Много мина, мъничко остана МАРТенче да гушка мама- тема 9

• 41 805
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Nia_192, а попита ли е къде и в какво ще сложите бебето да спи? ПДЧ ли да купите, където има смоли, лепила и бои.
Моята С се опита да изкомандари някои неща и покупки как да се случат, съвсем в началото на бременността стана огромен скандал, но сега си стои настрана и като е питаме нещо-вдига раменете и казва каквото сме решили. Днес й звъннахме за количката, ако иска да дойде да я види, но каза, че нямала желание. По-добре, пък от друга страна хитро подхожда, защото не дава пари, а като гледам няма и желание да взима нищо.

# 616
Това, че дървото няма да се измирише за два месеца изобщо не е така. Моето е сглобено около Коледа и отдавна не мирише.

# 617
 Дървото има смоли също,даже много,много повече. Peace
 Ние ще вземаме ПДЧ вероятно, дървените повечето са много ниски, и нещо неудобни ми се виждат.
Иначе бих предпочела дървено и аз ако си харесам такова.
H/I правилен подход-предпочитам скандал още в началото, че да се разбере кой ще решава нещата. Аз също парирам такива опити още от началото, че да си знаят. Не смеят нищо да купят без да питат, но пък имат желание и са разбрани. Simple Smile
А пък са и много далече, сигурно и затова е така.
 Пък за име....лелелеее никой не смее да попита Mr. Green Joy
Електра, откъде взехте вашето дървено? Много се чудя и аз какво да избера.
За два месеца все ще се измирише,айде сега  Mr. Green

# 618
  • София
Ами и аз така си мисля - дървото е най-добрият вариант. Не вярвам за 2 месеца да не се измирише. Не искам пластмаси и други некачествени работи... Но все ѝ се връзвам на свеки. Май, май, ще започна да се стягам и ще спра да коментирам всичко пред нея. Че вече с таткото се караха веднъж по повод това ѝ непрестанно желание всичко тя да избере и тя да види Mr. Green  Naughty

# 619
това сме харесали ние, пише, че е дърво, а на мен ми се стори ПДЧ  newsm78 хем на живо съм го видяла

# 620
  • София
това сме харесали ние, пише, че е дърво, а на мен ми се стори ПДЧ  newsm78 хем на живо съм го видяла

ооооо много е симпатично, мис! жестоко  Heart Eyes

# 621
Хубаво, е макар че аз търсех нещо по-цветно, но май реших,че е по-добре по семпло и обикновено, че стаята ми е достатъчно лилава,а и пасва на др.цвят у нас. Не напоследно място много удобно ми се видя, на височината ми и всичко си има.

# 622
Поръчахме го от онлайн магазин(baby.bg), когато беше лудият петък Mr. Green

# 623
ако не е добре децата да спят в дървени легла, въобще ще ги произвеждат ли ?! ох, някои свеките само и само да демонстрират "компетентност" прекаляват. Моята бе маняк на дрешки, накупи доста, даде пари за количка и легло и ние си ги избрахме. За името пита как ще е да са й навезли одеалцата, одрязах я един ден ,че предварително име няма да казваме и някак си се кротна. Опита се да ми обясни, че овлажнитела за въздух бил "ароматизатор за бебето" и някои други подобни простотии, май усети ,че съм по- компетентна , особено след като видя списъка ми и не знае за какво служат половината неща и усещам някак си се кротна. За пари даване - дава, не можем да с е оплачем в никакъв случай, ама и прекаленото даване не е на хубаво, че така си мислят, че могат да властват. Rage

# 624
  • София
Момичета, забравих да напиша: За багаж за болницата искайте актуален списък на клиниката където ще раждате, по-добре е от "една приятелка каза", освен ако приятелката не работи там или не е раждала месец преди вас Simple Smile Някои от вас ще пътуват, да не се стресират допълнително със "забравих това" или " какви ли ще ми избере мм сега".

# 625
 трансформиращите легла много не ги харесвам. Майка ми много даваше зор да купила такова, но отказах. Когато стане време за бюро, ще си купим бюро, а легло - някое хубаво, удобно и голямо.
Това, което аз купих е дървено и като умалее, ще го превърна в канапенце за спалнята ми  Wink или за балкона.

# 626
Накарахте ме да се замисля за донороството. Има ли риск при процедурата?
Мис , много ми харесва легълцето. От този тип по принцип не ги харсвам онези цветните от пдч, но това наистина ми допада.
От болницата ми казват да си нося само четка за зъби, но и аз съм си приготвила един списък, не смятам да искам всяко нещо оттам, предпочитам да си го имам под ръка (бельо, превръзки, помпа, шише, биберон и т.н).

# 627
Супер е леглото! И ние подобно взехме или поне т този тип легла. Гледах го и това легло тогава и си е екстра! Пдч е да но за 1месец ще се отмирише. Аз мойто не съм го сглобила още но скрина съм и миришеше близо 2седмици само и 100% до месец се е отмирисало напълно и това което не усещам. Peace супер е

# 628
  • София
https://moebebe.com/detski-legla-i-spalni-komplekti/darveno-leglo-lux-60-120sm

https://moebebe.com/darveno-leglo-luna-60-120sm

Майчета, давайте мнения, моля Simple Smile)). С таткото се поразровихме из нета сега, та ни допаднаха тези двечките. А пък са много различни.. вие кое харесвате повече?

# 629
На мен бялото ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт