Юлски бебета 2016 - тема 4

• 30 903
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
  • София - Варна
Минзухарче, защото оризовата вода съвсем замърсява и влошава положението при налична бактерия, доколкото ми е известно. А тъй като не зная Катето дали има бактерия, или няма, не смея да давам.

# 391
Здравейте, има ли други ръмжащи бебета или да почвам да се притеснявам за моя "мечок"?... Simple Smile

Нашия тигър много ръмжи и се провиква...  Mr. Green Joy
И нашият се прави на мечка, а да не говорим, че обожава кафе машината и често имитира шумовете и ( понеже е с цели зърна кафе и като ги мели е доста шумна)
Уф, олекна ми...От няколко дни само ръмжи - гладен, нахранен, сънен /най-вече/, буден...направо се чудех  боли ли го нещо, зъби ли са...Както ръмжи, започва изведнъж да се хили, ако се заиграеш с него Simple Smile

# 392
Моят мишок освен,че ръмжи, от няколко дена като види кака му, пищи с всичка сила.

# 393
Минзухарче, защото оризовата вода съвсем замърсява и влошава положението при налична бактерия, доколкото ми е известно. А тъй като не зная Катето дали има бактерия, или няма, не смея да давам.
Понеже оризовата вода я дават за възстановяване на чревната флора.Дано Катето няма бактерия наистина  Praynig

# 394
Зомби, и ние сме със стол 0-25 кг. Нашето е на Лорели Юпитер. От 0-13 кг както е показано седалката срещу движението не можа да го събере и го сложихме наобратно да гледа пътя. На 3то ниво сме, полулегнало положение. Чувства се много добре в него и му е много интересно да гледа навън

Супер. Ще пробваме и ние скоро.

# 395
И нашето столче е на Лорели Юпитер,в начаалото плачеше,но свикна и мн му харесва,но май и ние ще трябва да го обръщаме по посока на двежението вече
Днес и аз правих пюре от заешко месо,трудно се пасира,по скоро стана на конци,замразих го във формички за лед,дано като го смеся с зеленчуци и малко кърма да стани по гладко,утре сме на имунизация и затова смятам да изчакам въвеждането
И аз се чудих за спанака newsm78

# 396
Спанака засега давам готово пюре, даже днес купих още, че му харесва, но смятам като правя да е със замразен, не съм сигурна дали ще го измия достатъчно хубаво ако купя пресен и ако е пръскан примерно дали ще е достатъчно кисненето му, а замразения поне досега не ми се е случвало да хруска. Така мисля засега, не знам още. Купих и сухарчета днес да видим мисля след седмица да почна, утре ставаме на 7м  Mr. Green голям мъж, така примлясква като се храним, дори току-що да е ял, жал ми става на мама сомалийчето неяло  Mr. Green
Още не ръмжи, но одеве толкова съсредоточено и дълго приказваше, аха да го разберем  Laughing

# 397
И ние рррррррръмжим Simple Smile Днес дадохме новата урина, дано да са по-добре нещата.

# 398
Добро утро да ви кажа че за втори път пюрето от синя слива и круша на хипп върши работа срещу запичане и то много бързо. Много съм доволна.

# 399
Оф, изобщо не хареса оризовата каша Sad Чак до рев стигна. Сложих 7 супени лъжици с половин пюре от ябълки и вода на око. Без мазнина. Къде сбърках? Повече пюре ли да слагам?
Оризовата каша и моят бебок не я прие, пък просото направо беше ужас! Лесно прие банановата и асорти, елда, плодове с елда и банан и ябълка. Тях ги яде с удоволствие. Оризовата стана някак по-лепкава от другите и по-безвкусна.
И при нас беше така ,реших проблема като сложих повечко плодово пюре

# 400
Здравейте, има ли други ръмжащи бебета или да почвам да се притеснявам за моя "мечок"?... Simple Smile

Joy Joy Joyне се притеснявай и моето бебе е ,,ръмжащ мечок,,
в последните няколко дни се е научил да пищи за да му се обърне внимание ...много е доволен от факта че може да вика.
Аз да питам мамите ползващи проходилки - от какава възраст може да се слагат бебоците и по колко време?

# 401
Зомбие, и нашия не яде чиста оризова каша. Но като сложа плодово пюре и си изяжда всичко. Днес 200гр изяде  Mr. Green
Даниела, аз знам, че бебетата се слагат от 6 месец нагоре, но аз смятам да изчакам да му укрепне хубаво гръбчето. Пробвах го тези дни, но още не е ориентиран и се ядосва като не може да се размърда  Joy

# 402
Melisandra благодаря ти за отговорал Моят бебок след броени дни навършва 7 месеца,сложих го днес  ,харесва му и само гледа ходещите пантофи (–моите и на сестра му) и трепери чак да ги хване Joy Joy Joy
Със сигурност още няма ориентация ,но и това ще стане.

# 403
На мен педиатърката ми каза, че се слага в проходилка, когато започне да се изправя сам. Но аз още се чудя дали да ползвам ...

# 404
На мен педиатърката ми каза, че се слага в проходилка, когато започне да се изправя сам. Но аз още се чудя дали да ползвам ...
Да,и на мен така ми каза.Когато сам се изправи на крака,тогава да го слагам в проходилка.

Общи условия

Активация на акаунт