Перилни препарати и омекотители – 44

• 75 204
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Боички и фулмастери при мен се махат и само с прах.

# 106
 Simple SmileЩом казваш,  на мен пък не ми се махат

# 107
Успях да ползвам отстъпката. Нарамих персил цветно с фльонгата,сензитив и омо цветно. Прахове. Нямаше денкмит за деликатни обаче прах...само гел.
отначало момичето ми отказа,но аз настоях и така..не било уточнено ми обясни,л.карта трябвало, за бебе не можело. Обясних й че аз бебе нямам, а мъж на 6години. Конфузно беше като цяло,почувствах се неудобно.
Ползваме си отстъпката за рожденик/дете/ и само в една сламо веднъж една служителка каза, че трябвало да е там и детето. Аз още като влизам си заявявам, че ще ползвам отстъпка за рожденик, да не ме изненадат неприятно на касата. И в София/на СУ, в Дружба и в молове/ и Пловдив съм пазарувала, за племенника и синът ми/ сега са на 11г и за малката, когато навърши 1г. Носи се акта за раждане, поглеждат го , не е имало проблем  Crazy

Някой питаше за ползване на течен п-т за програма с предпране. Такава се ползва за по-замърсени тъкани, и е подходящ прах, не течен  Peace

# 108
  • Русе
Успях да ползвам отстъпката. Нарамих персил цветно с фльонгата,сензитив и омо цветно. Прахове. Нямаше денкмит за деликатни обаче прах...само гел.
отначало момичето ми отказа,но аз настоях и така..не било уточнено ми обясни,л.карта трябвало, за бебе не можело. Обясних й че аз бебе нямам, а мъж на 6години. Конфузно беше като цяло,почувствах се неудобно.
Малко оспамихме темата, но четейки се сетих, че миналата година се възползвах от такава отстъпка и за детето на приятелка. Тя не успя да дойде с мен до магазина и ми даде акта за раждане на детето. Бях на тръни да не би случайно да ми поискат личната карта, но не се случи Wink

# 109
Касиерката даже не искаше да види акта. Аз обаче й тикнах копие,носих и оригинала. Което означава,че на практика зависи само от нея. Щом не оставяш там сокумент или копие,а само поглеждат. Е какъв й беше тогава проблема newsm78 То едно мусене беше, мърморене....абеее българска работа. Уж щеше да звъни до София,пък било неделя...бла...блааа.
Аз съм доволна,взех си от всичко,к.исках Laughing

# 110
  • оттам, откъдето започва България
Днес в DM попаднах на нов продукт - парфюм за пране на перлички, подобен на Lenor Unstoppables.
Скрит текст:
За съжаление, цената е прекалено висока за мен - между 8 и 9 лева, но пък успокоителното е, че в Германия е по-скъп Mr. Green за първи път в историята.
Ейййййййй, накара ме да изкарам https://www.google.bg/search?q=Lenor+Unstoppables&client=fir … QSMDtktI3cPVHM%3A (и без това май повече от година стои).
Хубаво ухае прането докато се пере и като е мокро, ама като изсъхне - нищо не остава, поне при мен.  Peace Една капачка слагам с тези топченца или перли. Дали не трябва да се слага повече, че да има поне малко аромат след изсъхване?

# 111
Купих днес тази пущина, дето на пъпа ми порасна. Утре или във вторник ще пробвам как е откъм миризма.

# 112
  • оттам, откъдето започва България
 Joy Ще чакаме!

# 113
Аз пък докато се наканя да отиида до Лидл и Вениша свършил. Ще взема малкия от ДМ.

# 114
Днес в DM попаднах на нов продукт - парфюм за пране на перлички, подобен на Lenor Unstoppables.
Скрит текст:
За съжаление, цената е прекалено висока за мен - между 8 и 9 лева, но пък успокоителното е, че в Германия е по-скъп Mr. Green за първи път в историята.
Ейййййййй, накара ме да изкарам https://www.google.bg/search?q=Lenor+Unstoppables&client=fir … QSMDtktI3cPVHM%3A (и без това май повече от година стои).
Хубаво ухае прането докато се пере и като е мокро, ама като изсъхне - нищо не остава, поне при мен.  Peace Една капачка слагам с тези топченца или перли. Дали не трябва да се слага повече, че да има поне малко аромат след изсъхване?
Само синия Ленор мирише след изсъхване, всички други са пунта мара., тия перлички, са поредната зарибявка.

# 115
А мнооого, много стария, черен Ленор, как миришеше.

# 116
  • София
Купих си капсули Ариел Febreeze от UK, с тях прането е супер.
Обаче от тук си взех Ариел за цветно, капсули, не са изпрали добре чаршафите. Докато изтупвах единия бял долен чаршаф, го мацнах с мърсотия от перваза без да искам. Изпрах същия ден, може би 2-3 часа по-късно. Петното още си е там. Е, ако с прясно петно от прахоляк и кал не могат да се справят, как ще се справят с нещо по-сериозно? Разочарована съм.

# 117
Купих си капсули Ариел Febreeze от UK, с тях прането е супер.
Обаче от тук си взех Ариел за цветно, капсули, не са изпрали добре чаршафите. Докато изтупвах единия бял долен чаршаф, го мацнах с мърсотия от перваза без да искам. Изпрах същия ден, може би 2-3 часа по-късно. Петното още си е там. Е, ако с прясно петно от прахоляк и кал не могат да се справят, как ще се справят с нещо по-сериозно? Разочарована съм.

А на каква програма го въртя?

# 118
  • София
На обичайната, на която пера всичко. Пералнята е стара, италианска, и нямам представа какви са й програмите, но тази е около 2-3 часа. Прах на 40 градуса.

# 119
На 40 градуса, дълга програма и да не са изпрали такова зацапване? Направо съм потресена. Аз само веднъж взимах капсули Ариел, на аромат го докарват, но изобщо не бях възхитена от изпирането и повече не повторих.

Общи условия

Активация на акаунт