Перилни препарати и омекотители – 44

• 74 143
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • Враца
Мислех в пералнята, но с тези иновативни идеи, съм леко объркана..  newsm78

# 541
Наръси навред, да осветиш един вид Thinking

Аз преди години сипвах омекотител в малка чашка и я мушвах в гардероба....да мирише Grinning

# 542
Убивате ме днес! Joy hahaha Joy hahaha
В ДМ гледам са намалили белия Сано от 9.99 на... 8.99.  hahaha как да устои човек на такова изкушение???

# 543
  • Враца
По кучето може ли?
Ще стане по-меко на пипане.

# 544
  • Пловдив
Убивате ме днес! Joy hahaha Joy hahaha
В ДМ гледам са намалили белия Сано от 9.99 на... 8.99.  hahaha как да устои човек на такова изкушение???

В Кауфланд е 6.50.

# 545
  • София
Момичета, имам проблем!
Знам, че въпроса ми не е за тук, но може би и на вас ви се е случвало.
Ta, проблема е че, пералнята ми не взима омекотителя.Праха го взима и от двете отделения, но омекотителят си стои там.Извадих и измих чекмеджето, пуснах пералнята на 90 градуса с Денкмит за бяло, но не и не.На вас случвало ли ви се е, какво ще ме посъветвате?

имам същия проблем. Мих чекмеджето няколко пъти, отпушвах го, но нищо не ми реши проблема. Моята е с горно зареждане. Имам предположение, че е запушена дюзичката, от която пръска вода за да тръгне омекотителя, но мъжете трърдят, че е не е това. От месец пера без омекотител. На някои перални слагам в течния препарат малко омекотител, нали има 2 в 1 и без това. Не забелязвам разлика от преди в прането, пък и нямам избор май.  Mr. Green
Предположения:
1. Запушени дюзи над чекмеджето;
2. Запушен канал в чекмеджето, където минава омекотителя;
3. Наслоен омекотител в капачето-ограничител, което пречи на същото да се вдигне и да пропусне омекотителя по пътя си.
 newsm78

# 546
Относно ароматите, забелязала съм, че през лятото парфюмите не ги усещам така, както през зимата. Може и с омекотителите да е така, не знам  Rolling Eyes
Аз ползвам тези Ленори
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 11 фев 2017, 18:58 от vion

# 547
  • оттам, откъдето започва България
Предполагам вече сте информирани, че Ариел гел капсули 42 бр. са на 16.99 лв. в Кауфланд от понеделник.
Също и любимото ми Бинго софт - омекотител - 1.77 лв.  Peace

# 548
Как пропусна любимия на поколения Пурлан, не знам. Wink

# 549
  • оттам, откъдето започва България
 Joy Може би защото аз лично не го ползвам, а си пера на общо основание с другите течни. 
Ама веднага пък ме хвана.  Peace

# 550
  • В къЩи.
Здравейте.
Не намирам вече по магазините любимия си Ариел и реших да поръчам онлайн. Попаднах на този сайт http://miya.bg/index.php?route=product/product&product_id=64 ,но нещо ми изглежда,че не е наред .  newsm78
Няма информация за тях, телефона е меко казано странен...
От къде мога да поръчам спокойно съответния течен препарат( на линка )?

# 551
Относно ароматите, забелязала съм, че през лятото парфюмите не ги усещам така, както през зимата. Може и с омекотителите да е така, не знам  Rolling Eyes
Аз ползвам тези Ленори
Скрит текст:

Главната причина за това е по-високата температура и съответно по-бързото изпарение на парфюмните композиции. Температурата влияе и на профила на изпарение на отделните компоненти на парфюмите, което може наистина да им промени характера, поне в първите 30-60 мин след нанасяне.

# 552
Здравейте.
Не намирам вече по магазините любимия си Ариел и реших да поръчам онлайн. Попаднах на този сайт http://miya.bg/index.php?route=product/product&product_id=64 ,но нещо ми изглежда,че не е наред .  newsm78

От тук:
http://chistdom.com/products/view/4138--ariel-gel-za-prane-ariel … iversalni-praneta
Имат и реални физически магазини в София.

# 553
Аз да споделя мнение за омекотителя Бинго софт стари найт. За това, за което го исках (да омекотява най-вече хавлиите и да е с лек, ненатрапчив аромат) се справи. Не е кой знае какво, но бива. Peace Следващия път ще пробвам Коколино.

# 554
Здравейте.

Виж му срока на годност обаче Peace

Общи условия

Активация на акаунт