Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп Madal Bal - тема 11

• 92 087
  • 763
  •   1
Отговори
# 645
  • Стара Загора
Ох, това приятно чувсто, когато паднеш под една кръгла цифра. Simple Smile

# 646
Добро утро и успешен ден момичета !

Похвалвам се , че въпреки вчерашния застой ( да не кажа леко връщане ) заради цикъла, нещата бавно продължават напред.
Ден 4 - 69.9 

Аз се меря само сутрин, така че реалния резултат е 3 пълни дни - три килограма.

Успех и на другите в групата на сиропуващите
Поздравления ! Моят резултат за три пълни дни също е 3 кг. 76 отчете. Моят не е електронен,грамчетата няма как да ги видя.

# 647
kamelia11 не го мисли кантара и грамчетата.
Аз си мислех от началото да не се меря всеки ден, но като ми дойде и реших да видя какво се случва със свалянето в този период.

Сега ще се опитам да си наложа да пропускам сутрешното теглене поне до края на първата седмица от диетата.

Успех

# 648
kamelia11 не го мисли кантара и грамчетата.
Аз си мислех от началото да не се меря всеки ден, но като ми дойде и реших да видя какво се случва със свалянето в този период.

Сега ще се опитам да си наложа да пропускам сутрешното теглене поне до края на първата седмица от диетата.

Успех
Благодаря и на теб. Аз не си обещавам,че няма да се тегля,защото като видя дори малко надолу и се обнадеждавам.

# 649
Здравейте дами, аз стартирах захранването с фреш от портокал И С 48.5кг. Чувствам се страхотно, имам енергия за плуване, фитнес и разходки. Нямам търпение да започна хапването на плодове и зеленчуци Simple Smile

# 650
  • Стара Загора
Деня с фрешове е най- готиния! Стискам палци за другите дни, кураж!

# 651
Ден 3 от захранването
Закуска малък банан с няколко ягоди
Обяд: супа със спанак, зелен лук, селъри, подправена само с лимон
Следобедна закуска: ябълка
Вечеря: Супа
От утре включвам салата

# 652
Браво,страхотна воля показваш🤗

# 653
Ден 5 от захранването
Закуска: Смути с ягоди и банан
Обяд: Спаначена супа подправена с лъжичка кисело мляко+ филийка хляб
Вечеря: Салата подправена със зехтин и картофи на пара

# 654
Искам да питам нещо.След периода на сиропуване и съответното захранване,успявате ли да задържите свалените килограми?Предполагам леко се връщат.Но в дългосрочен план има ли йо-йо ефект?

# 655
Искам да питам нещо.След периода на сиропуване и съответното захранване,успявате ли да задържите свалените килограми?Предполагам леко се връщат.Но в дългосрочен план има ли йо-йо ефект?
Аз не наблюдавам йо-йо ефект. Напълно нормално е да върнеш 1-2кг, основно течности. Но аз така или иначе, не ям никакви захарни изделия и не употребявам захар ( освен , ако не е изключителен важен случай като РД на близък човек), не пия никакъв алкохол ( от година и половина), тестените са сведени до абсолютен минимум, пържено избягвам, от месата ям само пилешко и риба (печени/на скара) и то най-много веднъж седмично, ходя 2 -3 пъти седмично на фитнес, 2 пъти на плуване и изминавам поне 12км на ден с кучето. Общо взето с моя начин на живот нямам шанс да кача килограми Simple Smile

Последна редакция: чт, 19 апр 2018, 15:56 от Анонимен

# 656
  • София
bubka:) Ако захранването се направи правилно, няма да върнеш килограми. По време на захранването някой момичета продължават да свалят. Аз не съм от тези щастливци. Винаги по време на захранване връщам 2 килограма, но само толкова.

# 657
Благодаря момичета 🤗 Понеже не мога да гладувам,пробвах 2 седмици на испанската версия.Свалих 2кг.Аз също не пия алкохол,избягвам тестени храни,хапвам пиле,риба и понякога свинско,ходя много.Ноооо,от сладко не мога да се лиша😚Ако можех да спра сладкото,щях да сваля още...

# 658
Ден 7 от захранването
Не съм качила никакви килограми, все още съм 48кг.
Закуска: Пропускам я, но за сметка на това добавих малко прясно мляко в кафето
Обяд: Филийка черен хляб с домат и обезсолено сирене
Вечеря: Ризото със зеленчуци

От утре ще включа малко ядки и кашкавал. Захранването го правя 15 дни преди да стартирам с риба/пилешко.

# 659
CheerUp,супер резултат😀И аз искам  да сваля още 1кг-до 48кг.Пусто не мога заради многото домашни сладки които си правя😋

Общи условия

Активация на акаунт