Перилни препарати и омекотители – 44

• 74 152
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
На Фантастико има Ариел за 60 пранета, син и зелен, на 19.99. Не пише кой за какво е, ууни ли, за бяло ли newsm78 Купих синия, с Ленор, но утре ще взема и зелен. http://media.snimka.bg/s1/5771/037785724-special.jpg?r=0

# 526
Момичета, имам проблем!
Знам, че въпроса ми не е за тук, но може би и на вас ви се е случвало.
Ta, проблема е че, пералнята ми не взима омекотителя.Праха го взима и от двете отделения, но омекотителят си стои там.Извадих и измих чекмеджето, пуснах пералнята на 90 градуса с Денкмит за бяло, но не и не.На вас случвало ли ви се е, какво ще ме посъветвате?

# 527
На Фантастико има Ариел за 60 пранета, син и зелен, на 19.99. Не пише кой за какво е, ууни ли, за бяло ли newsm78 Купих синия, с Ленор, но утре ще взема и зелен. http://media.snimka.bg/s1/5771/037785724-special.jpg?r=0
За бяло е..или универсален,ако предпочиташ,,което е едно и също Peace

# 528
  • София
Търсих спрей-антистатик за дрехи в Елитис, но нямат. Някакви идеи къде да търся другаде?

# 529
  • In transit
Момичета, имам проблем!
Знам, че въпроса ми не е за тук, но може би и на вас ви се е случвало.
Ta, проблема е че, пералнята ми не взима омекотителя.Праха го взима и от двете отделения, но омекотителят си стои там.Извадих и измих чекмеджето, пуснах пералнята на 90 градуса с Денкмит за бяло, но не и не.На вас случвало ли ви се е, какво ще ме посъветвате?

имам същия проблем. Мих чекмеджето няколко пъти, отпушвах го, но нищо не ми реши проблема. Моята е с горно зареждане. Имам предположение, че е запушена дюзичката, от която пръска вода за да тръгне омекотителя, но мъжете трърдят, че е не е това. От месец пера без омекотител. На някои перални слагам в течния препарат малко омекотител, нали има 2 в 1 и без това. Не забелязвам разлика от преди в прането, пък и нямам избор май.  Mr. Green

# 530
  • София
На някои перални слагам в течния препарат малко омекотител, нали има 2 в 1 и без това. Не забелязвам разлика от преди в прането, пък и нямам избор май.  Mr. Green

Няма и да забележиш разлика в прането, защото омекотителят се "изпира" от перилния препарат. Освен това влошава качеството на изпиране.
Препаратите 2 в 1 са просто с по-силен аромат, а не прах и омекотител в едно.

# 531
Да, и аз това щях да кажа. Върти ми се нещо, че двете се "биеха", неутрализираха се взаимно част от нещата и крайният резултат не беше много ок.

# 532
Ами много просто: като дойде време да плакне с омекотител, отваряте чекмеджето и поглеждате къде тече водата. Ако не тече в отделението за омекотител, нещо се е повредило в електромагнитния вентил. Ако тече там, но остава течност вътре, значи сифончето е запушено или не е поставено правилно.

# 533
  • In transit
Ами много просто: като дойде време да плакне с омекотител, отваряте чекмеджето и поглеждате къде тече водата. Ако не тече в отделението за омекотител, нещо се е повредило в електромагнитния вентил. Ако тече там, но остава течност вътре, значи сифончето е запушено или не е поставено правилно.
благодаря за съвета! При мен определено не влиза вода при омекотителя.

# 534
Ми, при мен Максима не мирише..  Rolling Eyes
Различните носове, регистрират съставките по различен начин.

Учудвам се, че не го регистрираш. Като отворя шкафа с чаршафите, ме лъхва неговата миризма. Много е траен при мен. Даже бих казала, от всички омекотители, които съм ползвала до сега, тоя е с най-трайна миризма.

# 535
  • Sredets/Burgas
По повод ароматите на Сано...
Онзи ден сътворих голяма мизерия...
По принцип винаги сипвам омекотителя над мивката,
защото го разреждам в литър вода
и сипвам директно в барабана на допълнителното плакнене...
Но този път...
На кратко сипвам аз, но бутнах отворената бутилка Sano Musk,
 която беше върху пералнята...
Цялата се изля отзад и стената зад пералнята...
Съответно 115 кила, няма как да ги помръдна,
трябваше да чакам мъжка подкрепа и до вечерта, само дето не се изтровихме...
Въпреки, че чистих и мих обилно с вода поне час, стената явно добре се беше напоила,
защото и сега си мирише наоколо доста осезаемо, но вече поносимо и приятно...

# 536
  • Пловдив
Явно има нещо в Sano Musk, онзи ден мъжа ми го изсипа без да иска върху килима в хола. Колкото и да търкам не излиза аромата, който пречи на всички освен мен  Crazy

# 537
  • София
И на мен яко ми мирише Саното. Даже ми писна, затова не съм купувала.
Тази седмица - Омо в Кауфланд, Персил във Фантастико, направо луда станах, защото имам доста прахове и не ми се купуват още.
Намерих си любимия Даш за вълна, обаче лилав, не розов. Като действие е добре, но ароматът е слаб.

# 538
  • Враца
Ще си купя Сано Муск  Peace

# 539
Къде ще го ливнеш....в хола или в куФнята Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт