Перилни препарати и омекотители – 44

• 74 685
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Гес, понеже пазаруваш често и в ДМ, знаеш ли отстъпката за рожденик дали се отнася и за непълнолетен такъв, например за дете? Акта за раждане ли да нося?
Утре ще вървя за прах за деликатни и за персилче, пък имах рожденик тази седмица, ако мога..що пък да не се възползвам

# 91
Непрекъснато кисна там ooooh!
Това пише на страницата им
Цитат
-15% отстъпка в календарната седмица на Вашия рожден ден
Всеки рожденик може да пазарува многократно в dm в календарната седмица на своя рожден ден с 15% отстъпка. Необходимо е да предоставите за справка документ, който да удостоверява Вашата рождена дата. Намалението не важи за дните на намаление на всички стоки в един или повече магазини на Дружеството или на определени продуктови категории или определени марки. Отстъпката "Рожденик" не важи и за намалени продукти с наближаващ срок на годност и не се съчетава с отстъпката на продуктите, участващи в програмата babybonus.

Не виждам защо да не важи и за непълнолетен рожденик, ако представиш акта за раждане. Пробвай, не губиш нищо, а според мен, няма да имаш проблем да ползваш отстъпката. Детето е решило да си купи Персил за рождения ден да го пере мама, какво толкова.

# 92
Виждала съм те в ДМ-ската тема щото, ама не ми се търсеше и там да питам. Благодаря ти.

Ще го наглася дИкимента, пък да видим Rolling Eyes

# 93
А за да се ползва тази отстъпка за рожденик, трябва ли да имаш карта за ДМ?
Скрит текст:

# 94
  • София
А за да се ползва тази отстъпка за рожденик, трябва ли да имаш карта за ДМ?
Скрит текст:
Не, искат само лична карта.

# 95
Пипи, вие като имате бебе, може да ползвате отстъпка от Бейби бонус ли им се водеше акцията. Но май само когато я пуснат, сега пак има някаква мисля...виж в брошурата. Разни бебешорски неща се вземат с намаление, аз тогава вадех някаква карта на детето-до 3г. възраст важи.

# 96
  • Русе
Тета, ще те огрее. Wink
Дъщеря ми имаше РД преди около 2 месеца и си пазарувах с отстъпка. На миналия и РД -. също. За РД на сина ми бяхме на море в Турция, та не успях. Laughing Носи акта за раждане. Peace

# 97
teta75, не те иронизирах. Наистина, откакто откриха магазин на 10 мин път от нас, няколко пъти седмично съм там по повод да купя храна на котурака, а реалната причина е да зяпам и да си откривам нови неща от собствените марки, които не съм ползвала. То по-красива няма да стана на тези години, но поне да не изглеждам като дърта чума. Laughing

Чувствам, че ще си купя от тези парфюмни перлички на Denkmit. Теглят ме много силно. Обаче само да не миришат силно и трайно... Досега стока в DM не съм връщала, но ще им ги върна, ако не миришат.

# 98
  • софия
Днес в DM попаднах на нов продукт - парфюм за пране на перлички, подобен на Lenor Unstoppables.
Скрит текст:
За съжаление, цената е прекалено висока за мен - между 8 и 9 лева, но пък успокоителното е, че в Германия е по-скъп Mr. Green за първи път в историята.
Аз си купих, както и от другия препарат за омирисване (3,99 лв.). Не писах тук, защото не следя темата постоянно и не знаех дали не сте обсъждали. Двете неща миришат еднакво. Течният омирисител пробвах вчера, но не се получи особено. Остана в отделението за омекотител. Не знам защо. Надеждата ми е в перлите.

# 99
Гес, откъде ти хрумна, че съм помислила, че ме иронизираш...няма такова нещо newsm78  Всичко е точно...
Вики, благодаря и на теб...ще пиша после какво съм направила.

# 100
Привет, Много ми харесваше Омо прах, обаче откакто смениха "визията" му, праха за цветно не ми мирише добре. По принцип използвам и омекотител, чийто аромат се губи в комбинация с омо-то. Та искам да попитам, течното омо и капсулите за цветно, пак ли миришат така силно и неприятно? Иначе ми харесава как пере и не се втвърдява в чекмеджето.Преди ми допадаше аромата, но сега е изключително остър, дори бих казала гаден.

Ако избирам по миризмата, бих си взела гел Омо. Отказах се от праха за цветно, заради миризмата. Искам да го пробвам, но още от плика ме удря силния мирис, който не ми харесва. Течният, по мое мнение, мирише приятно, различно от праха, но също силно. Доста се поизмъчих докато му открия омекотител, защото повечето като се комбинират с острата му миризма става ужас. Зеленото Коколино (което оприличавам на здравец) му пасна идеално и ароматът като изсъхнат дрехите е приятен и не много натрапчив. Ако си свикнала на парфюмните омекотители и прахове, едва ли би ти допаднал, но ако искаш да мирише на чисто и свежо, пробвай, може и на теб да ти хареса.

Да попитам пак за Вениш - заслужава ли си да взема голямата туба от Лидл или да заложа на сигурно с по-малката?

# 101
Успях да ползвам отстъпката. Нарамих персил цветно с фльонгата,сензитив и омо цветно. Прахове. Нямаше денкмит за деликатни обаче прах...само гел.
отначало момичето ми отказа,но аз настоях и така..не било уточнено ми обясни,л.карта трябвало, за бебе не можело. Обясних й че аз бебе нямам, а мъж на 6години. Конфузно беше като цяло,почувствах се неудобно.

Последна редакция: нд, 15 яну 2017, 11:39 от teta75

# 102
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Привет, Много ми харесваше Омо прах, обаче откакто смениха "визията" му, праха за цветно не ми мирише добре. По принцип използвам и омекотител, чийто аромат се губи в комбинация с омо-то. Та искам да попитам, течното омо и капсулите за цветно, пак ли миришат така силно и неприятно? Иначе ми харесава как пере и не се втвърдява в чекмеджето.Преди ми допадаше аромата, но сега е изключително остър, дори бих казала гаден.

Ако избирам по миризмата, бих си взела гел Омо. Отказах се от праха за цветно, заради миризмата. Искам да го пробвам, но още от плика ме удря силния мирис, който не ми харесва. Течният, по мое мнение, мирише приятно, различно от праха, но също силно. Доста се поизмъчих докато му открия омекотител, защото повечето като се комбинират с острата му миризма става ужас. Зеленото Коколино (което оприличавам на здравец) му пасна идеално и ароматът като изсъхнат дрехите е приятен и не
много натрапчив. Ако си свикнала на парфюмните омекотители и прахове, едва ли би ти допаднал, но ако искаш да мирише на чисто и свежо, пробвай, може и на теб да ти хареса.

Да попитам пак за Вениш - заслужава ли си да взема голямата туба от Лидл или да заложа на сигурно с по-малката?
Благодаря, мисля така да направя и аз, ще взема течното Омо  и едно Коколино зелено, аз не съм го ползвала. А относно Вениш и в Кауфланд има 4.99 такова голямо шише, аз го ползвам и ми харесва, ама много бавно ми върви, от миналата година ми е още, ама не ми се вярва нещо да им има на тези промоционалните.

# 103
Аз пък не бих си взела Вениш и то в такава огромна опаковка: половин година и няма никой вътре. Бих си взела някой спрей за петна да третирам директно петната или нещо на прах за цялостно мърляви дрехи.

# 104
От години ползвам голямата опаковка на вениш, купувам си я от метро, от лидъл не съм взимала, обаче няма разлика във качеството на литровата и голямата,купувай си я смело.
Слагам на петното преди да го метна в пералнята, химикалки, флумастери, боички и всякакви такива третирам петното преди пералнята и още един път преди пускане на пералнята, иначе  се махат от втория път.

П.С Супер е за пране на пердета след зимния сезон, за чернилките от парното,само да не се прекалява с количеството в пералнята че силно се разпенва.

Общи условия

Активация на акаунт