Перилни препарати и омекотители – 44

• 73 915
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Много ти благодаря, но аз имах предвид, че остава самата миризма  Sick, петно няма. Явно не се изпира добре. Ще пробвам все пак съветите от линка  Peace

# 181
Изпери миризливите дрехи на висока температура с прах за бяло. Мисля, че беше Ev_e, която имаше такъв проблем, и се справи с него по този начин по съвет на TAED. Нейните даже бяха черни май и нищо не им стана на цвета и формата.

# 182
Изпери миризливите дрехи на висока температура с прах за бяло. Мисля, че беше Ev_e, която имаше такъв проблем, и се справи с него по този начин по съвет на TAED. Нейните даже бяха черни май и нищо не им стана на цвета и формата.

Много благодаря !

# 183
Потвърждавам...пот се маха с прах за бало,дълга програма над 2ч., 60 градуса.

# 184
Памука носи високи градуси...
Тениски ли са?

# 185
Памука носи високи градуси...
Тениски ли са?

Да, тениски. Много благодаря  bouquet

# 186
На ММ така ги оправям  Laughing
Преди ги вадех миризливи. Но тогава перях с течни,на 40 гр. и на къса програма....все неправилни неща. Еле пък за памучни тениски...те носят 60 гр. Ако са цветни,може малко да избелеят,но поне ще са чисти и свежо ухаещи. Може после пак да ги въртиш с цветен прах, и от време на време с прах за бяло...заради кислородните избелители в тях,които трепят микроорганизмите Peace

# 187
 teta75, много ти благодаря bouquet А ти какъв прах за бяло ползваш и много ли вреди на цветните дрехи  Embarassed

# 188
  • София
Моите смърдяха на блато, не че е по-добре от пот, но наистина с едно изпиране на 60 градуса с Омо да бяло, всичко се оправи. Предполагам, че и пот ще елиминира.

# 189
Омо , Персил или Ариел...прахове.
На мъжо тениските хич не ми дреме дали избеляват. Моите памучни фанели също ги въртя с прах за бяло,но и без това ги нося под пуловер...така че...
Изпери ги сега както ти писахме...да се махне миризмата. После ако искаш ги пери с прах за цветно, и само от време на време профилактично с прах за бяло.

# 190
Страхотни сте, благодаря много на всички  Hug

# 191
  • оттам, откъдето започва България
Живанк@, а ти с какъв прах и на каква програма си прала тези тениски досега, за да остава миризмата?
Да не си ползвала кратки програми?
Вярно, че всяка пот е различна, но според мен, ако се пере на по-дълги 40-градусови програми, независимо с течен или прах, би трябвало да се изперат перфектно. 
Сега наистина ти е належащо да изпереш на по-високи градуси, но за в бъдеще ползвай дългите програми.
Ако решиш да ползваш прахове, освен Ариел, Омо и Персил има и други на пазара.  Peace

# 192
  • в огледалото на живота
Само да вметна,че може тази миризма да е от самата материя на дрехата.
Имах един халат/памучен ,но тънък,леко промазан плат/.
Обличах го винаги над потник или тениска,обаче си смърдеше на ...запарено ....
Как ли не го  прах:и на високи градуси и със силни омекотители и прахове и пак си вонеше след изсъхване.
Прежалих го в кофата накрая.

# 193
Само да вметна,че може тази миризма да е от самата материя на дрехата.
Имах един халат/памучен ,но тънък,леко промазан плат/.
Обличах го винаги над потник или тениска,обаче си смърдеше на ...запарено ....
Как ли не го  прах:и на високи градуси и със силни омекотители и прахове и пак си вонеше след изсъхване.
Прежалих го в кофата накрая.

Аз имам такава блуза. Трябва да видя какъв е съставът на етикета. Пера я на 40 градуса, програма поне час и половина и винаги има специфична миризма. На 60 не смея да я пусна, защото е черна и вероятно ще избелее и ще се свие. Вероятно и скоро ще замине в коша.

# 194
Ако е памучна, я пусни по-добре. на 60 с прах за бяло. От едно пране няма да избелее....поне няма да мирише.

Общи условия

Активация на акаунт