Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са предимствата на електронния четец пред таблета или смартфона?
Как мога да получа английско-руски речник за моя електронен четец?
Как да почистя калъфа на моя четец?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са предимствата на електронния четец пред таблета или смартфона?
-
Как мога да получа английско-руски речник за моя електронен четец?
-
Как да почистя калъфа на моя четец?
-
Как мога да се справя с проблема, че четецът ми е бавен и интернет връзката ми е лоша?
-
Какви са предимствата на Kindle в сравнение с други модели?

Не съм ползвала електронна книга до момента и съм леееко скарана с тази технология
Притеснението ми е, че устройството е много бавно в сравнение с телефона и таблета. Връзката с интернет е много тегава и често "забива". В "chitanka" изобщо не ми позволява да вляза. Писането е мъка - буквите се появяват много бавно, а и доста често изписва съседната на посочената от мен буква. Общо взето правя регистрации и свалям книги през компютъра или телефона и си ги препращам на четеца, от самия четец ми се струва мисия невъзможна
Интернет и всичко останало е мираж. Интернета е, ако искаш да купуваш книги от производителя на четеца. За нищо друго не върши работа.
И аз в началото се надявах да мога да си ползвам нета.