, да твърде вероятно, да е Бюлент 

, за коя друга категория?

Аз не
Ако се избръсне и не му потъмняват така веждите, мигом ще смъкне много годинки от лицето си, но ролята му е такава 

ами за такава не толкова романтична ,в която и силата е позволена за да защитиш любовта и истината , а не само нежната романтика .Това беше и малка закачка 
Едже не спира да ме удивлява 
и аз май съм за друга категория
малко ми беше удара над Бюлент, сега ми дойде сърце на място
Страхотен е Киво в тези сцени, Еджето знае какво да му даде да играе 
за съжаление няма да видим Джес на мотор в този сериал само джипове ша сменя
Поне на кон да го видя още няколко пъти 
Това за ходещия феромон много ми хареса
И там, където ги млати Джес дали не е сервиза на Ръфат
Това, ако не е отново дело на Бюлент, те пък на
А дори допускам, че може и Тахсин да е замесен, тоя е способен на всичко, за да се отърве от Джес ... Възможно ли е
Ох, да идва четвъртъка ... Явно пак ще я спасява Джес 
в момента точно това показва Джесур - той все още се бори със себе си, знае, че не може да има нещо между тях,но в същото време не може да устои. За Сю важи същото. Но, тя се влюби по-рано от него, за това и личи повече

Но, не мисля, че ще ни е кой знае каква конкуренция. И той, като всички повтаря разни сцени от други дизита - особено сцената пред затвора след освобождаването на Дахан ми беше добре позната
Най- много ми хареса Фахрие в серията, въпреки, че я даваха най-малко. Много е различна в тази роля, браво!Енгин ми прилича на страдащия Йомер , да го видя как ще отмъщава, там не му е силната страна на този актьор . Не, че ще го гледам

ЧРД, мила!
Да си жива, здрава и много щастлива!
Благодаря за почерпката! И най-вече , че ни припомни най-хубавия РД, който сме гледали някога /макар, че този превод е ужасен
/
специално 

ЧРД, да си жива и здрава и всичко най-хубаво! 
, без предложението за брак
за снощния ти пост 
, мерси за кафето и за клипчето 

Препоръчани теми