Къде в Бургас? (50)

• 86 966
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, на какъв спорт ходят децата ви извън училище?!

Последна редакция: пн, 16 яну 2017, 23:44 от This_season

# 106
  • Бургас
Джулка,на Тройката,плътно до Хеликона.Редовно се храня там и няма проблеми.Не взимай от дюнерите под новата сграда на Тройката,до ДСК.Имам наблюдания и не ми харесва хигиената там.
Това ли е въпросния Искендер кебап?
А там турска храна ли продават, защото съм голяма почитателка на турските манджи....пък за кюнефе човек убивам  Grinning

виж за кюнефе в сладкарница МАДО на Богориди

# 107
Някой ходил ли е до новооткрития магазин на мястото на Ритони спорт? Интересува ме дали е от рода на големите китайски халета?

# 108
  • Бургас
Дами, от къде да купя  прозрачен плик с клипс за поставяне на козметика в багаж по време на полет?
Спешно ми е, че се очерта една неочаквана командировка...

Аз си взех един обикновен прозрачен джоб с копче от книжарницата. Размер А5. Но и на летището имаше пликове.

# 109
  • Бургас
Цитат
виж за кюнефе в сладкарница МАДО на Богориди
В момента е в ремонт.  Peace

# 110
  • Бургас
търся добър кожен лекар в Бургас, може и специалист идващ от друг град.
Дайте предложения  bouquet

# 111
Дюнерите до Хеликона последните месеци ме разочароваха.На два пъти бяха с развалени зеленчуци, особено доматите.В новата сграда до тях са направо отврат.
Най-вкусни са ми на Гурко, също и в уличката до касата на театъра и Хуманата.

# 112
в уличката до касата на театъра и Хуманата.

За вкус са добре, но там хигиената....  Stop

# 113
Препоръки за сервиз,където да ми направят  преинсталиране  на телефона и да не ме одерат  ( в Лазур,Братя Миладинови или Център)?

# 114
Искам да си ушия елек от един кожух. Въпроса ми е къде има шивач да ми се върже на акъла?

# 115
  • Бургас
Искам да си ушия елек от един кожух. Въпроса ми е къде има шивач да ми се върже на акъла?
Ако питаш за кожухар, аз преправях кожух при един кожухар на ул.Оборище. Не се сещам само за точния номер на улицата. Като тръгнеш по Гурко в посока към Демокрация, свиваш на дясно по Оборище. Ателието се намира няколко метра по-нататък в двора на един блок от лявата страна на улицата.

# 116
Ако питаш за кожухар, аз преправях кожух при един кожухар на ул.Оборище. Не се сещам само за точния номер на улицата. Като тръгнеш по Гурко в посока към Демокрация, свиваш на дясно по Оборище. Ателието се намира няколко метра по-нататък в двора на един блок от лявата страна на улицата.
Благодаря

# 117
  • Бургас
Благодаря

Моя позната си ши елек от кожух при една шивачка /рускиня/ в Изгрев. Ако те устройва районът, ще ти дам адрес.

# 118
Някой от вас,ще ми каже ли от къде мога да купя Сода каустик на люспи ?

# 119
  • Бургас
Някой от вас,ще ми каже ли от къде мога да купя Сода каустик на люспи ?
Виж в магазин "Чичо Сам"-там съм откривала  Peace

Общи условия

Активация на акаунт