Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 57

• 63 381
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Иве  Hug няма!  Peace
Уха!

# 271

Не разбрах много , но почувствах , че отношенията   в двете семейства на Сю и Джес   се отразява  зле на младото семейство което им помага.

A тук избора на актриса е много добър.
Хубавичка, лустросана но със семпла физиономия и морал макар и образована с мръсни пари.

# 272
  • AMS

Дружки,  Hug Hug Hug
Благодаря ви за споделеното!!!
Серията за мен беше поредната силна серия.
Развързаха се още много неща от онази ужасна нощ.
Не може да ми излезе от акъла малкия Корхан.
Фрагманът няма да коментирам.
По повод на Тасин само ще кажа,
че старите престъпления, ги заменя с нови.
Сюхан може да не вярва за старите,
но новите, за огромно съжаление,
се стоварват вече и върху нея.

# 273
И аз изгледах серията вече 2 пъти + няколко пъти някои от  моментите. Почти съм доволна от нея. Само че, моята версия се разби на пух и прах. Така ми се искаше да има човещинка в този Тахсин. Не виждам никакъв изход за Сюхан, за сега, освен баща й да си направи харакири и да я отърве от тежкия избор. Иначе, със стрелбата, сценаристите направо се изгавриха с нас, за да ги свалят в хоризонтално положение.

Надявам се,  Джесур и Сюхан да не се залежат много, много или направо да са минали, без драскотини. И без това, има още много дрехи за рекламиране:))) Тук да отбележа, че Къванч е отслабнал...т.е. влязъл във форма, в сравнение с първите серии, и веднага скочи в тесните гащи.

Корхан, горкия, не му стигат детските травми, ами и онези двете го направиха на дроб. Не разбрах, в дъжда Хулията масаж ли му правеше или се занимаваше с професионален петинг. Много пошла сцена. Ох, дано този наивник си намери някоя свястна женица, след Джахидето. Много го мисля.

Голямото ми разочарование е, че Бюлент се размина много тънко. Една пукната устна. Или беше стресница, м?Simple Smile))

# 274
Добро утро, дружки!  Hug Hug Hug

Себи, Дива, Мирър  Hug Hug Hug благодаря ви за споделеното!  bouquet
Вече има превод, сядам да гледам, че нямам търпение! В този епизод имаше важни ретроспекции и диалози
https://vk.com/turkish_drama?z=video-48619406_456239621%2Fdaf414 … pl_wall_-48619406
Мирър  Hug не зная дали е позаслабнал Киво, обаче беше неотразим в тази серия  Heart Eyes И мен ме е яд, че само му пукна устата на Бюлентчо  Joy Joy Joy Нищо, другия път  Mr. Green
След като го изгледам 9 епизод , ще споделя дали нещо ме е издразнило  Laughing

# 275
Добрутроо  Hug

http://www.ranini.tv/reyting/2017-01-12

не е зле Peace

Фенче Heart Eyes, Дива Hug, Мирър Hug

Peace

Последна редакция: пт, 13 яну 2017, 09:57 от Airra

# 276
Айре  Heart Eyes благодаря!  bouquet

Joy Joy Joy Joy Джесур каза на Бюлент, че това е само тренировка, не истинския мач  hahaha

Последна редакция: пт, 13 яну 2017, 10:27 от queen_fenka

# 277
  • Plovdiv, Bulgaria
Добро утро food010  .Благодарности за превода на фрагмана и за рейтингите bouquet
Да споделя и аз,хареса ми като цяло серията,важни факти от миналото явно бяха разкрити,но с превод ще разберем по-добре.Сюхан се лута между баща си и Джесур,много малко разбрах от диалога при коня,но накрая каза нещо в смисъл:който и да спечели това дело,аз ще съм губеща,аз ще загубя.За Корхан ми стана много,много мъчно и колкото очаквам възмездие за баща му,толкова искам и Джахиде и Хюлия да си получат заслуженото.Да останат на улицата без пукната пара.След превода сигурно ще има какво още да се коментира.Хубав ден пожелавам на всички  Hug

# 278
Алинка Hug
мерси за коментара ти Simple Smile
аз още нищо не мога да кажа за серията, трябва да я мина поне с руски субки Wink

Фенче Heart Eyes, то даже и тренировка не беше Joy Joy Joy

Доколкото разбрах това са хората с най-добра репутация, на които може да се разчита...или нещо такова newsm78
е Киво е сред тях Party Mr. Green

и на колко мъже , би им отивала такава прическа, а, А? Wink Wink

Снощи погледнах и сериала ОК, уффф страхотна Фахрие Heart Eyes
извади късмет партньора й Mr. Green

# 279
Алинка  Hug благодаря ти и аз!  bouquet
Айре  Heart Eyes А ? А ? На никой, само на патрона  Heart Eyes Щото е нечовешки красив  Peace
Киво винаги е присъствал в такива класации за най-добра репутация  Peace Нали и точно заради това е мъж на годината  Laughing
Става ми много мъчно за Сюхан ... тя каза на Джесур, че който и да победи в тази война между тях с баща и, тя ще е губещата ... И си е точно така  ooooh! А той и отговори, че се е заклел повече да не губи никой от тези, които обича и ще води война за нея. А Сюхан му отвърна, че историятаим, още не започнала свърши и и е мъчно за това ... Джесур я попита, дали не иска да и разкаже своята история, а тя му отвърна Не - не била Джесур / демек смела /в двата смисъла на тази дума. Тъжно ...
А Корхан горкия, цял живот е преживявал това, което сега предстои на сестра му ...
Продължавам с гледането, ама май няма да успея преди работа и ще го мисля  hahaha
Хубав ден, милички!  bouquet

Последна редакция: пт, 13 яну 2017, 11:51 от queen_fenka

# 280

бая народ са туитвали за Киво, като гледам резултатите и от другите 2 сериала

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 13 яну 2017, 12:12 от Airra

# 281
Здравейте! Hug Hug Hug

Конкуренцията не беше зле - добра първа серия и неотразима Фахрие.  Heart Eyes

Така е, на Къванч даже и такава безумна прическа му отива.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes А какво се оказа това с Хюлия и Корхан?

# 282
Снеже  Hug, да, първа серия на ОК и на мен ми харесва, в момента я гледам Peace
не мога да си кривя душата Wink
ФЕ-ами прекрасна е!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

в нашия сериал, май започнаха разни глупотевини....това с Корхан и Хюлия, на Корхи му скроиха номер и Джахиде сигурно ще иска да се разделят, за да бременее Mr. Green на спокойствие
ама не съм гледала с превод, Фенчето знае повече Peace

ха, къщата от ЗП Wink

# 283

Момичета, да ви призная, че едва тази нощ гледах предишната серия с превод. И тя ми хареса. Не забелязах пропуски, дори и да ги е имало. И сигурно ги има. Като чета разни коментари и си давам сметка, че някои факти и действия не се навързват съвсем както трябва. Единственото, което забелязах , е че Джесур не е човек, а желязо!  Laughing Как толкова бързо стана от болничното легло и не само, ами и вървеше така, че още малко и ще се затича. Явно в някои моментчета и актьор и режисьор са забравяли, че героят е съвсем скоро опериран... Laughing

А Сюхан, да, прави сте в коментарите, че отива в болницата и му държи сметка за поведението. Нооо това е виждането на Едже. Не виждам друга актриса в тази роля. Както не виждам друга Бихтер, освен Берен, друга Джемре, освен Ойкю. В Двама завинаги и КСШура не е така, обаче.

Сега чакам с нетърпение превода и на последната серия. Хубави интериор и екстериор, хубави актьори и игра, хубава история, слугите и те са на ниво, въобще приятна гледка за отмора!

# 284
Орси Hug Peace

newsm78

Мы в тренде Гугл - Турция)) Сразу же со стартовали с более 10 тыс твитов

..............................

Последна редакция: пт, 13 яну 2017, 19:02 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт