Юлски бебета 2016 - тема 4

• 30 321
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Към тези, които вече имат зъбче: забелязахте ли подутина преди това? Моето човече от 3-4 дни е супер нервно през деня и плаче много. Нищо не виждам по венеца. Колко може да продължи това?

Да, венеца се беше подул леко на мястото на което излезнаха зъбчетата.Бебката една седмица беше супер нервна и неспокойна, проплакваше и нощно време.После имаше няколко дни затишие, след това околко два-три дни пак беше супер нервана и неспокойна и се показаха зъбчетата.В тези два-три дни венеца беше побелял, в смисъл виждаше се, че напират зъбките Simple Smile

# 661
Елена - Krsis corner са нещата, които правя, а иначе Детски магазин Жабчета - вече само във фейсбук  Rolling Eyes
На Любо венеца е толкова подут, че през 5мин гледам кога ще се покаже зъб, четох някъде, че който пръв видел зъбчето купувал бяла дрешка на детето и родата се бъзикаха, че като видели малчо ще се обръщат настрани  Mr. Green
Аз ако мога друг проблем да споделя, ако някой с по-голямо дете знае, дайте акъл какво да правя, от около месец каката много трудно ходи до тоалетна по голяма нужда, стиска се да не ходи, защото я боли, казва все едно имала клечка в дупето. Давах и два-три пъти дуфалак, ма нямаше ефект като че ли, сега си мисля дали да не й давам от на малкия пюрета от круша и сливи, в чудо се виждам вече, като й се доходи и ме вика и клеча по половин час с нея в тоалетната

# 662
Krischana милата на колко е годинки, на една позната мъничето имаше същия проблем, болеше го и се стискаше. Той е на 3-4 годинки и са взели от аптеката някаква свещичка, която размеквала положението и ставало по-лесно. Нищо не пречи да пробваш и с пюретата. Аз онзи ден купих едно на хипп банан, ягода и ябълка и на него пише разхлабващо, но на нас слива с круша по- добре ни действа.

# 663
Почти на 7, вкъщи ве я карам течности да пие, че кой знае в градината сеща ли се

# 664
  • Варна
Хора от вчера, от както започнах захранването дупето ме е зачервено и леко грапаво, та това е от картофа нали? Мазах с бепантен, но днес пак е така. Не съм забелязала някаква друга промяна в бебо. Това не е алергична реакция, нали така или?  newsm78
За анкетата за мен е без значение дали да е квартал или парк.
Уважение,спри с картофа! Явно не му понася още .Даже днес четох една схема за захранване и там се препоръчва картофа да се въведе след 7ми месец. Изчакай акото да се оправи и започни с друга храна.
 Дъщеря ми също не й понася картофа!
 Момичета,за какво свободно време говорите?! Аз нямам НИКАКВО! Дори ноктите не мога да си лакирам ....
 Искам да попитам и мамите които кърмят,как сте с цикъла? Минаха 7 месеца откакто родих и ми дойде веднъж преди 2 месеца. По-скоро ми зацапване няколко дни. Днес бях на гинеколог и ми каза, че нямам никаква лигавица и скоро няма да ми дойде. Каза, че така било когато се кърми заради нивата на пролактина.
 Как е при вас?

# 665
Ами какво друго да дам? Тиква или? Ми той още малко и става на 7 месеца живи, здрави. Да не би аз да съм го направила не както трябва? Аз варя обелен картоф и после го пасирам с готово АМ, нали така трябва? Искам аз да си му ги правя ...
Аз кърмя, но давам и АМ и последният месец усещам, че ми намалява кърмата доста, но имам още. Дойде ми този месец в началото и сега пак, т. е. 6 месеца след раждането имам две редовни менструации.

Последна редакция: чт, 02 фев 2017, 23:50 от Uvajenie

# 666
Аз още нямам цикъл. Започнах да отбивам и сигурно с намаляване на пролактина ще се възстанови.

# 667
Добро утро Simple Smile

# 668
  • Варна
Аз още нямам цикъл. Започнах да отбивам и сигурно с намаляване на пролактина ще се възстанови.
Мишолинка ,защо отбиваш?
  Уважение и аз приготвям пюретата на дъщеря ми,но пак не й понася. Акото й става рядко и дриска повече. Може с тиква , морков да опиташ. След месец пак пробвай картофа. Има време за всички храни!

# 669
Pippa и аз никакво свободно време не намирам, бебо постоянно иска на ръце, забравям да ям дори! На мен 2 пъти ми идва вече редовен цикъл.
Uvajenie пробвай с пъщарнак забелязвам добро възприемане от бебетата.  Или тиква

# 670
Мишолинка ,защо отбиваш?
Ами Пипа, установих, че ми идва в повече тази стачка и явно загубих надежда скоро да се нормализират нещата. То реално при нас "нормалното" всъщност състояние е стачното Rolling Eyes
Та така - реших да преминавам към отбиване. Имам и много замразена кърма, която ще оползотворя.
Надявам се със следващото детенце да имаме безоблачно кърмене.

# 671
Пипа,  аз от 3месец съм с цикъл не много точен,  но се появява.  Вече 3цикъл.
Уважение, може да пробваш както са казали и другите с нов зеленчук,  но първо трябва да се оправи дупето.
На моята бебка не й понесе тиквата, въпреки че е хипоалергенна.  От мен един съвет бавно въвеждай новите зеленчуци.

# 672
Май ще пробвам тиква. Казаха ми, че моркова е силен и е хубаво да се дава в комбинация, а не самостоятелно. А пащърнака колко време се вари или как се приготвя?

# 673
Уважение и ние имахме подобно зачервяване след картофа и го спрях, повече не съм давала. Пащърнака го белиш, нарязваш и слагаш да вариш с вода около един пръст над него. То е като бял морков с такава консистенция. В средата обаче има едни жилки, които гледам да ги махам, ако минавам през цедка или много хубаво да пасирам, за да ги нареже ножа на пасатора. Тези жилки се виждат след като го свариш, не като е суров.

# 674
Здравейте,
И моят бебо се запече зверски след картоф и морков.Сега давам синя слива на Хип. Дано се оправи положението.А пъщарнакът толкова гаден му се стори,че спря да си отваря устата,а по принцип си е лаком и изяжда всичко. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт