Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 57

• 63 379
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
ни съ шашкай Laughing
ама Едже май я налазиха бръмбарите Whistling

Иве Hug, да твърде вероятно, да е Бюлент Peace

Мирър Hug
едва ли ще ни огрее мотор
ей да си го гледкаш на реклама Wink

# 331
Airra  coolcool

И още:

# 332

Здравейте Hug Hug Hug

#Crazy #Crazy #Crazy Малееее..... аз май съм за друга категория във форума newsm78

Подскочих от удоволствие когато Джес раздаваше юмруци.

newsm68 newsm44 newsm68

Ще го бъде сериала ако се раздвижи,ако Сю заеме правилна позиция ,ако защити любовта си!

Последна редакция: сб, 14 яну 2017, 21:10 от sebilMM

# 333

мммм thumbsup Heart Eyes

Себи Hug, за коя друга категория? newsm78
и аз, за юмруците Peace Wink

лека вечер Simple Smile

# 334
  • Бургас

Намирате ли, че се е променил чак толкова много  newsm78 Аз не  Wink Ако се избръсне и не му потъмняват  така веждите, мигом ще смъкне много годинки от лицето си, но ролята му е такава  Peace

Той, май, и навън напоследък го дава много неглиже. Бърза да порасне Grinning
Ако е с лека, небрежна растителност, да, но брадата и дългата коса, по принцип, състаряват. Почти съм сигурна, че стайлинга му е повлиян от "Into The Wild"

Сега, за снимките.
На първата е някакво унисекс създание...бляяя... newsm11 newsm62
На втората е някакъв тип с осъзната мъжественост. Излъчващ смесицата от ароматите на кедър, кожа, дървесина, пачули...и всеки да си добави любимото... Ходещ феромон, с две думи newsm10 smile3521

Отговорих ли на въпроса? Joy Joy Joy

И песничката от "Into The Wild"
https://www.vbox7.com/play:b1deff95

Тенкюююю за Джони Деп!!!

# 335
Айре  Heart Eyesами за такава не толкова романтична ,в която и силата е позволена за да защитиш любовта и истината , а не само нежната романтика .Това беше и малка закачка Wink

# 336
Айре  Heart Eyesами за такава не толкова романтична ,в която и силата е позволена за да защитиш любовта и истината , а не само нежната романтика .Това беше и малка закачка Wink

+1 към твоята категория newsm10

# 337
С риск да разбуня духовете ще споделя мойто мнение за това дали са влюбени ГГ. Киво за сега не може да ме убеди в любовта на героя си.Сюхан ми изглежда много по влюбена макар да се дерка непрекъснато. Колкото и да казва битти, все около него се върти.Докато Джес уж е много влюбен, но някак си не го усещам така

Затова пък, много сладко флиртува. Тези сцени са направени за него.
Лично аз, не очаквам големи, размазващи обяснения в любов. Някак си, и в живота гледам, не, кой какво говори, а какво прави.

На едно място, Джесур поиска да си каже, какво му е на душата. Това за мъж е голямото геройство, направо. Мъжете трудно говорят за любов. Обаче, Сюхан не искаше да го изслуша. И тя, като мен ще гледа, какво ще прави, явно Laughing Laughing Laughing

# 338
Уаууу, какво имало тук ... страхотен фраг! Благодаря ви, сладки  PeaceЕдже не спира да ме удивлява  #Crazy
Себи  Heart Eyes и аз май съм за друга категория  Joy Joy Joy малко ми беше удара над Бюлент, сега ми дойде сърце на място  Mr. GreenВ момента гледам Шотландски боец - любим филм, а и музиката е вълшебна  Heart Eyes Страхотен е Киво в тези сцени, Еджето знае какво да му даде да играе  Peace
Мирър  Hug за съжаление няма да видим Джес на мотор в този сериал само джипове ша сменя  hahaha Поне на кон да го видя още няколко пъти  Crossing Arms
Благодаря за отговора за снимките!  bouquet Това за ходещия феромон много ми хареса  Peace Laughing
Когато отвличаха Сюхан ми се видя, че имаше някой с нея  newsm78 И там, където ги млати Джес дали не е сервиза на Ръфат  newsm78 Това, ако не е отново дело на Бюлент, те пък на  ooooh!А дори допускам, че може и Тахсин да е замесен, тоя е способен на всичко, за да се отърве от Джес ... Възможно ли е  newsm78 Ох, да идва четвъртъка ... Явно пак ще я спасява Джес  newsm78
мдаа ... така е, не е сама

Кати  Hug в момента точно това показва Джесур - той все още се бори със себе си, знае, че не може да има нещо между тях,но в същото време не може да устои. За Сю важи същото. Но, тя се влюби по-рано от него, за това и личи повече  Laughing Но, според мен и двамата не могат да стоят далече един от друг вече  Heart Eyes
Айре  Heart Eyes
Скрит текст:
Прегледах 1 серия на ОК. Ами ... не е лош, май ще е интересен  newsm78 Но, не мисля, че ще ни е кой знае каква конкуренция. И той, като всички повтаря разни сцени от други дизита - особено сцената пред затвора след освобождаването на Дахан ми беше добре позната  hahaha Най- много ми хареса Фахрие в серията, въпреки, че я даваха най-малко. Много е различна в тази роля, браво!Енгин ми прилича на страдащия Йомер , да го видя как ще отмъщава, там не му е силната страна на този актьор . Не, че ще го гледам  Mr. GreenТи ще ме уведомяваш  Laughing

Последна редакция: сб, 14 яну 2017, 23:33 от queen_fenka

# 339
Вярно е че много сладко флиртува и я оплита,но това не е любов.

# 340

Нова честитка. Поствам и нея. Не е към сериала, но е към патрона. А снимката е от сериала.

Изчетох ви момичета. Страхотни сте!

Що се отнася до влюблеността на Джес, мисля, че това е негов маниер на поведение зад който крие истинските си чувства. Нека си спомним греещото му лице, когато Сю звънна на вратата и дойде при майка му, и когато я видя спяща на леглото му. И други моменти, за които не се сещам сега. Все пак героите не са в тийнейджърска възраст. А вече улегнали и интелигентни хора. Но че Сюхан е по-влюбена от двамата съм съгласна. Освен, че е жена тя не е таила в себе си чувство и план за отмъщение. Да, може да се дърпа. И не толкова на Джесур, а на себе си и чувството, което изпитва. Отделно е объркана от обстоятелствата от миналото и силните емоции около себе си. Така си мисля. От друга страна Джесур и флиртува. И то много добре. А и на Къванч му отива.

Лека и от мен!  Hug

# 341
Орси  Hug thumbsup

Лека!  Hug

# 342
  • Плевен / София
Среднощен привет на всички Дръзки и Красиви Laughing
Нямам намерение да меря на кантар кой е по...по .... най влюбен...Джесур или Сю.....отмъщението не е донесло нищо добро....отмъщаващия в някои случаи се чувства по наранен от този на който е отмъстил....започнах да гледам серията, но не стигнах много далеч.....само до арестуването на Джесур.....забелязах обаче един познат жест на Сю като Аси....но няма да задълбавам.... Peace
Вече настъпи новия ден и аз имам повод да почерпя...
Скрит текст:
Днес съм се родила.... Party

за блясък в очите….

мечтая си за такъв рожден ден…но вече е късно, защото съм омъжена….
Честит рожден ден Грозниче!
newsm46 newsm46 newsm46

# 343
Добро утро!  Hug Hug Hug

Гости  Hug ЧРД, мила!  newsm59 ura bigdance2 Да си жива, здрава и много щастлива! bouquet Благодаря за почерпката! И най-вече , че ни припомни най-хубавия РД, който сме гледали някога /макар, че този превод е ужасен  hahaha/
Хубав ден!  bouquet

https://www.youtube.com/watch?v=sOpBPgCLc8g
За Мирър  Hug специално bouquet
https://vk.com/kivancoyku?z=photo-62215399_456241396%2Falbum-62215399_00%2Frev

Последна редакция: нд, 15 яну 2017, 09:33 от queen_fenka

# 344
ДОБРУТРОО Hug
Гости Hug ЧРД, да си жива и здрава и всичко най-хубаво! bouquet
ааа може да имаш такъв РД Peace, без предложението  за брак Laughing

Орси Hug за снощния ти пост Peace
Фенче Heart Eyes, мерси за кафето и за клипчето Simple Smile

Тойгар си тананика нашата музика Wink