Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп Madal Bal - тема 11

• 92 183
  • 763
  •   1
Отговори
# 435
Аз исках да попитам, дали може по 1 лъжичка мед в чая?

# 436
  • София
Аз исках да попитам, дали може по 1 лъжичка мед в чая?
Предполагам, че може. Преди време една съфорумка прави сиропуването с мед, вместо кленов сироп. Тогава задълбочено се сравняваха показателите на меда и кленовия сироп. Не си спомням точно изводите. Можеш да потърсиш в предишната тема е вероятно.

# 437
  • София
Аз редувам мед и кленов сироп, също и чайчетата. Сменям мента, шипка, липа, ройбос, планински и т.н. За три дни килограм и половина съм свалила. Продължавам напред!😘

# 438
Аз редувам мед и кленов сироп, също и чайчетата. Сменям мента, шипка, липа, ройбос, планински и т.н. За три дни килограм и половина съм свалила. Продължавам напред!😘

Супер ! Продължавай напред Kissing Smiling Eyes

А да те попитам как редуваш мед и кленов сироп? Вмест кленов сироп слагаш същата доза мед ли?

HugRelaxedRelieved

И отдавна исках да кажа нещо, който прави захранването на МадалБал, там имаме един междинен ден с ориз, който трябва да е 50гр, което НЕ СЕ развнява на една чаша за кафе, а на почти 2 супени лъжици Simple Smile

Супена лъжица 20гр
Една супена лъжица вода - 20 грама
Една супена лъжица сол - 15 грама
Една супена лъжица захар - 20 грама
Една супена лъжица пудра захар - 18 грама
Една супена лъжица червен пипер -12 грама
Една супена лъжица брашно - 10 грама
Една супена лъжица галета - 12 грама
Една супена лъжица оцет - 10 грама
Една супена лъжица прясно мляко - 15 грама
Една супена лъжица кисело мляко - 20 грама
Една супена лъжица растително масло - 20 грама
Една супена лъжица краве масло - 40 грама
Една супена лъжица маргарин - 50 грама
Една супена лъжица мас - 50 грама
Една супена лъжица ориз - 30 грама
Една супена лъжица нишесте - 20 грама
Една супена лъжица мед - 50 грама

Последна редакция: пн, 05 юни 2017, 15:46 от helena-christinne

# 439
Здравейте момичета,  исках да питам дали има зациклени на килограми но прочетох тук там че се случва. Опита ми е 4 пъти сиропуване от 2012 насам. Януари правих 10 дневната и сега пак. Днес ми е 7 ми ден, обаче от 5 тия килата мърдат само с по 300 грама. Друг някой зациклил? 😁

# 440
аз само да доложа, че 1 месец след мадал бал не съм върнала натрупаното Слава Богу

Но е е ежедневно СЪОБРАЗЯВАНЕ - тоест тесто сладко почти не ям. Казвам почти, з то примерно за деня пия мляко с нес кафе и в него имам 1/2 бучка кафява захар. И тук там нещо съм хапнала дребно тесто /или сладко, но като цяло имам дни без да добавям ни сладко, ни тесто...

Като знаеш на какъв глад си бил подложен...все повече се замисляш какво да хапнеш...

# 441
  • София
Здравейте! Сега да се отчета, че след 5 ден свалям по 300/ 400 грама на ден дори и по малко. Може би трябва да се включи малко спорт!

Иначе 2 лъжици кленов сироп за 1 една лъжица мед  на чаша чай с джинджифил, половин малък лимон изстискани и такива коктейлната пет шест на ден. Отделно вода и ментов чай чист!
Това е продължаваме!

# 442
Къде изчезнахте всички ?Kissing FaceFlushedScreamBlue Heart

# 443
Ами всички отслабнахме и тръгваме към морето.....хахахах. Шегичка Smiling Imp

# 444
Има ли сиропуващи?

# 445
  • София
Здравейте, аз започнах с плодов преход от вчера и смятам да мина на кленов сироп, че сиропуването го поомазах в началото на месеца!

# 446
Здравейте и от мен.Днес ми е 5 ден.Смятам да изкарам 14 дни .

# 447
Здравейте, аз сега съм на Испанската версия сутрин и вечер пия сиропа  на обяд хапвам мисля да изкарам 5 дена вие как сте?  bouquet bouquet

# 448
Откъде да си купя кленов сироп ?  Rolling Eyes в магазините не съм го виждала  Thinking

# 449
  • София
Откъде да си купя кленов сироп ?  Rolling Eyes в магазините не съм го виждала  Thinking
Избрала ли си какъв сироп искаш? Обикновен кленов сироп можеш да намериш в аптеките, ДМ също предлагат тяхна марка, в Кауфланд също има някакъв. Madal Bal най-лесно е да го поръчаш, но се намира в аптеки Ремедиум. Възможно е и други да го предлагат.

Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт