Вечерен привет , момичета!
И като начало да благодаря на Хаяско за клипчето зад кадър, много ми е забавно да виждам
как се чувстват и какво правят.

На Марианка за новият трейлър. Изгледах го и на руски, а вече го има и на български.
Поели сме вече по пътя на разплатата.
И по всичко личи, че ще се сблъскаме с доста шокиращи изненади.

Танюшка, харесва ми, че отново започваш да се появяваш със своята запазена марка -
интересните ти и поучителни спойлери.

Каталея и тя като мен не може да каже нещо с две думи и споделя мислите си обширно.
Аз обичам да чета и ми доставя удоволствие да се запозная с разсъжденията на другите.

Хармония, нали е инженерна мисъл е винаги логична и лаконична.

Мари и тя постоянно ни предоставя нова информация и слага нещо ново в темата.

И за sunshine_NB явно вече Енгин представлява интерес.

А Синсерита - уж е на опашката, но току виж ни изненадала в рими, както само тя умее.

Араселия - поздравления, че успяваш да "тъчеш на два стана"

И Дунелия се появила с нейните мисли показващи, че и тя е харесала серията.

Марта, Марта, трогна ме с готовността си да се подпишеш под всяка моя дума. Много благодаря.
Големи единомислещи се оказахме.

Всичко до тук хубаво, но напоследък се питам все по често - как е възможно, що е това?
Нормално ли е от началото на 2011 година да съм харесала този Енгин Акюрек, а вече сме
2017 година и аз не съм отстъпила ни на йота от позицията си.

Продължавам да се интересувам от него, да чета всичко за него, да очаквам с интерес и
нетърпение проектите му, да му се възхищавам, както в началото и все още да не ме е
разочаровал с нищо. Докога ? Най вероятно докогато ме има на този свят.
Но в интерес на истината ми се случва за пръв път, толкова дълго някой творец да задържи
вниманието ми .

Явно съм се сблъскала с някакъв магьосник, който ме е хипнотизирал.

Е, успокоявам се, че не съм сама и не вредя на никого с поведението си. Дори не говоря
много, много с близките си за това си пристрастие, че да не решат, че вече ми хлопа
нещичко........
Добре, че сте вие, мили момичета.
днес имаш моите адмирации.

Ендер търси адвокатката,а брат и на Селви се пече на бавен огън горкия,от две страни.Как я пипна на гроба Дахан сега ще разпитва сигурно защо е там и каква връзка има с болното момиче свидетел!Много интересно става,как ще се чака по веднъж в седмицата само?

и тръгва да разследва