Енгин Акюрек в Ölene kadar/До живот, нови и стари проекти – Тема 346

• 66 875
  • 739
  •   1
Отговори
# 660

Вечерен привет , момичета!

И като начало да благодаря на Хаяско за клипчето зад кадър, много ми е забавно да виждам
как се чувстват и какво правят. newsm51
На Марианка  за новият трейлър. Изгледах го и на руски, а вече го има и на български.
 Поели сме вече по пътя на разплатата.
И по всичко личи, че ще се сблъскаме с доста шокиращи изненади. newsm51
 Танюшка, харесва ми, че отново започваш да се появяваш със своята запазена марка -
интересните ти и поучителни спойлери. newsm51
Каталея и тя като мен не може да каже нещо с две думи и споделя мислите си обширно.
Аз обичам да чета и ми доставя удоволствие да се запозная с разсъжденията на другите. newsm51
Хармония, нали е инженерна мисъл е винаги логична и лаконична. newsm51
Мари и тя постоянно ни предоставя нова информация и слага нещо ново в темата. newsm51
И за sunshine_NB  явно вече Енгин представлява интерес. newsm51
А Синсерита - уж е на опашката, но току виж ни изненадала в рими, както само тя умее. newsm51
Араселия - поздравления, че успяваш да "тъчеш на два стана" newsm51
И Дунелия се появила с нейните мисли показващи, че и тя е харесала серията. newsm51
Марта, Марта, трогна ме с готовността си да се подпишеш под всяка моя дума. Много благодаря.
Големи единомислещи се оказахме. newsm51

Всичко до тук хубаво, но напоследък се питам все по често - как е възможно, що е това?
Нормално ли е от началото на 2011 година да съм харесала този Енгин Акюрек, а вече сме
2017 година и аз не съм отстъпила ни на йота от позицията си. newsm09
Продължавам да се интересувам от него, да чета всичко за него, да очаквам с интерес и
нетърпение проектите му, да му се възхищавам, както в началото и все още да не ме е
разочаровал с нищо. Докога ? Най вероятно докогато ме има на този свят.
Но в интерес на истината ми се случва за пръв път, толкова дълго някой творец да задържи
вниманието ми . newsm78
Явно съм се сблъскала с някакъв магьосник, който ме е хипнотизирал. Joy Joy Joy
Е, успокоявам се, че не съм сама и не вредя на никого с поведението си. Дори не говоря
много, много с близките си за това си пристрастие, че да не решат, че вече ми хлопа
нещичко........ Joy Joy Joy Добре, че сте вие, мили момичета.  newsm51 newsm51 newsm51

Последна редакция: пн, 16 яну 2017, 22:30 от komet

# 661

Един екип е добър, когато се разбира, когато има какво да си каже извън репликите по сценарий, когато може да седне спокойно да пие чай, кафе или пък да хапне заедно.
Днес видяхме  трите актриси /пиша така защото не запомних имената на майката и сестрата на Даахан/ в най-добро настроение. Явно  Фахрие казваше нещо  интересно, защото и трите направо се смееха с глас.
Това е една супер хубава атмосфера за работа и резултатът няма да закъснее. Видно е, че всички работят с желание и хъс.

А тук усмивките на Енгин и Фахрие направо стоплят. Харесват ми. Това е един вид поздрав към нас - феновете. Сякаш ни казват - ние работим за вас.

Комет  Two Hearts днес имаш моите адмирации.   

# 662
Комет, страхотно просветление относно каузата на сериала. Благодаря за споделеното!
Благодаря и за превода на трейлъра. Много е вълнуващ 💝

# 663

Момичета  Two Hearts трейлърът макар и кратък повдигна доста въпроси.

Ето още един. Какво правят Даахан и Берил на едно  и също място? Това случайна среща ли е?

Последна редакция: пн, 16 яну 2017, 23:21 от Марта_49

# 664
Невероятен трейлър. Чува се гласът на Селви, която казва на брат си (предполагам), че трябва да намерят убиеца преди Дахаан. Явно и тя не знае, че това е брат й.

# 665

Адам Терзи:Нов сериял,нов образ!

Енгин Акюрк, който играе в новия сериял по канал ATV ,,До живот'
с Фахрие Евджан, посетил консултанта по имидж Адам Терзи.Красивият
актьор каза:,,ние започнахме работа със отличен екип над новия сериял.
Надявам се, че зрителите ще харесат нашата работа.Адам винаги ми е носил успех,аз се доверявам на неговия опит''.

https://twitter.com/adem__terzi/status/82098431555103..

Скрит текст:
Энгин Акюрек, который играет в новом сериале канала Атв "До смерти" с Фахрие Эвджен, для сериала посетил консультанта по имиджу Адама Терзи. Красивый актер сказал: "Мы начали работать с отличной командой над новым сериалом. Надеюсь, что зрителям понравится наша работа. Адам мне всегда приносит удачу, я доверяю его фортуне"

Лека нощ, момичета!

# 666
  • Пловдив

Даахан влиза в имението и какво - само се индикира ли... Интересно ще е в четвъртък. Какво ще си кажат двамата, без значение кога ще се срещнат. Дали са останали чевства у него... Или гневът е взел превест.
Спокойна вечер момичета.

# 667

Добро утро момичета  Two Hearts

Хубав и успешен ден! След толкова много информация за втора серия все още не сме получили озета.

Дали днес няма да ни изненадат и с него. Но двата трейлъра дават толкова много информация...

# 668
Добро утро,

Днес, с надежда за подсказка...

Момичета,  Hug

Лек и приятен ден.

# 669

Добро утро и честит празник празник на празнуващите!

Докато се прочетем и озърнем и втори епизод тропа на вратата. Новини, снимки, колажи,
статии, интервю, трейлъри, споделени мисли и размисли и след ден е четвъртък.
Благодаря на всички за всичко  и Ви желая лек, успешен и усмихнат ден! newsm51
И да знаете днес не се работи съгласно православието и се стои само в темата. Joy Joy Joy

А вие сте се разбързали и даже кафе не сте сложили. bouquet

Скрит текст:

# 670
  • Пловдив

Здравейте Енгинки. Да ни е успешен денят и да имаме още новини и снимки.

# 671

„Истинските герои са мъже, които падат и се провалят, но накрая печелят, защото остават верни на своите идеали и вярвания…“
Кевин Костнър, американски киноактьор, режисьор и продуцент

Успех и здраве на ЕА. Heart Eyes
Скрит текст:

# 672
Добро утро  и благодаря,че ме просветлявате  newsm51 И сега какво излезе?Селви всъщност не знае кой е убиеца и ще го търси... ooooh! Ендер търси адвокатката,а брат и на Селви се пече на бавен огън горкия,от две страни.Как я пипна на гроба Дахан сега ще разпитва сигурно защо е там и каква връзка има с болното момиче свидетел!Много интересно става,как ще се чака по веднъж в седмицата само? #Cussing out
Извън темата(не знам как се слага скрит текст)-поръчах си книгата 'Пепел от рози' на Ведат Тюркали и Себахат Алтъпамакоглу.Теленовелата 'Каква е вината на Фатмагюл' е създадена по романа на класика на турската литература Ведат Тюркали.Обичам да чета,за това ми беше интересно след като сериала толкова ми е харесал,да видя оригинала на историята написан на книга. Simple Smile
Хубав ден на всички и честит празник на имениците! bouquet

Последна редакция: вт, 17 яну 2017, 08:39 от sunshine_NB

# 673
  • Пловдив

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/onur-basturk/bir-tanidigi-vu … ikci-bey-40336447

Ето какво написа журналистът Онур Баштюрк за Енгин в статия във в-к "Hurriyet" вчера:

Не знаех, че Енгин Акюрек се занимава с издателство на списание. Прочетох репортажа на Сонат Бахар и много ми хареса. Оказа се, че Акюрек съвместно с приятел, издава списанието "Kafasına göre". Там, точно както и името на списанието, той пише статии в съответствие с каквото му хрумне в главата.("Kafasına Göre/Каквото ми хрумне" - игра на думи). Оказва се, че близо отпреди 20 години внимателно следи излизащите в сектора списания в страната.
Тези думи на Акюрек са много красноречиви:
"Аз споделям чувствата си към живота... Всички са нещастни, всички се оплакват от куп неща, всички са самотни. Аз намерих разрешение чрез детето в себе си."

# 674
  • Бургас
Добро утро и от мен ! Simple Smile

Благодаря за преведения трейлър  bouquet И Даахан е сложил шапка -невидимка като Йомер  Grinning и тръгва да разследва Simple Smile
Ще бере ядове с него Селфи .Много си подхождат Фахрие и Енгин.На един кадър тя тичка след него , нежна ,фина като статуетка . Вече сте направили своите предположения ,но да кажа и аз Laughing какво разбрах.
Значи Селви не знае,че брат и е убиеца.
Смятам ,че гроба на Вилдан е празен.Не ми се ще да са погребали там донора ,да има някаква кръвожадна история  ooooh!с бедни деца ,ох,ох ,ох  ooooh!Двамата с брат и просто са отишли на гроба на баща им.Даахан е вкаран в затвора през 2005г.Вилдан е починала 2006г.Една година мисля е достатъчна за трансплантация ,възстановяване и уреждане на нова самоличност.С повечко пари всичко е възможно Дали това са пари от постановката на Даахан или брат и е продължил с мокрите поръчки  ще видим.Може би е имал средства и детето е било в пансион ,интернат, но е получила добро и скъпоструващо образование,превърнала се е в стилна млада дама,а видяхме скъсаните и дрешки в първа серия.
Да видим как Селви ще обясни присъствието си на гроба на Вилдан .
Хубав ден ,момичета Hug
И малко лично творчество по първа серия Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт