Енгин Акюрек в Ölene kadar/До живот, нови и стари проекти – Тема 346

• 66 864
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро  и благодаря,че ме просветлявате  newsm51 И сега какво излезе?Селви всъщност не знае кой е убиеца и ще го търси... ooooh! Ендер търси адвокатката,а брат и на Селви се пече на бавен огън горкия,от две страни.Как я пипна на гроба Дахан сега ще разпитва сигурно защо е там и каква връзка има с болното момиче свидетел!Много интересно става,как ще се чака по веднъж в седмицата само? #Cussing out
Извън темата(не знам как се слага скрит текст)-поръчах си книгата 'Пепел от рози' на Ведат Тюркали и Себахат Алтъпамакоглу.Теленовелата 'Каква е вината на Фатмагюл' е създадена по романа на класика на турската литература Ведат Тюркали.Обичам да чета,за това ми беше интересно след като сериала толкова ми е харесал,да видя оригинала на историята написан на книга. Simple Smile
Хубав ден на всички и честит празник на имениците! bouquet

Привет!  Лека полека всичко се учи. Кликваш върху осмото квадратче на горния ред, което е с
нещо като стрелка и като ти излезе пишеш между скобките. На него при поставяне на стрелката
/курсива/ пише "Скрит текст". Пише и го наричаме спойлер. newsm51

Не съм чела оригинала на Ведат Тюркали, но съм гледала филма по книгата. Може да се
разочароваш от действието там. Сериала КВФ или Пепел от рози е адаптация по романа,
но доста далеч от реалното съдържание, защото  на сценаристките е дадена пълна свобода
да интерпретират действието, т.е. да го осъвременят, така както намерят за добре.
В оригинала Керим няма нищо общо с нашия любим герой.
newsm51

Последна редакция: вт, 17 яну 2017, 10:23 от komet

# 676
  • Пловдив

В първи епизод се нагледахме на всякакви визии на Енгин. Всеки ще намери своята.

# 677
Здравейте момичета Hug Hug Hug

Първо,честит имен ден на всички които празнуват Антоновден! smile3525

Остават още 2-ва дни до четвъртък,денят на нашия сериял и денят
който чакаме с нетърпение.!
Относно снощният трейлър аз бях споделила вчера,но има още едно
нещо което не мога да си обясня ,как  тя не помни че на 11 години, а това не е малка
възраст се е наричала Вилдан, а след това я наричат Селви и как го е приела това
име,явно че това ще го разберем в последствие.

Лек ден ви желая момичета и дано имаме озет.

# 678
  • Пловдив

В чилийската преса. За Енгин: Завръщането на галантния бохем.

# 679

В чилийската преса. За Енгин: Завръщането на галантния бохем.
smile3525

Имат нови бохеми. Wink

# 680

Hug МОМИЧЕТА, добър ден! Хубав следобед от мен. Hug

Скрит текст:

Човекът е непредвидим. Всеки от нас има моменти, в които дава свобода на една или друга част от своя характер. Завистта, алчността, скромността съпътстват човека през неговия житейски път.
Следващата поучителна история разказва за двете страни на човешката същност. За добрият и лошият вълк, за вътрешната борба, и за това как се става лош, или как се запазва добротата.

Притча за двата вълка

Един стар и мъдър индианец от племето чероки разказвал на своя внук за вътрешната борба, която води всеки един от нас. Разказал на малкото момче, че в душите ни се борят два вълка.
Единият е зъл, той е гневът, завистта, недоволството, отрицанието, алчността, надменността, самосъжалението, чувството за малоценност или пък за превъзходство, лъжата, фалшивата гордост и егоцентризмът.
Другият е добър – той е радостта, мирът, любовта, надеждата, спокойствието, скромността, добротата, благосклонността, взаимността, щедростта, искреността, състраданието и вярата.
Момчето се замислило за момент и след това попитало дядо си:
– И кой вълк побеждава?
– Този, когото нахраниш. – отговорил старият индианец.

# 681
  • Пловдив

Млади и целеустремени. Но съдбата понякога е решила друго.

# 682

Здравейте момичета  Two Hearts  Чакаме озет нали?

Цитат
... поръчах си книгата 'Пепел от рози' на Ведат Тюркали и Себахат Алтъпамакоглу.

sunshine_NB  Two Hearts  Ще ми е интересно да споделиш мнение, след като прочетеш романа. Преди време ми попадна някакъв откъс, но честно казано това което прочетох не ми допадна. Бяха представили Фатмагюл в светлина много по-различна от тази в сериала.

Цитат
И Даахан е сложил шапка -невидимка като Йомер и тръгва да разследва  Simple Smile Ще бере ядове с него Селфи.
И малко лично творчество по първа серия Simple Smile

Хаяско  Two Hearts  Аз видях и нещо друго - и Даахан обича плетени пуловери като комисаря /да не чува Хармония  Two Hearts /... Относно личното твърчество - да малко е. Трябва повече! Чакаме си го!

Мари  Two Hearts  Селви знае всичко. Тя си е Вилдан, но по всяка вероятност това име и нова самоличност са и дадени заради свидетелските и показания /демек става защитен свидетел - сменя се името и самоличността/. Това първи вариант. Втори вариант - с мафиотското звучене / убедена е от брат си, че така е по-добре за нея и затова е "погребана" фиктивно при родителите им/. Самата Селви/Вилдан   си е наясно с цялата постановка около обвиняването на Даахан. Но явно не знае наистина кой е стрелеца. Нейната задача беше да разпознае по  показаната и снимка Даахан.  Ще пази брат си от разкриване на самата организация на постановката. Дано да бях по-ясна и да го написах по-разбираемо.

Мариянка  Two Hearts Хармония Two Hearts Комет Two Hearts за хубавите и позитивни постове. Това му трябва ан човек като влезе в любимата си тема - да "срещне" добри и усмихнати хора/никове/постове. Отнася се естествено за всички пишещи...  txtloves 

Тануша  Two Hearts такава хубава компилация на младия Даахан. Радост за очите... И притчата е  newsm10

# 683

На зададените от него въпроси, дали ще му каже истината?
Ще видим в четвъртък!
wavey
Марта Hug благодаря!

# 684
Момичета  Two Hearts  връщам си стария аватар и подпис.  Порадвах се на новия си... колкото - толкова.

Нещо от сета. Направо  от втора серия...

А тази последната снимка е от болницата - сещате се с медицинския персонал на преден план.

# 685
  • Бургас
 Привет отново Simple Smile
Марта  Two Hearts
Цитат
Относно личното твърчество - да малко е. Трябва повече!
Ей с тези думи  сега пусна лъва от клетката, както казват в един филм Mr. Green  Laughing
Старата ти премяна си  е много хубава Heart Eyes
Тануша Hug

# 686

Хайде и от мен малко снимки!

Последна редакция: вт, 17 яну 2017, 15:52 от mari52

# 687
  • Бургас
Излезе резюмето за втора серия.
Скрит текст:
Özet:
2. Bölüm: Sonunda özgürlüğüne kavuşmuş olan Dağhan, haksız yere hapiste geçirdiği 11 yılın hesabını sormaya kararlıdır. Vicdan azabıyla kıvranan Selvi ise çocukken işlediği günahla bir kez daha yüzleşirken Dağhan’ın bazı gerçeklere ulaşmasına engel olmak zorundadır. Ne var ki kafesten çıkmış aslanı dizginlemesi kolay olmayacaktır. Geçmişin gölgesi herkesin üzerine vurmuştur.
İki eski sevgili, Dağhan ve Beril yıllar sonra ilk kez karşı karşıya gelirler. Dağhan’ın bir intikam planı peşinde olduğunu düşünen Ender ise tedirgindir, Yılmaz’ı bu konuda uyarır. Hayatının kararmasına sebep olan gizli şahidin izini sürmeye çalışan Dağhan, hiç beklenmedik bir sürprizle karşılaşacaktır.
https://www.facebook.com/enginakyurek24/photos/a.342597869136000 … ype=3&theater

# 688
  • Пловдив

Озетът към 2 епизод на български:

След като е вече на свобода, Дахан решава да потърси сметка за погубените 11 години. Измъчваната от угризения Селви, която още веднъж се сблъсква лице в лице със своя грях от детството, трябва да му попречи да се добере до истината. Но не е лесно да държиш на каишка пуснат от клетката лъв. Сянката от миналото ще причини болка на всички.

След много години влюбените някога Дахан и Берил се срещат отново. Ендер е неспокоен, че Дахан ще почне да отмъщава и предупреждава Йълмаз. Докато се мъчи да открие тайния свидетел, който му е съсипал живота, Дахан се натъква на неочаквана изненада.

# 689

Озетът към 2 епизод на български:

След като е вече на свобода, Дахан решава да потърси сметка за погубените 11 години. Измъчваната от угризения Селви, която още веднъж се сблъсква лице в лице със своя грях от детството, трябва да му попречи да се добере до истината. Но не е лесно да държиш на каишка пуснат от клетката лъв. Сянката от миналото ще причини болка на всички.

След много години влюбените някога Дахан и Берил се срещат отново. Ендер е неспокоен, че Дахан ще почне да отмъщава и предупреждава Йълмаз. Докато се мъчи да открие тайния свидетел, който му е съсипал живота, Дахан се натъква на неочаквана изненада.

smile3525

"Празни" очи засега. Sad

Общи условия

Активация на акаунт