscan.php

# 66
Мами а вие замисляли ли сте се за термометър? На какъв сте се спряли?
За стаята още не съм взела термометър, но за бебчо си взех на омрон ( 105лв) за чело. Една приятелка го има и е доста доволна от него, отзивите по форумите също са добро.

# 67
За термометъра купих един стандартен електронен за бебето, иначе си имаме други два за нас си и съм поръчала един термометър под формата на биберон, докато се забаламосва да мога да видя евентуално температурата, но него по скоро като експеримент няма да разчитам само на неговите показания.

# 68
Аз да се похваля-излязла ми е микробиологията (влагалищен секрет) -чиста е.
Вени имам и по гърдите и по корема, но нямам допълнителни стрии.
Шезлонга може да се люлее, а пуф-а не ( пък и формата му  newsm78)
Термометър съм взела на Микролайф инфрачервен. Сега ще взема и електронен пак на същата марка. А такъв за стая си имам.

# 69
За стаята си взех този :
http://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/uredi/cangaroo-termom … -chasovnik-tl8020

за бебо поръчах от Aliexpress става за чело и ухо + мери температурата в стаята и също може да мери и температурата на храната:

https://www.aliexpress.com/item/Multifunctional-smart-child-adul … 010608.0.0.bGOEjd

# 70
Ние също се спряхме на инфрачервения на Микролайв http://www.microlife.bg/products/fever/1second/

В началото бях малко против да взимаме толкова скъп термометър (100+лв), но много познати го ползват и са доволни. Мери и стайна температура.

# 71
  • От Луната
Аз мисля че тези барбарони са за над 4М, който вече могат да седят ... определено не бих слагала новородено да седи  Peace Отделно мисля, че нямам нужда от такова нещо, ако е това дето си мисля ...
Т имам за стая, ще купим обикновен ел от аптеката, отделно имам овлажнител, който ми помага да спя... също и някоя рибка Т за ваната.

Зайче, браво за чистата МБ, дай Боже всеки му! Понеделник и аз ще пускам...  Praynig
Мис, радвам се че ти е допаднал магазина. Наистина са много любезни ... може просто да съм хванала кофти момент. Имам отстъпка там и сигурно ще купим доста от едрите неща там ...
Охх много бели зайчета имаме ... WhiteWabbit  аз ходих вчера до еконта с пингвинска походка и 5км в час  Joy обмислям да си купя детско столче и да се обувам седнала. #Crazy

# 72
Момичета, и аз с въпрос.. Дали е проблем сушенето на дрехи, да е в стаята където спи бебето?

# 73
Ивелина,да,проблем е.Заради влагата.Не е хубаво да са там дрехите.
И ние ще вземем количка и легло от Дундьо и ще си направим карта,имат 11% отстъпка.Само да ми намерят количката.😃

# 74
Зависи каква е общата влажност на въздуха в стаята. Ако е прекалено ниска даже може да е по-добре, защото оптималната влажност за бебетата и за възрастните е 40-60%. Ние имаме овлажнител, защото през зимата влажността вкъщи е към 20% - пустиня. Няма нищо общо с цветята Simple SmileSimple Smile а ако става дума за сушилня, тя почти не повишава влажността, но пък шуми доста.
Аз имам термометър за чело, купих го преди около 3 години от лидъл, върши работа ориентировъчно, ползвам го доста. За новородени най-лесно се мери темп в дупето с обикновен, хем помага и запек ако има.
За барбарон не съм си и представяла да слагам бебе в такъв.

Общи условия

Активация на акаунт