НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 111

• 68 930
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
  • SA
Фло , понякога от недоимък на витамини от група.В може да се получи. Кандида ми се струва малко вероятно. Може и студа да има значение.

# 691
Фло , понякога от недоимък на витамини от група.В може да се получи. Кандида ми се струва малко вероятно. Може и студа да има значение.

Здравей, Кам

Има ли изследвания за липси на витамин Б? Пия морски магнезий, комбиниран с витамин Б. Проблем ли е ако пия допълнително и мога ли да предозирам?
И аз мислех, че е студа, но обикновено мазането с вазелини и подобни мазни неща, помага. А сега като че ли се влошава.

Мерси!  Hug

# 692
  • SA
Доколкото знам в лаборатории Бодимед предлагат изследване на няколко витамина от гр.В  - В1, В2, В6, В12, но не знам дали си струва да ги изследваш всички. Всяко е по около 40 лв. Вместо това по- добре си купи някоя хубава добавка В комплекс и пий известно време. Това са водно разтворими витамини и предозиране със сериозни странични ефекти няма. Ако поотделно ги приемаш в много големи дози може например да получиш краткотрайно зачервяване на лицето и ушите от В3,  или обрив от В1. Но като цяло са доста безвредни. Другият вариант е да пиеш бирена мая.

# 693
Доколкото знам в лаборатории Бодимед предлагат изследване на няколко витамина от гр.В  - В1, В2, В6, В12, но не знам дали си струва да ги изследваш всички. Всяко е по около 40 лв. Вместо това по- добре си купи някоя хубава добавка В комплекс и пий известно време. Това са водно разтворими витамини и предозиране със сериозни странични ефекти няма. Ако поотделно ги приемаш в много големи дози може например да получиш краткотрайно зачервяване на лицето и ушите от В3,  или обрив от В1. Но като цяло са доста безвредни. Другият вариант е да пиеш бирена мая.

Благодаря, заемам се  bouquet bouquet bouquet

# 694
  • Благоевград
Аз съм пила вит. B комплекс, когато имах силни болки от радикулита и искам да кажа, че ми действаше страшно добре. Имала съм дни, в които задържам много вода и като пия дори 1 таблетка, след 2 часа се започва луд купон и за половин ден съм изхвърлила почти цялата задържана вода, после чак се чувстваш лек като ти спадне корема и се посъбереш малко  Laughing което ме подсеща, че не съм пила много отдавна и може да пийна една таблетка да видя дали сега ще има резултат  Laughing

# 695
Той вигантолът качествен продукт ли е въобще?

В смисъл? Shocked

# 696
+1
Освен от липса на витамини от групата Б, да е и от липса на цинк.
Към Б-комплекса може да пробваш и с цинк-биотин на Або фарма, тъкмо и ноктите ти ще са доволни.  Peace

# 697
+1
Освен от липса на витамини от групата Б, да е и от липса на цинк.
Към Б-комплекса може да пробваш и с цинк-биотин на Або фарма, тъкмо и ноктите ти ще са доволни.  Peace

Много благодаря за съветите, направо си изкарах акъла последните два дни. Иначе Або фарма са ми любими за всички добавки.  Hug
Пих един кандизол сутринта, няма промяна, така че не е гъбично със сигурност. Започвам да пия добавките.

# 698
  • София - Варна
Фло, като си взимаш Б комплекс, гледай да има поне по 50 мг от Б1, Б2, Б3, Б5, Б6, както и фолиевата да е (метил)фолат, а Б12 - метилкобаламин.
И да знаеш, че акнето е един нежелан ефект след прием на витамините Б. Ама айде, за известно време трябва да си прежалим бютиту.

# 699
Той вигантолът качествен продукт ли е въобще?

В смисъл? Shocked

В смисъл питам сериозно. Опулената муцуна по какъв повод е?

# 700
ДЗ е вигантойла, кое да не му е наред? Изненадан емотикон е,не муцуна Peace

# 701
  • София - Варна
След като Лоана каза, че вече и тук се намира К2 (МК7) по аптеките, поръчах на мъжа си да пита, и то в сравнително голяма аптека. Не са го чували, гледали го като идиот, не знаели какво е това. Mr. Green
Можете ли да ми кажете откъде може да се намери?
И също има ли подходящи препарати на капки, съдържащи Д3+К2 за бебета и деца?

# 702
ДЗ е вигантойла, кое да не му е наред? Изненадан емотикон е,не муцуна Peace

Бил синтетичен, например това. И аз не знам дали това може да е проблем, но като сравня цените му с другите, не е да няма причина да се запиташ...

# 703
Мари, чудесен резултат, браво! Аз няма да видя такива цифри на кантара, примирих се:) Здраве да е:)
Искам да видя снимка преди и сега, Мари, имаш ли?

# 704
Фло, като си взимаш Б комплекс, гледай да има поне по 50 мг от Б1, Б2, Б3, Б5, Б6, както и фолиевата да е (метил)фолат, а Б12 - метилкобаламин.
И да знаеш, че акнето е един нежелан ефект след прием на витамините Б. Ама айде, за известно време трябва да си прежалим бютиту.
И аз получих акне от В-50, и изобщо мисля, че е прекалено силен препарат за този проблем.

Общи условия

Активация на акаунт