Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 33 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 85 843
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
Да ми препоръчате нещо изпитано за торбички под очите,от ДМ?утре ще  отида и ми е доста трудно с тези  немски описания да се оправя  bouquet

# 76
https://www.dm.de/balea-beauty-effect-augen-gel-pads-p4010355995339.html 
Не съм ползвала, но се каня да купя, четох отзиви. аз , обаче, нямам точно торбички, просто за освежаване , когато съм уморена.

# 77
  • София
Момичета, здравейте Simple Smile Някой помзва ли електрическите четки за зъби на Донтоде т(марката на ДМ), за да сподели впечатление? Ползвам им обикновените о съм доволна, но си мисля да взема електрическа и се чудя дали тези са достатъчно добри Simple Smile

Всички в семейството ползваме електрически четки за зъби на Донтодент. Нямаме оплаквания. Не знаех, че главите на Орал Б пасват на Донтодент.  Peace

# 78
  • Стара Загора
Предполагам не на всички четки ще стават главите на Орал Б. Четката, която аз имам на Донтодент, е от старите и за нея стават главите на Донтодент, които са по 5 в опаковка. Даже скоро като си ги купувах касиерката ме пита дали за старата четка съм искала да купя глави, защото тези не стават за новия вариант.

# 79
По повод балсамите за устни, мога да похваля три: на Нивеа класическия светлосин, много добра хидратация, на Алверде с невен /за 1.99лв./ при силен студ, предпазва и хидратира, и на Юриаж балсамчето - комбинация от двата, но за мен е твърде течен и бързо попива, нужно е подновяване.

# 80
  • София
Да ми препоръчате нещо изпитано за торбички под очите,от ДМ?утре ще  отида и ми е доста трудно с тези  немски описания да се оправя  bouquet
+1 и аз търся такова кремче
https://www.dm.de/balea-beauty-effect-augen-gel-pads-p4010355995339.html 
Не съм ползвала, но се каня да купя, четох отзиви. аз , обаче, нямам точно торбички, просто за освежаване , когато съм уморена.
този крем няма ефект при мен, но си го доизползвам.

# 81
  • Варна
Това не е крем, а пачове, които се лепят под очите. При мен имат ефект и още как. Ползвам и заедно с един крем на Балеа (Бижу bouquet) и пия много вода. Определено разликата с преди година по това време е огромна.

Балсами за устни много отдавна ползвам само с био състав. При мен комбинацията от масла и восък се оказва най-доброто, което трайно разрешава проблема ми с напукани и много сухи устни. Аз имам и ужасния навик ръцете ми постоянно да са върху устните и нееднократно съм ги разранявала Rolling Eyes
Алверде, Алтея Органикс, Лавера - всички ми вършат добра работа.

# 82
  • Варна
Взех си молив за вежди Essence 05 Soft Blonde , толкова е софт, че не го виждам на веждите си и пише само с натиск. Crazy

# 83
Това не е крем, а пачове, които се лепят под очите. При мен имат ефект и още как. Ползвам и заедно с един крем на Балеа (Бижу bouquet) и пия много вода. Определено разликата с преди година по това време е огромна.

Балсами за устни много отдавна ползвам само с био състав. При мен комбинацията от масла и восък се оказва най-доброто, което трайно разрешава проблема ми с напукани и много сухи устни. Аз имам и ужасния навик ръцете ми постоянно да са върху устните и нееднократно съм ги разранявала Rolling Eyes
Алверде, Алтея Органикс, Лавера - всички ми вършат добра работа.

Аз всъщност съм възхитена от друг продукт за устни, но не споменах, понеже не е за тази тема. Иначе горните, които посочих, вършат добра работа Peace

# 84
Аз съм адски доволна от гел крема на Талодерма! Хидратира, бързо попива и марко по малко ми попримахва сенките под очите. За торбички - много течности сън и компреси със зелен чай.

# 85
Какво е мнението ви за ружовете на Буржоа? Заслужават ли си?

При мен този руж след час е изчезнал.

# 86
Аз съм адски доволна от гел крема на Талодерма! Хидратира, бързо попива и марко по малко ми попримахва сенките под очите. За торбички - много течности сън и компреси със зелен чай.
Абсолютно съм съгласна, просто е прекрасен! До сега не съм ползвала други кремове за лице, освен един с йогурт на Биофреш. Той се усещаше тежък и не попиваше бързо, а аз не понасям това усещане. Подариха ми този гел за Коледа и съм възхитена, слагам го на цялото лице. Като добавим и аромата на рози... Crazy Жалко, че нямат други продукти тип гел. Ползвам и млякото им за чувствителна кожа и лосионът за тяло за много суха кожа. Този лосион за няколко дни ми излекува сухите петна. Препоръчвам за всеки с този проблем. Peace

# 87
  • Варна
Взех си фиксиращия спрей на Llums, съставките му са 1към1 с този на Lilly...не ми трябва, но теябваше да си купя нещо.Как да разбера дали е добър, на първо четене не лепне като изсъхне върху кожата.

# 88
  • София
И аз съм с доста напукани устни. Засега се спрях на Алверде от вашите мнения. Ще дам отзиви след няколко дни.
Благодаря за новата тема.

# 89
  • Вестерос
За буржоа не знам, но аз съм много доволна от есенските, цял ден си ми стоят.

Общи условия

Активация на акаунт