Смешки от форума 26

• 114 911
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря за линка, Алечка.
Все пак се е заформила доста информативна тема по въпроса "Как да кача най-кифленска снимка в Инстаграм & Ко.

# 46
от същия автор едно забавно проклятие:

Цитат
Изобщо, който бара акаунти, да го нахапят диви невестулки!
Joy Joy
Що пък невестулки и то диви?!

Бисерите постнати от Как` Сийка са  Joy Joy

# 47
Благодаря за линка, Алечка.
Все пак се е заформила доста информативна тема по въпроса "Как да кача най-кифленска снимка в Инстаграм & Ко.

Малееее.....аз съм като полезно изкопаемо, не съм ги чувала тез номера!  Mr. Green

# 48
  • Австрия
Скрит текст:
Цитат
Относно съвета да търси жени на 32+...а, не. Това вече не са жени, а хиени, хидри, фурии и ужасии.

Цитат
Ако имаш мъж, който като му кажеш- не искам деца и той казва "Добре, мило!"...ми не се чудя защо жената не иска деца. То си е инстинкт да не продължаваш муньовските гени.

Цитат
Климатът в Пловдив е причина да искаш да имаш деца.

Цитат
Да, ама като имаш чаве, може да се фукаш какъв красив абитуриент е, в кой университет са го приели...кучето няма да се бори за MIT някой ден.

ПП: ...Макар че като гледам нивото, ако имаш малко кученце, може като нищо да изкара един ПУ, филологийка някаква...

Някои й го казват с повечко думи:

Цитат
Момиче ти си едно национално богатство- бижу  Heart Eyes

Crazy

Mr. Green

# 49
Скрит текст:
Цитат
Относно съвета да търси жени на 32+...а, не. Това вече не са жени, а хиени, хидри, фурии и ужасии.

Цитат
Ако имаш мъж, който като му кажеш- не искам деца и той казва "Добре, мило!"...ми не се чудя защо жената не иска деца. То си е инстинкт да не продължаваш муньовските гени.

Цитат
Климатът в Пловдив е причина да искаш да имаш деца.

Цитат
Да, ама като имаш чаве, може да се фукаш какъв красив абитуриент е, в кой университет са го приели...кучето няма да се бори за MIT някой ден.

ПП: ...Макар че като гледам нивото, ако имаш малко кученце, може като нищо да изкара един ПУ, филологийка някаква...

Някои й го казват с повечко думи:

Цитат
Момиче ти си едно национално богатство- бижу  Heart Eyes

Crazy

Mr. Green
Дайте линк към темата с бижуто  Laughing

# 50
  • Австрия
Не искам деца в СО. Темата никак не е смешна, с изключение мненията на 2-3 потребителки.

# 51
Цитат
Защото са кумуве на родителите. Много добре знаете предното поколение колко присърце приема тези отношения. Малко ли сме чели за скандали покрай избори на кумуве, защото родителите решили, че трябва да се спазва еди си коя традиция. Иначе било неуважително. И майката на авторката като е Мека Мария и ей ти го проблем.

Sunglasses

# 52
Цялата тема е смях. За едно цигъркащо с чене бебе. Joy

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=960353

# 53
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Цялата тема е смях. За едно цигъркащо с чене бебе. Joy

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=960353

м'ого сте бързи пък  Crossing Arms

# 54
Във въздуха ги улавяме. bowuu Joy

# 55
  • София
не, не, не, мозъчен рЪстеШ
 Joy

# 56
  • София
И аз с бебето идвах  Mr. Green В главата ми се породиха куп въпроси относно ченето, обаче ще ги спестя на авторката, доста е непредсказуема  Laughing

Оооо, сега се поразрових... не било само ченето... и костите му пукали на това бебе... има ли тема за страшки?

# 57
Чудя се да пусна ли терзанията на въпросната по различни теми?  newsm78 Не знам дали обаче не е от здравно естество и да не стават за тук....?!?  newsm78

# 58
Това не е ли същата дето беше пипнала семенна течност, мила си ръцете два пъти след това, но после сменяла памперса на бебето, и се страхуваше да "стане нещо"?

# 59
  • София
мани, погледнах я...
и тя човек ще създава Sad

Общи условия

Активация на акаунт