Много мина, мъничко остана МАРТенче да гушка мама- тема 9

• 42 130
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Eleкtra... ще чакаме инфо за Аспирина, и на мен ми писнаха толкова хапчета, поне да остана само на желязо.... Вече ми се отразяват зле на стомаха и червата  #Crazy  Sick
Панайотова също каза, че се спира в 34 г.с., както и очквах.
А на стомаха и червата ти е лошо точно от желязото, уви Sad

Ходих и на отворени врати в Надежда. Хареса ми. Видяхме бебоците дори. Едно плачеше и акушерката като влезе да го вземе веднага спря. Показа ни го, изглеждаше много доволно - че някой е отишъл да го гушне Simple Smile

# 76
Ох обявиха епидемията в цялата страна вече....  Не смятам да си подавам носа от вкъщи този уикенд... Една приятелка е в 5ти месец и е пипнала вируса, каза че за 2дена е с остър бронхит вече и зверска температура... дали са и антибиотици и снощи са я вкарали в болница на системи за задържане, защото от температурата ли от кашлицата ли е прокървяла и са почнали контракции... стискайте палци всичко да е наред  Sad
Аз не съм си била ваксина и много ме е шубе да не го пипна тоя вирус...

# 77
  • От Луната
Ужас! Дано се оправи бързо и да няма последици ...
Да чукна на дърво за сега одържам фронта  Praynig Praynig Praynig

# 78
  • София
За София май няма още обявена грипна епидемия. А кога смятате да спрете магнезия, на мен на разтворимия пише 32 седмица и се чудя какво да правя, защото в неделя я започвам.

# 79
Дааа много се наплаших за нея миличката защото и е още рано... дано да я удържат но кашля като луда и на системи...  Sad

За магнезия знам че се спира 9месец

# 80
При нас са удължили ваканцията до сряда. Аз съм доволна, ще си седим вкъщи, под снега. Само ММ е на работа и стискам палци да не го докара този гадин вирус #2gunfire  Дано бързо да се оправя това момиче.  Praynig

Аз мисля, че не е добре да се сушат дрешките при бебето.

# 81
За магнезия ми каза 36 г.с. ако е естествено и 37 г.с. ако е планирано секцио.

Катерина, дано всичко е ок с приятелката ти Praynig

Последна редакция: сб, 07 яну 2017, 08:53 от Elektra.13

# 82
И на мен ми казаха до 37г.с като спирането трябва да е постепенно.

# 83
Ох и аз се моля мъжа ми да не ми довлачи тая гнус вкъщи...

# 84
WhiteWabbit Страхотно изглежда новата тема. Браво newsm51 smile3501 smile3501

Термометър взех  ОМРОН GENTLE TEMP 720 измерва освен телесна  Т, на стаята , на млякото

Много се затруднявам с избора на вана.Тази която харесах -/CHICCO Комплект вана с маса за повиване CUDDLE BUBBLE/ никаде я няма налична за да я видя.В няколко магазина ме разубеждаваха за анатомична, било по практично обикновена с шезлонг за вана , нещо такова http://www.novobebe.com/bebeconfort-shezlong-za-vana-5717.html. Не искам да вземам и голяма, да заема само място , а и мисля след 1г да се къпем в банята.Тези стойки ми изглеждат доста практични , но и доста нестабилни. Вие какви взехте?

# 85
  • От Луната
Магнезии не пия, но знам, че се предписва за задържане, т.е. трябва да се спре от рано, за да тръгне раждането. В болницата ми казаха, че го дават и за белите дробчета, но не знам подробности.

Диди, аз не знам каква вана да взема, като за начало май ще се мием на мивката. Не мисля че бебетата имат нужда се къпят всеки ден във вана. Може би ще го къпя с влажна кърпа, без да втривам естествено... някак не си представям пеленаче да го цопна във водата от раз и да го натъркам със съпун.

Гледах новините, няма обявена епидемия за София-град, само ваканция, заради студа ...

Иначе дрехи не трябва да се сушат в стаята на бебето. До колкото знам заради влагата, но отделно аз ползвам овлажнител ... чудя се не е ли едно и също!?  newsm78 Овлажнителя има йонизатор и филтър, т.е. не би трябвало да развиеш гъбички в белия дроб, примерно ... това което обяви майка ми. Thinking

# 86
От друга страна ми е едно тъжно - не съм се организирала с покупките, не съм  активна, а обикновено не се спирам, не готвя, не излизам с малкия, прахоляк навсякъде. Хем знам каква е цената, и за бебето съм готова на всичко, ама май хормоните почват да ми играят здраво.
+1
И аз се чувствам доста депресарско. Това,  че не мога да си върша даже домакинската работа е ужасно. 
От три дни не съм излизала.
Отделно все се притеснявам да не тръгнат по-рано да излизат бебетата,  нещо ми става.... Simple Smile
Зимната бременност е кофти,  да знаете Simple Smile
Следващата си я планирайте лятна Wink

# 87
За ваничката мен ме посъветваха да взема възможно наай евтината но анатомична със стойка (най евтините си идват към 80-90лв) защото нямало ниикакво значение каква е и много малко се използвала. Много бързо се минавало на детско корито и дори стойката ползваш още малко само. Препоръчаха ми и да не взимам в никакъв случай 2в1 за повиване щото си стояло мокро и не било ок. Аз си взех най-приличната възможна на Лорели и това беше. Не я мислех много. После само коритото е евтино и си го сменяш върху стойката докато тия 2в1 нямат сменяне и ако нямаш място хвърляш и взимаш и корито и стойка.

# 88
  • От Луната
Чудя се как се оставя 4-6 месечно бебе във вана със стойка! Абсурд, ще се обърне на 2рата минута. Аз съм решила да си вземем корито и да го ползвам в банята на земята, къпем се, и после купона започва ... вода ще има през коридора в хола  Joy Joy Joy Така беше с племенника  Mr. Green , голям купон, а ако е и на високо ще има вода и на стълбите  #Crazy Joy Heart Eyes

# 89
Не се оставя  Laughing седиш с него и държиш Joy после на земята с корито да. Няма как иначе. Стойката е удобна първите месеци. Макар че племенниците ми пък стояха до 6месец и двамата на стойка. Ама те са си много кротки и само пееха на бебешки нещо и играеха с играчки. Laughing та общо взето после и от коритото на пода много не разливаха Laughing хахах явно къпането го хриемаха за релах и спа процедура

Общи условия

Активация на акаунт