благодаря за всичко споделено! 

/ е, не са казали името и, де, но се подразбира / се подиграват, че се е изплашила от "конкуренцията " 
не можеш да ме накараш и с пистолет да го гледам онзи с кокчето, та колко ще да е добра ФЕ
Да видим до кога ще се възхищават и на нея 
и аз не зная какво е това 
Мирър
благодаря! 
Сега видях, че има превод на серията, за което благодаря! 
, нямам думи да го определя

, дори не ме дразнят, просто игричките им са безмислени и аз чакам да си получат заслуженото...
, а и днешната серия в Самсун 
:hug
благодаря ти за топлото отношение към Фахрие.
Винаги си го показвала и ми е много приятно!
, голяма статистика си изнесла 

, и аз си гледах Самсун
за кой ли път 

, хм дали са искрени тия усмивки?? 
, благодаря за поста ти
, ФЕ я обичам почти колкото Снежето 
, мерси за песента 

с превод серията е наистина много интересна, разбират се много неща, а диалозите са без грешка. Особено между Сюхан и Джесур
С какъвто се събереш, заразно е
И като се разведе с него Джахиде, както го заплаши какво ще постигне
Може би се разочарова,че върви срещу баща си и я е страх да не го лиши от наследство
А тя, като майка на внука му да си живее царски
Не я разбирам какво иска, наистина. Но, явно е, че изобщо не го обича, щом измисли това театро 
Каза му, че е разбрала защо е дошъл у тях онзи ден, когато я целуна за пръв път, за да открадне картините. Джес и обясни, че нищо не е крал, а си е прибрал обратно рисунките на баща си / чакам бг. превода, че не ми стана ясно - Джес знае ли, че това са копия ? И дали са копия изобщо ? / Каза му, че той наистина е лъжец, крадец и мошеник, а той и обясни, че не е могъл да и разкаже всичко, за да не я наранява, защото я е обикнал. Че забравя кои са, когато я целува. Но, тя - желязната лейди
Ама хем не иска да я приближава, хем не може нищо да му откаже
Малеее, бая време ще си почакаме да се разберат тия двамата
А и Бану няма да бездейства
лошо и стана, когато Ширин и каза, че отново са се целували
За това и реши да остави Ширин да докладва на Сю какво е чула на записа 

Убийца 

Снеже

ами стана ми интересно как може да има такива разлики ? Аз нищо не съм събирала, приятелките са го направили, та и на мен ми стана любопитно
колко му отива
така е, както и актьорите не са врагове, а феновете водят войните, да се питаш кому е нужно
Я, всеки да си гледа което му харесва и това е 
я, какво са забелязали
Явно не всички му козируват 

Не че и тук няма такива многознайници.

Препоръчани теми