Електронни четци - тема XIX

• 89 266
  • 789
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Освен калъфи (от Али или ибей.ком) за Paperwhite 3 - искам да поръчам и 2-3 зарядни, но някой знае ли има ли значение какво трябва да е (като ампераж, волтаж), в Амазон, гледам само едно (амазонско), но е за бързо зареждане... цената също е непоносима.
https://www.amazon.de/dp/B012ELNEHI/ref=twister_B01MT1NFS1?_enco … ng=UTF8&psc=1

# 301
  • Scotland
Освен калъфи (от Али или ибей.ком) за Paperwhite 3 - искам да поръчам и 2-3 зарядни, но някой знае ли има ли значение какво трябва да е (като ампераж, волтаж), в Амазон, гледам само едно (амазонско), но е за бързо зареждане... цената също е непоносима.
https://www.amazon.de/dp/B012ELNEHI/ref=twister_B01MT1NFS1?_enco … ng=UTF8&psc=1
Аз си ползвам зарядното за телефона  Mr. Green

# 302
  • София
Аз си ползвам зарядното за телефона  Mr. Green
Въпроса ми е кое се препоръчва, то че става - става.

# 303
  • Стара Загора
на амазонското зарядно  са  описани нещата (v, a -входно изходно напрежение)
Аз си ползвам едно, което беше в комплект с калъф.

# 304
  • Стара Загора
на амазонското зарядно  са  описани нещата (v, a -входно изходно напрежение)
Аз си ползвам едно, което беше в комплект с калъф.

# 305
  • София
Това е някакво бързо зареждащо зарядно... а знам, че бързото зареждане амортизира батерията. Пък и не го зареждам всеки ден, за да бързам.
Преди си имаше нормално, но сега го няма.

# 306
  • София
Добре де, те предлогат и други варианти
https://www.amazon.de/Amazon-53-003649-5W-USB-Ladeger%C3%A4t/dp/ … 6ECF2G212Y9MYQ42W

например.

Ако ще търсиш на друга фирма - пише си Official Amazon 5W, 1A power adapter

# 307
  • Scotland
Не знам,старият четец го зареждах,а и сега детето си го зарежда, със зарядно за телефон,няколко години вече..нищо му. Новият четец и той така  Mr. Green Хич не мога да купувам скъпи зарядни

# 308
  • София
Аз лично си го зареждам на компа, изобщо не се занимавам с отделни зарядни. Т.е. имаме подобно отделно, но сме го взели само защото става за три у-ва едновременно, т.е. става за телефони, таблети, фотоапарат и  т.н. също. Но на мен книгата ми е най-удобно на компа, хем в това време си оправям съдържанието, ако беше само за единия киндъл, надали бих купувала зарядно.

# 309
  • София
Е ако заминеш на почивка - какво правиш, мъкнеш и компа?
Искам независимост. А и не съм казал, че ще взимам от 15Е, има и по-евтини  Mr. Green Идеята ми е да става и за смартфона (резервно)... но май едното ще е го отнесе с повече ток.

# 310
Аз имам зарядно от ибей за долар, бачка вече 7 години без проблем  Mr. Green

# 311
Зарядното за телефона не става ли за зареждане на четците?

# 312

Става 100 %

# 313

Става 100 %
И аз подкрепям! Става!!!

Не е питанка, споделям само, че ще търся в нета продажба на нови Киндъл 4. А ако някой е срещал скоро- да свикра Wink

# 314
  • София
Само да добавя, че безпроблемно махнахме рекламите, през чата на Амазон.ком Simple Smile
Иначе, съм много доволна, че вече се сдобих с Киндъла, поне от 4-5 години се чудя и чудя дали си заслужава. Много по-удобно се чете и държи от книга, а финансовата част и свободата да четеш каквото желаеш няма да коментирам Simple Smile
Сега, обаче и половинката се зариби и започваме да следим ОЛХ пак  Joy

Общи условия

Активация на акаунт