Смешки от форума 26

• 115 256
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Хич не се сърдя. Направо обединих двете поговорки в една. Laughing

# 91
  • Mars Hotel
Цитат
Българите не са само биологичен субстрат, а българската нация не е просто хора.

Crazy

# 92
Цитат
Българите не са само биологичен субстрат, а българската нация не е просто хора.

Crazy

Тъжно е, че намираш горното изказване за смешно.

# 93
  • Mars Hotel
Смешно ми е, да. А ти си тъгувай.

# 94
  • София
Цитат
Аз искам да попитам мога ли да омекотя възглавница от мемоари пяна

# 95
  • София
Цитат
Харесвам цитрусови,свежи аромати,много ще се зарадвам на някоя Алергия или Гутал
Преплетени пръсти или автокоректор Simple Smile Авторката иска парфюм Алегория, а не че си търси алергия Simple Smile

# 96
  • София
Цитат
Никой ли не почива в Кемер? Прави ми впечатление, че изобщо не го споменавате измежду английските курорти.

До началото на октомври със сигурност беше в Анталия, но след това съм изпуснала нишката по преместването му в Англия.  Laughing

# 97
  • Down south
Цитат
И на мен не ми допадна облеклото на първата ни дама. Пооправили са малко цвета на косата, но ако я и бяха прибрали, щеше да е по-добре. Не отива да се върти на пилон все пак, за да развява коси. Жената е наистина едногърда и от там това леко перверзно излъчване.
Не съм я виждала тази първа дама, но описанието ми се стори забавно Simple Smile

# 98
  • София
Малеее сега жълтурите ще почнат да пишат, че първата ни дама е едногърда. Whistling
Тя всъщност за нашата ли пише или за Мелания. Rolling Eyes

# 99
  • Down south
За българската първа дама.

# 100
  • от един красив град
Цитат
От останалите, бих избрала Ема, но с едно н. Smile

Laughing Ема, но да е с едно "н"  newsm78 а сега, това е голям проблем.  Laughing

# 101
  • Пловдив
Това може би е препратка към "Анн от фермата Грийн Гейбълс".

# 102
Нося нещо от Муните. Писано си е баш на място, но споделям и тук, ако някои не четат там. Копирам част от поста, че е дълъг. Много се смях, и историята, и изразяването са трепач.  Joy

Скрит текст:
"Муня е върл, дългогодишен привърженик на домашните маски за коса. Отваря хладилника и слага яйца, кисело мляко, боб, чушки, винен кебап и прочие. Честно да си призная, не знам какво е нямало на косата ми. Една вечер си слагам мед, ракия, мляко, тривитаминол, масла и т.н. завивам се с две торби и чакам да минат 2 часа и косата ми да стане като на Дженифър Анистън. Времето е зимно, мнооого студено. Казах си, че няма да излизам и ще си се разкрасявам у дома. Да, но 10 мин след като се намазунтих ми звъни мой братовчед да ме покани на вечеря в квартално заведение с приятелката си и още няколко хайванчета.....Вика ми "Паля колата, имаш 5 минути да се облечеш". Брех! Облякох се аз, понагримирах се и бааам една шапка, но от тези, дето пак се върнаха на мода едни огромни като тенджера, дето дядовците и руснаците ги носят. Поприбрах на кок в торбичка всичкотО коса ии излязох. Сядаме във въпросото заведение, което е доста оборотно и вътре беше като на концерт на Пайнер. И климатиците на макс, не се диши. Вън сняг, вътре клиентите зачервени, по тениски. И аз се разхвърлях, останах по една тъничка блузка. Да, ама с калпака...... По едно време братовчед ми забелязва, че нещо се стича между веждака ми - кис.млекце 2 процента. Боже, от топлото като почна да тече из под калпака гювеча, оп маската извинте, че сервитьорката 4 пъти ни носи нов салфетник. Ей, кошмарна вечеря беше, а компанията се убиват да се смеят на мойта гърбина..... И вече братовчед ми като реши да ме кани някъде ме предупреждава поне 3,4 часа по-рано, цитирам: "да не дойдеш другия път на дискотека с риба тон на косата" .

# 103
Няма такъв смях. hahaha

# 104
Нося нещо от Муните. Писано си е баш на място, но споделям и тук, ако някои не четат там. Копирам част от поста, че е дълъг. Много се смях, и историята, и изразяването са трепач.  Joy

Скрит текст:
"Муня е върл, дългогодишен привърженик на домашните маски за коса. Отваря хладилника и слага яйца, кисело мляко, боб, чушки, винен кебап и прочие. Честно да си призная, не знам какво е нямало на косата ми. Една вечер си слагам мед, ракия, мляко, тривитаминол, масла и т.н. завивам се с две торби и чакам да минат 2 часа и косата ми да стане като на Дженифър Анистън. Времето е зимно, мнооого студено. Казах си, че няма да излизам и ще си се разкрасявам у дома. Да, но 10 мин след като се намазунтих ми звъни мой братовчед да ме покани на вечеря в квартално заведение с приятелката си и още няколко хайванчета.....Вика ми "Паля колата, имаш 5 минути да се облечеш". Брех! Облякох се аз, понагримирах се и бааам една шапка, но от тези, дето пак се върнаха на мода едни огромни като тенджера, дето дядовците и руснаците ги носят. Поприбрах на кок в торбичка всичкотО коса ии излязох. Сядаме във въпросото заведение, което е доста оборотно и вътре беше като на концерт на Пайнер. И климатиците на макс, не се диши. Вън сняг, вътре клиентите зачервени, по тениски. И аз се разхвърлях, останах по една тъничка блузка. Да, ама с калпака...... По едно време братовчед ми забелязва, че нещо се стича между веждака ми - кис.млекце 2 процента. Боже, от топлото като почна да тече из под калпака гювеча, оп маската извинте, че сервитьорката 4 пъти ни носи нов салфетник. Ей, кошмарна вечеря беше, а компанията се убиват да се смеят на мойта гърбина..... И вече братовчед ми като реши да ме кани някъде ме предупреждава поне 3,4 часа по-рано, цитирам: "да не дойдеш другия път на дискотека с риба тон на косата" .
  rotfImbo rotfImao евала страхотно  newsm20

Общи условия

Активация на акаунт