Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп Madal Bal - тема 11

• 92 076
  • 763
  •   1
Отговори
# 660
CheerUp,супер резултат😀И аз искам  да сваля още 1кг-до 48кг.Пусто не мога заради многото домашни сладки които си правя😋

Аз много трудно отказах сладкото, но не заради килограми, а алергия която имам от какаово масло в комбинация с протеини. Вече 3 година почти не консумирам захар, мниги рядко си позволявам на някой наистина важен повод.

# 661
Това е неприятно.Аз от 2г. имам зверска непоносимост към млечни протеини,какао,ядки,плодове с високо ниво на хистамин,семена които са потенциални алергени...Не ги консумирам.Но се научих да си правя уникални сладки неща с кокосови и оризови продукти(млека,масла,кокос.захар и т.н),както и плодовете и семената които мога да хапвам.Неволята учи.

# 662
Ден 9 от захранването:
Закуска: кафе с малко мляко, овесени ядки със сушени плодове , лъжичка мед ( накиснати в топла вода
Обяд: Филийка черен хляб, домат и сирене
Вечеря: Тиквички на грил тиган със сос от кисело мляко, чесън и копър

Вчера включих малко кашкавал и слънчогледови семки
Чудя се кога да включа месо, тъй като не съм яла от 16 февруари и нямам никакво желание. Мисля утре да си направя яйце на грил тиган Simple Smile

# 663
CheerUp, браво на теб, много си постоянна и последователна!

Искам и аз 48 кг.

# 664
  • Пловдив
Момичета, кафе позволяватели си със сипопуването?

# 665
  • ГО
Момичета, кафе позволяватели си със сипопуването?
Аз - да. Не съм се лишавала от сутрешното кафе.

# 666
  • Пловдив
Благодаря за бързия отговор 😊
Колко количество е добре да се пие от сиропа, в смисъл вече съм изпила половината на бутилка от 1.5л, а до довечера има още много време?

# 667
Благодаря за бързия отговор 😊
Колко количество е добре да се пие от сиропа, в смисъл вече съм изпила половината на бутилка от 1.5л, а до довечера има още много време?
Кафе не е препоръчително, но аз пиех по 2, просто не мога без кафе, но не смятам, че ще наруши режима. Аз си купувам кленов сироп от DM, за 1.5л.шише ( т.е 5 дози) слагах по 10 равни супени лъжици кленов сироп. Може до 10 дози (доколкото съм чела), но аз пиех максимум 6. Ако изгладнеех много -ментов чай с малко мед.

# 668
Добър ден Дами. От днес и аз съм на сокче започвам с 87 кг и се надявам да смъкна 10кг. Чета ви и ви подкрепям.

# 669
  • Пловдив
Ооо имам си дружка вече! Супер!
На мен днес ми е трети ден. Първия ми беше критичен, до тук съм 2кг надолу. Остава да ги задържа с останала част от програмата. Колко ще изкарам още -не знам, както дойде 😊

# 670
Ооо имам си дружка вече! Супер!
На мен днес ми е трети ден. Първия ми беше критичен, до тук съм 2кг надолу. Остава да ги задържа с останала част от програмата. Колко ще изкарам още -не знам, както дойде 😊
Имаш имаш.. Цял ден се наливам със сокче и не съм гладна. Странно че и корема не ме боли. Аз съм решила да изтрая 10 дена

# 671
  • Пловдив
И аз не съм гладна, не очаквах, че ще е така 😊
Само главата ме боли от време на време, но нищо драматично / освен първия ми ден/.

# 672
И аз не съм гладна, не очаквах, че ще е така 😊
Само главата ме боли от време на време, но нищо драматично / освен първия ми ден/.

Аз пък имам ужасни кисилини май е от този червен пипер. Ще пробвам без него следващия път

# 673
  • Пловдив
Днес  ми е 4 ден от сиропуването, премерих се преди малко и съм +200 гр. от вчера, на някой да му се е случвало? 😁

# 674
Днес  ми е 4 ден от сиропуването, премерих се преди малко и съм +200 гр. от вчера, на някой да му се е случвало? 😁
Да, може да задържаш вода. Пиеш ли чиста вода?! Важно е да ходиш и до WC независимо, че не ядеш, тялото изкарва шлаки. Съветвам те всяка сутрин на гладно да пиеш една чаша топла вода.

Общи условия

Активация на акаунт