Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп Madal Bal - тема 11

• 92 191
  • 763
  •   1
Отговори
# 420
Avarice Колко кг и височина си? И каква цел търсиш?  newsm68 newsm03 newsm51

Според вас на 166-60кг колко кг може да се смъкнат с 10 и 14 дневната програма?  smile3508

А млякото в кафето, задължително ли трябва да се изключи от менюто за деня  Sad  ooooh!
Може ли да се смучат бонбони? Лукчета или нещо такова ?
 Heart Eyes

Последна редакция: пн, 29 май 2017, 23:30 от helena-christinne

# 421
Добро утро, момичета как сте? Simple Smile Днес ден трети леле вчера на работа колегите само ми предлагаха храна искаш ли козунак семки шоколад хахаха всеки идваше и черпеше по нещо, но аз устоях и не се изкуших знам че има време за ядене Grinning Grinning Simple Smile  bouquet

# 422
  • София
Здравейте! Аз се чувствам супер отвратително хаха! Гладна, дебела и има-няма ми се припушва. За първи път правя режима без цигари и ми е странно. Направо не ми се коментира колко тежа за височината си. Мисля да ходя при ендокринолог вече, че това, моето, съвсем не е нормално. В общи линии свалям само с глад, за да поддържам кг трябва да съм близо до глад, а ако реша да се храня нормално, което за мен е балансирано и здравословно, без пържено, хляб, сладкиши и подсладени напитки - качвам! И всичко започна от бременността, преди това не съм имала проблеми с години. Някой като мен?

# 423
Добро утро, момичета ден четвърти продължаваме със сиропа как е при вас някой пие ли го? Simple Smile Аз днес ще ходя да си взема нов сироп понеже старият ми свършва и мисля накрая да се измеря та да видим. Успех на всички и много минуси да има  bouquet

# 424

Avarice
Да,аз. Храня се здравословно, била съм и на стриктни диети като закуска,обяд,вечеря и тренировки, нищо не помага да сваля, стоях си на едни кг.
Бях на ендокринолог, защото и аз мислех че от там ми е проблема, но не . Нищо ми нямало, всичко било в норма. И при мен като при теб ,с глад трябва да се отслабва само това е ефективният метод. Но не се отчайвай, веднъж свалени, трудно ще ги качиш при главозамайващ резултат  Hug Hug Hug

# 425
Здравейте момичетата.  Реших да се престраша и да пиша.  Изчетох почти всички теми тук и реших и аз да опитам. Не знам дали съм най възрастната, но със сигурност с най-много кг за сваляне./срам ме е да кажа от колко стартирах/ Ще се опитам да изкарам 10 или 14 дни и се надявам да успея. Не съм се подготвяла както повечето от вас. Изкарах един ден на мляко със зелен чай и започнах със сиропа. Днес ми е втори ден на сиропа прегрешения -по едно кафе чисто сутрин.
Приятна вечер на всички сиропуващи дами

# 426
  • София
Добре дошла Christi_69. Бъди сигурна, че ще успееш да изкараш колкото дни искаш, само имай пред вид, че захранването е по-трудната, но изключително важна част. Затова трябва добре да прецениш за там, колко си мотивирана.
Аз също трябва да направя един курс, че тази зима много се отпуснах. Вероятно ще започна в края на следващата седмица.
Успех на всички!

# 427
  • София
Здравейте, имам сироп и от днес 1- ви юни, стлед доста канене стартирам! Пожелавам много минуси

Последна редакция: чт, 01 юни 2017, 07:08 от Dilyani

# 428
Добро утро, момичета браво само така ще успеете Simple Smile Аз да се отчета ден 5 днес Simple Smile  bouquet

# 429
Привет и от мен момичета  Laughing днес трети ден . Да се отчета -след  понеделника който изкарах на мляко и зелен чай бях  -1.8 двата дни на сиропа  общо - 1,5    Laughing Чувствам се добре, нямам обриви, само езика ми е обложен но не ме притеснява .  Имах два дни проблем с 00, но днес опитах дозичката да е с топла вода и се получи. Надявам се да успея да изкарам 10 или 14 дни .
 Успешен ден и много минусчета

# 430
  • София
Аз след 3 дни на сироп съм с 2 кг надолу, което е задържана вода, естествено. Бях на лекар днес и за съжаление трябва да прекъсна, въпреки че тъкмо мина трудното и имам желанието и мотивацията да изкарам 10 дни поне. Имам лекарства и добавки, които се приемат с храна, затова ще пия фрешове и смутита днес, утре на салати и плодове и в събота ще вкарам протеини.
Както не обичам да ходя по лекари, ще се наложи да обиколя доста в близките седмици. Междувременно минавам на нвд, че все пак лято явно ще има, а няма да мога да се размина с морето, че мм много иска да ходим с малката хаха.
Успех на всички ви, пак ще се видим  Hug bouquet

# 431
Най -важната и трудна част е захранването, както неколкократно се е коментирало тук. Scream TriumphUnamusedTrollface

Някой който е правил 10 дневния режим, колко кг се свалят?

# 432
Здравейте,
днес  ми е третия ден на  сироп, вчера  имах  проблем с WC-то и  затова  днес  съм махнала  лимона. Смятам да  изкарам  7 дена  и  толкова захранване. Резултата  за  в момента е  - 2,300кг.

# 433
  • София
Аз съм правила 10 дни няколко пъти, като първия свалих 8 кг, след това по 5-6. Не помня какви са ми били стартовите килограми, но не бяха малко.

# 434
Здравейте, момичета браво за хубавите резултати само така продължавайте все така напред и с много минуси. Аз да се отчета днес се качих на кантара и той показа 70кг  Simple Smile  bouquet Продължаваме напред утре ден 6-ти. Лека и спокойна вечер от мен

Общи условия

Активация на акаунт