И сега какво излезе?Селви всъщност не знае кой е убиеца и ще го търси...
Ендер търси адвокатката,а брат и на Селви се пече на бавен огън горкия,от две страни.Как я пипна на гроба Дахан сега ще разпитва сигурно защо е там и каква връзка има с болното момиче свидетел!Много интересно става,как ще се чака по веднъж в седмицата само?
Извън темата(не знам как се слага скрит текст)-поръчах си книгата 'Пепел от рози' на Ведат Тюркали и Себахат Алтъпамакоглу.Теленовелата 'Каква е вината на Фатмагюл' е създадена по романа на класика на турската литература Ведат Тюркали.Обичам да чета,за това ми беше интересно след като сериала толкова ми е харесал,да видя оригинала на историята написан на книга.

Хубав ден на всички и честит празник на имениците!

Привет! Лека полека всичко се учи. Кликваш върху осмото квадратче на горния ред, което е с
нещо като стрелка и като ти излезе пишеш между скобките. На него при поставяне на стрелката
/курсива/ пише "Скрит текст". Пише и го наричаме спойлер.

Не съм чела оригинала на Ведат Тюркали, но съм гледала филма по книгата. Може да се
разочароваш от действието там. Сериала КВФ или Пепел от рози е адаптация по романа,
но доста далеч от реалното съдържание, защото на сценаристките е дадена пълна свобода
да интерпретират действието, т.е. да го осъвременят, така както намерят за добре.
В оригинала Керим няма нищо общо с нашия любим герой.

Чакаме озет нали?