Електронни четци - тема XIX

• 89 253
  • 789
  •   1
Отговори
# 330
  • Scotland
Ох, току що видях Воядж в Продавалника за 270 лева. А колко не му е времето в момента да харчааааа  newsm45
Точно така,не реви  bouquet Ако за 270 лв е втора употреба не си струва работата  Rolling Eyes Сигурна съм,че скоро ще има намаление из амазонците. Виж за моя мечтан Оазисчо се съмнявам да е скоро  Mr. Green

# 331
  • София
Знае ли човек, скоро ще врътне година , може пък и да  види и той някакво намаление...

# 332
  • Scotland
Знае ли човек, скоро ще врътне година , може пък и да  види и той някакво намаление...
Аааааа,дано  Mr. Green От твоята уста,в амазонските уши  Mr. Green

# 333
  • Sofia
Имам един супер тъп въпрос, предполагам, но не мога да се оправя ...

Купих Kindle paperwhite на дъщеря ми , свалих разни книги, но не мога да увелича шрифта. Оттам, откъдето би трябвало да се увеличава - буквичката А , ми изписва "настройки на дисплея" и има опция за увеличаване на контраста и ориентиране на страницата, букви няма  newsm78

# 334

Купих Kindle paperwhite на дъщеря ми , свалих разни книги, но не мога да увелича шрифта. Оттам, откъдето би трябвало да се увеличава - буквичката А , ми изписва "настройки на дисплея" и има опция за увеличаване на контраста и ориентиране на страницата, букви няма  newsm78

В книгата ли си, докато го правиш? Мисля, че може и просто с пръсти да разтегнеш екрана, но пак трябва да е в книгата.

# 335
  • Sofia

Купих Kindle paperwhite на дъщеря ми , свалих разни книги, но не мога да увелича шрифта. Оттам, откъдето би трябвало да се увеличава - буквичката А , ми изписва "настройки на дисплея" и има опция за увеличаване на контраста и ориентиране на страницата, букви няма  newsm78

В книгата ли си, докато го правиш? Мисля, че може и просто с пръсти да разтегнеш екрана, но пак трябва да е в книгата.

В книгата съм, да. При разгъване с пръсти се увеличава част от текста и не е удобно за четене.

п.п. Мъчих се три часа и след като се оплаках, го оправих. Не съм калибрирала правилно книгата  ooooh!

Последна редакция: ср, 22 фев 2017, 00:41 от Shantal

# 336
В книгата съм, да. При разгъване с пръсти се увеличава част от текста и не е удобно за четене.

Когато натиснеш As, отдолу под Display serrings, изписва ли нешо като Font, Page,  и отдолу да е завъртането на страницата?

# 337
Да знаете дали на PocketBook Basic 2 има настройка по време на четене от долу на екрана да не се показва датата и часа, а заглавието на книгата, която се чете в момента?

# 338
  • София
Ох, току що видях Воядж в Продавалника за 270 лева. А колко не му е времето в момента да харчааааа  newsm45
Точно така,не реви  bouquet Ако за 270 лв е втора употреба не си струва работата  Rolling Eyes Сигурна съм,че скоро ще има намаление из амазонците. Виж за моя мечтан Оазисчо се съмнявам да е скоро  Mr. Green

То Оазисът е и моята мечта, но ако не го намалят стабилно, няма как. ММ ще ме удуши със сигурност, затова компромисно искам Воядж  Mr. Green

# 339
  • Scotland
Ще движа с бейсика,докато не се сдобия с Оазис  Mr. Green На мен бейсика ми е компромисът,защото ако бях си взела пейпъруайт ( който многократно е на промо и то добро,и има доста добри характеристики), нямаше да си мисля за Оазис. Но понеже много го харесвам,реших да си взема евтино бейсикче (за 50 евро от немско),което всъщност си е суперско, и да си чакам колкото е нужно за изгодна оферта за Оазис. Подозирам,че с бейсикчо ще си се гушкаме дъъълго  Joy Хихих,здраве да е.....четене да пада  Peace

# 340
  • София
Аз нямам база за сравнение, за да коментирам подсветката на Пейпъруайт, но е удобна за четене и не ми уморява очите. Бях се насочила към модел без тъч и подсветка, но ме убедиха, че с тъча е по-удобно /и наистина е удобно да се държи с лява и дясна ръка и палеца да няма значение къде е по книгата/, а подсветката се оказа, че ми е доста нужна, защото напоследък чета само на тъмно в работата или в къщи, когато приспивам малкия.
До преди малко четох на слънце навън и отново текстът се чете идеално.

# 341
Да знаете дали на PocketBook Basic 2 има настройка по време на четене от долу на екрана да не се показва датата и часа, а заглавието на книгата, която се чете в момента?
Като ме питат коя книга чета и аз не помня  Embarassed

# 342
Привет, момичета Grinning
Реших да си купя четец, задължително с подсветка, да се чете на ярка дневна светлина и да не натоварва очите.
Четох темата и вероятно ще е Киндъл.Разгледах новите модели Киндъл Пейпъруайят, но никъде не е отбелязано, че са с подсветка.Може би по дифолт е така.Ще ви бъда бладодарна ако с линкове ми предложите модели, че трудно се ориентирам Blush
Благодаря bouquet

# 343
  • София
Всички Киндъл Пейпъруайт са с подсветка. Най-добре е да си вземеш новия Пейпъруайт - 2015. Често го пускат на промоция в немския Амазон за 100 Евро, по-рядко и за по-малко. Ако не ти се чака можеш да видиш в ОЛХ - продават ги хора взели повече от промоции с малка надценка. Гаранцията и в двата случая ти е от Амазон.

# 344
Много благодаря за отговора.Искам гаранция от тук, така че ще търся по нашите магазини.

Общи условия

Активация на акаунт