Смешки от форума 26

• 115 049
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Два последователни поста:
Цитат
Аз си търся дипломата от УНСС вече цяла година. Знам че е в къщата на нашите, всичко съм преровила обаче и ....нищо. Когато се прибера лятото, пак ще търсим

Цитат
Чувала съм, че при такива случаи на изчезване и внезапно появяване е добре предмета да бъде изгорен или изхвърлен.

# 616
Особено дипломата за висше - намираш я, гориш я и разхвърляш пепелта.
 Joy Joy Joy

# 617
  • на село
Абсолютно!  Joy
Ох, къде ги чувате тия неща?  Laughing

# 618
  • Sofia
Два последователни поста:
Цитат
Аз си търся дипломата от УНСС вече цяла година. Знам че е в къщата на нашите, всичко съм преровила обаче и ....нищо. Когато се прибера лятото, пак ще търсим

Има и друг начин за разваляне на таз магия!

Харесваш страницата на УНСС във фейсбук и веднага ти пращат диплома! Хич да не се мориш да я търсиш!

# 619
 hahaha Абе, чак толкоз лесно не е!

Whistling

# 620
  • София

Whistling

Да, трябва да споделиш минимум 3 картинки  Joy (каза човек, завършил бакалавър и две магистратури в УНСС Grinning )

# 621

Whistling

Да, трябва да споделиш минимум 3 картинки  Joy (каза човек, завършил бакалавър и две магистратури в УНСС Grinning )

И минимум един коментар към публикация.  Mr. Green

# 622
В отговор на твърдения, че Вазов е използвал некнижовна реч Laughing
Ами Вазов и "йощ", "ази" и много други подобни отпреди над век е писал, защото тогава са вървели. Ако някой ти напише "Ази не съм доволен, че вашата фирма йощ не ми е пратила фактурата", нормално ли ще ти се види?  Laughing

# 623
  • София
Цитат
Градът ни е малък и почти всички се познаваме а сестрами е шчетоводителка в една голяма фирма тама и я познават мн хора и ...
Това болднаотото  Joy Някоя от вас работи ли като Шчетоводителка, тама /в една фирма/ Laughing?

# 624
Цитат
Моля ви за помощ тъй като тази напаст брадавиците вече много ме дразнят въпреки че са оптичен дефект,...

# 625
  • София
Цитат
Моля ви за помощ тъй като тази напаст брадавиците вече много ме дразнят въпреки че са оптичен дефект,...
Joy направо са си графичен дефект!

# 626
  • София
не са издържани архитектурно Simple Smile
с цялото ми съчувствие към хората с брадавици.

# 627
Цитат
Здравейте, насочили сме се да си купуваме хладиълник на whirlpool.Привлича ни това , че има nofrost и има хубав дизайн и уж добри параментри.Притеснява ме елекрониката.
Много бих благодарна, ако споделите мнение за марката.

заглавието  също съдържа новия вид уред
"Хладиълник Whirlpool BSNF 9782 OX"

# 628
Цитат
Здравейте на всички на 31 години  съм, и от скоро се сдобих с такава касичка, като средство за спестяване.
Целта е на тази касичка е да повърне по възможност, като срок за това условие е 3 години.

# 629
  • Вече в моята си приказка...
Цитат
Здравейте на всички на 31 години  съм, и от скоро се сдобих с такава касичка, като средство за спестяване.
Целта е на тази касичка е да повърне по възможност, като срок за това условие е 3 години.
Ако пари повръща, авторката едва ли ще се погнуси...

Общи условия

Активация на акаунт