Юлски бебета 2016 - тема 4

• 30 370
  • 736
  •   2
Отговори
# 270
Дени, каква ти идеята два пъти да серазкарваш до лабораторията, не е нужно да се прави на гладно, но съм сигурна, че в лабораторията ще можеш да се уговориш с хората на място, бебе е ще те разберат

# 271
Стаси, това за АМ 2 ли е?
Аз лично ще правя пюрето от сезонни зеленчуци и плодове. Така съм си решила. Био зеленчуци и плодове поне за Бг не са много чисти в действителност. 

Даа, за АМ 2 е  Simple Smile

# 272
Дени, каква ти идеята два пъти да серазкарваш до лабораторията, не е нужно да се прави на гладно, но съм сигурна, че в лабораторията ще можеш да се уговориш с хората на място, бебе е ще те разберат
Идеята ми е , че нали уж е желателно да е сутрин с първата му урина - когато обаче той обикновено се събужда, яде мляко направо в леглото и продължава да спи. За да не му развалям режима и да го помъкна в 8 сутринта навън ми се иска да взема урината и таткото да я занесе в лабораторията ( когато ще трябва да дадем направлението) . А на следващия ден например да отидем да му вземат кръв, когато ще трябва да дадем същото направление...

# 273
На нас ни взеха кръв и ни дадоха една лепенка с някакви номера, ако не се лъжа, която трябва да залепим на контейнерчето с урината, когато го занесем. Днешният ни опит беше неуспешен, защото не знаех, че колекторът трябва да се залепи, а не просто да се сложи. Ще видим утре какви ще ги свърша.

# 274
Здравейте! За изследванията би трябвало да дадат лепенка с името и т. н. да си я лепнете когато носите урината, както някой по-нагоре беше написал. И нашата консултация мина. Биха и последната ваксина, казаха, че няма нужда да се ходи за мантуто, но аз другият месец пак ще я помоля да го погледне. Днес цял ден сме на мляко 2 и за сега е ок пу. Нещо ми се вижда малко неспокоен и тази нощ и днес вечерта. Чудя се дали не го почват зъбите. Педиатърката каза, че още няма изгледи за зъби ама де да знам. Като й казах, че още не съм почнала със захранването ми каза да съм почнела с безглутенова каша 1 месец и после зеленчук  newsm78

# 275
Мами,включвам се само да споделя,че гледах че в Лидл днес ще има дрешки и аксесоари за бебоците ни.Приятелки ми казаха,че възглавницита за бебе била хубава.Пожелавам ви хубав ден.
Днес и ние сме на консултация.Алекс покрай това захранване е с запек.Ужасна история,та това ще ми е питането.
Друго да споделя за борбата с лишеите.Помогна ни Нахкерцен балсам.Не са напълно изчистени още,но са значително по-добре от преди когато ползвах Мустела Стелатопия.
Усмивки за вас.

# 276
Дени аз си го заведох, както за нормална разходка към 10,30, само прочетох предния ден, че урината трябва да се занесе до час след като е взета пробата и с това се съобразих, тогава му взеха и кръв, лаборантката дори не е питала ял ли е кво е що е, то бебе, все ядат  Mr. Green
Ух днес ще пробвам пак да му дам мръвка, хич не му хареса два пъти му давах вече, баща му като разбере, ще каже, че не е негово дете  Crazy и той и каката са такива мръвкари, малкия сигурно ще е като мен. Онзи ден си подадох носа до магазина, оставих го на баба му и като видях какви коловози са и въобще не е чистено в уличките около нас, ми то никъв шанс да изляза с количка, абсурд да мине  ooooh!, до пролет ли ще си седим вкъщи не знам, студа не ме плаши ама няма мърдане

# 277
Здрявейте! Доста съм изпуснала и как не , моят свекър почина на 17 и сега сме по пътищата  Cry Иначе малката най накрая прояде по собствено желание, сама отваря уста като я храня. Милата вчера почти целия ден имахме работа тя беше с баба си и ревяла за мен , връщахме се само да я накърмя и пак навън .Хубав и спокоен ден ви желая.

# 278
Vilibebe83 моите съболезнования. Имам въпрос за бебенцата които навършиха 6 месеца. Сядат ли вече самостоятелно, Андреас още не може.

# 279
Моите съболезнования,  Вили..  Sad
Мерилин, моят маймун стои сам вече. Много рядко губи баланс и пада наляво надясно. Сега на 21ви ще прави 6 месеца.  Heart Eyes Но аз го държа доста време седнал през деня и той вече свиква..

# 280
Вили, моите съболезнования!
И нашата бебка седи седнала без опора. Рядко залита Laughing и забива нос. Разбира се, още не може сама да се изправи от легнало положение. Само се опитва Heart Eyes
Доволна съм от ехографията във Фихелт, ако някой се интересува.

# 281
Мишолинка, за какво ходите на тоя ехограф? На нас не са ни казали да го водим ...  newsm78

# 282
Благодаря на всички  Hug Моята седи сама , слагам я в кошарата с цял куп играчки и тя си играе.

# 283
Супер нямам търпение и аз да мога да го оставя седнал. Иначе от легнало положение като се хване за количката се изправя, но като го оставя седнал ляга напред към краката си и се опитва да ги изяде, глупчо.

# 284
Супер нямам търпение и аз да мога да го оставя седнал. Иначе от легнало положение като се хване за количката се изправя, но като го оставя седнал ляга напред към краката си и се опитва да ги изяде, глупчо.
и нашия прави така  Mr. Green много е смешен

Общи условия

Активация на акаунт