Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп Madal Bal - тема 11

• 92 070
  • 763
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Да, май е така, не се бях сетила, ще вдигна водата, че основно карам на сока. Благодаря за носоката!❤

# 676
  • Пловдив
Днес ми е 5 ден, от утре се захранвам.
-2кг, колкото исках, явно това при мен е предела защото втори ден не свалям. Малко ми е замаяно, но се чувствам добре като цяло. Лицето ми светна, лекичко ми е и се побрах в старите си дънки!

# 677
  • Пловдив
Момичета, днес започвам захранването и имам въпрос -сока трябва да е изстискан на преса или може в нутрибулета -тип смути?

# 678
Момичета, днес започвам захранването и имам въпрос -сока трябва да е изстискан на преса или може в нутрибулета -тип смути?
Аз си правя на преса, но не вярвам да има проблем с нутрибулет.

# 679
  • Пловдив
Благодаря!
Изкарах 6 дни, можех и още но нещо ме досташа. От днес се захранвам, нямам търпение утре за супата...която иначе не бих яла 😁

# 680
Благодаря!
Изкарах 6 дни, можех и още но нещо ме досташа. От днес се захранвам, нямам търпение утре за супата...която иначе не бих яла 😁
6 дни са си доста време, поздравления! Аз супата я включвам на 3 ден. 1-ви ден фреш, 2-и ден плодове, 3-ти супа ( без картоф), месото чак на 8-9 ден. Комбинирам захранването с това от плодолечението на Лидия Ковачева

# 681
  • Пловдив
Определено захранването е една по-трудно от сиропуването. Килограмите ми за сега стоят, днес ще ханта пак супа, пък утре салатка, месо..така или иначе не съм яла от месеци, така ,че ни ми е проблем. Млечните утре съм ги замислила.
Някой знае ли защо не се яде домат?

# 682
  • Стара Загора

Някой знае ли защо не се яде домат?
Поради същата причина, поради която захранваш и бебетата по- късно с него. Защото киселините му дразнят стомаха.

# 683

Аз ти препоръчвам с преса, за да поемеш чист сок, просто, за да пощадиш стомаха. А оризовия ден пропускаш ли?

# 684
  • Пловдив
Пропуснах го, да. Започнах със соковете, като първия ден бяха на преса, а от втория на нутрибулета. Днес имам филийкаааа😁

# 685
# 686
здравейте, записвам се за темата и от днес почвам. Правя диетата изключително за отслабване, защото не вярвам, че подмладява или, че е полезна и прочее за тялото. Заради това ще пийвам и по едно две кафенца на ден. кленов сироп и лимони и прочее ще правя на око и когато не издържам на глад. Общо взето си поставям за цел да сваля 5 килограма максимално 7 килограма. 

Страх ме е най-вече от захранването!

# 687
здравейте, записвам се за темата и от днес почвам. Правя диетата изключително за отслабване, защото не вярвам, че подмладява или, че е полезна и прочее за тялото. Заради това ще пийвам и по едно две кафенца на ден. кленов сироп и лимони и прочее ще правя на око и когато не издържам на глад. Общо взето си поставям за цел да сваля 5 килограма максимално 7 килограма. 

Страх ме е най-вече от захранването!
Колко време ще правиш режима?! Аз съм го правила 2 пъти, но съм спазвала стриктно количествата на сиропа. Критични за мен са винаги 2 и 3  ден. Тогава започва чистенето от токсини и получавам голямо главоболие. За подмладяващия и освежаващ ефект- има го! Аз останах доста приятно изненадана. Кожата ми стана много мека, свежа, абе все едно си смъкнал бая години надолу. В първите дни е възможна поява на пъпки/обриви по лицето заради чистенето на токсините. Не забравяй да пиеш мн вода. Успех!

# 688
  • ГО
Значи, ако не беше това захранване щях да карам само на сироп. Не ми е гаден, засища ме, не ми се яде, ама пусто захранване...
Колкото по-дълго на сироп, толкова по-дълго захранване. Първото захранване го о..ах, сега по-биваше, ама пак не беше като по учебник, макар, че не бързах толкова.
Та искам да кажа, че захранването ми е по-трудно от сиропирането. Много ме е страх от преплитане на червата и да си призная, само за това мислех и се молех да не ми се случва, че ще се затрия за едното чудо Simple Smile

# 689
  • Пловдив
Абсолютно!
Захранването е проблема, а не в гладуването 😊
Трудно ми беше/ и е / и на мен.

Общи условия

Активация на акаунт