Леки съмнения

• 23 852
  • 178
  •   1
Отговори
# 165
Нормалните хора не си разменят пароли и не отговарят на чужди телефони, това не е взаимност, а обсебване, както и сама написа в преден пост.
БрЯх, каква категоричност......     Joy
Със същата, бих твърдяла:
Нормалните хора, в нормалните семейства, нямат тайни един от друг, нямат нужда от неприкосновено лично пространство, защото за тях взаимността и доверието са всичко.

Е, кой прав и кой крив?    Mr. Green
Т.е., кой нормален, и кой ненормален?     Laughing

# 166

Нормалните хора, в нормалните семейства, нямат тайни един от друг, нямат нужда от неприкосновено лично пространство, защото за тях взаимността и доверието са всичко.
Само такова определение за нормален човек не бях срещала. Ти си го изобретила, нали?

# 167

Само такова определение за нормален човек не бях срещала. Ти си го изобретила, нали?
Абсолютно.    Mr. Green
Като категоричното определение в цитираното от мен мнение.....   Laughing

Цитат
Нормалните хора не си разменят пароли и не отговарят на чужди телефони....
т.е., само ненормалните си знаят паролите и вдигат телефона на половинката, когато той не е в стаята, например.....    Joy

Защо човек, който не смята за нужно да крие пароли и телефони, се определя за ненормален?    Laughing

# 168
Не става дума за криене, виж колко ти е изкривена представата за нормалност, говорим за това да не ти искат идентификаторите, за да те проверяват. Дори не е нужно партньорът ми да знае дали имам парола за телефона или не, понеже той си има негов телефон и не му трябва моят.
Кое е това хубаво чувство, което те подтиква да подозираш, ровиш и проверяваш? Не ми казвай, че е любота.
С чиста съвест наричам хората, които искат да контролират другите и да ги проверяват, пълни боклуци, които не заслужават някой да ги обича.

# 169
Вече не зная как да обясня, че нямам потребност да знам паролите на мъжа ми. Не си ги крием един от друг. Нямаме потребност да ги знаем.

# 170
Всеки има право на 2 квадрата свобода и лично пространство. Дори да няма афери и заигравки, този постоянен контрол и въпроси изкарват и най-спокоиният от обувките му.
Въпроси от типа "ти сега с кой си пишеш?", "какво четеш" и т.н. са безумни. Ами всеки ден с един и същ човек, и всеки ден ми задаваш един и същ въпрос!!!
Това са неуверени в себе си хора... ама кво да ги правим, половинки са ни.

# 171
Всеки има право на 2 квадрата свобода и лично пространство. Дори да няма афери и заигравки, този постоянен контрол и въпроси изкарват и най-спокоиният от обувките му.
Въпроси от типа "ти сега с кой си пишеш?", "какво четеш" и т.н. са безумни. Ами всеки ден с един и същ човек, и всеки ден ми задаваш един и същ въпрос!!!
Не мога да се наполовинкам с такъв човек. Не мога и това е.

# 172
Не мога да се наполовинкам с такъв човек. Не мога и това е.
Всеки е направил някакъв компромис с половинката си . Иделани няма.

# 173
Така е, няма идеални. Но има компромиси, които можеш да направиш, има и такива, които не можеш. При различните хора е различно.

# 174
Вече не зная как да обясня, че нямам потребност да знам паролите на мъжа ми. Не си ги крием един от друг. Нямаме потребност да ги знаем.

Точно - свободата е да нямаш потребност да проверяваш и да си спокоен, че не те дебнат  Hug
И всъщност аз нямам парола на телефона си, защото съм сигурна, че ако ей сега го оставя без надзор, никой вкъщи няма да посегне да ми рови и чете личната кореспонденция, не за да търси улики за злодеяние, в никакъв случай - само от любопитство, чисто любопитство нищо повече.

# 175
И аз нямам парола на телефона по тези причини, но и защото гарантирано
ще я забравя. Laughing

# 176
  • София
A какво да кажем, когато жената си обезкосмява краката, при това зимата, при това редовно? Когато ходи на фризьор, купува си скъпа козметика, не излиза без червило и спортува? Изневерява или просто го прави заради себе си, защото иска тя самата да се харесва  Mr. Green
Жената не е мъж.
Това ще кажа. Joy
Едно е да си се обезкосмяваш от пубертета, да правиш изброените от теб неща редовно и съвсем друго, изведнъж и рязко да почнеш от нулата.
И за мъже, и за жени важи, според скромните ми наблюдения. Mr. Green

# 177
А, случва се да започнеш рязко някоя грижа за себе си не заради любовна забежка, а защото вече няма как да минеш без тази грижа. Аз до 30 години имах късмета, без спорт и ядейки като разпрана, да съм слаба като пръчка. На 32-33 години установих, че този номер няма да минава вече без спорт и внезапно започнах да спортувам минимум 5 дни в седмицата.

# 178
  • София
Това се ядва- най- много, съпружеското тяло да мине " случайно" да те вземе след спорта, подранявайки, пак " случайно", за да види дали не те тренира напет левент. Mr. Green
Но, ако си направиш пълна промяна във всичко, че и вземеш да забравяш къде тренираш, например, става сложно. Joy

Общи условия

Активация на акаунт