Смешки от форума 26

• 116 116
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
  • Euskal Herria
Ъхъъъ  Mr. Green. Добре, че пиша в темата, та поне с едно съкращение да съм в час.

# 361
  • DE
Аааа, бившия  Laughing

# 362
Аз пък дълго време се чудих на МЦ и ЖДНБ

# 363
  • София
Какво е МЦ?!

# 364
  • В сърцето на любимия човек
Месечен/менструален цикъл

# 365
  • София
Ох, леле... това ли било😂 аз си представях нещо като "моето цвете" чудех се дали за любимия или за тутурутката се ползва

# 366
  • Euskal Herria
Ето, трябва си тема за пустите съкращения. Че да не стават недоразумения  Joy  Модераторите да вземат присърце тоя наболял проблем  Joy Joy Joy

# 367
Ето, трябва си тема за пустите съкращения. Че да не стават недоразумения 
А недоразумения стават. Преди време както си мислех, че МП означава моят приятел, в една тема не помня коя потребителка съвсем на място, във връзка със споделения казус, заяви, че МП явно означава "Моя Путьо". И беше права в случая. Та не винаги МП е този МП, за който си мислите. Laughing

# 368
Ето, трябва си тема за пустите съкращения. Че да не стават недоразумения
А недоразумения стават. Преди време както си мислех, че МП означава моят приятел, в една тема не помня коя потребителка съвсем на място, във връзка със споделения казус, заяви, че МП явно означава "Моя Путьо". И беше права в случая. Та не винаги МП е този МП, за който си мислите. Laughing
това стана като социалистическата анкета, проведена между хиляди жени "Харесвате ли задника си?"
отговори:
60 % смятат задника си за много дебел
26% смятат задника си за много кльощав
24% казват, че независимо от кусурите му, те го харесват и отново биха се омъжили за него!

# 369
МЦ го приех някак, но с “лелката“ още се боря Joy

# 370
МЦ го приех някак, но с “лелката“ още се боря Joy
донасям една смешка:
На въпрос за ефективна добавка за отслабване, отговорът е:
Цитат
Тиксо. На устата.  Laughing

# 371
Ей добре че сте вие малко да разясните новият форумски език че взех да изоставам  Crossing Arms Не може така трябва да се пусне тема за тия съкращения

# 372
  • Euskal Herria
Цитат
Знам, че не всеки е Джейсън Стетъм, но и обикновено момче изглежда много по-добре с "прическа" като неговата, отколкото със зашит пубис към главата.

Като цяло - постът е много смислен, но просто това изречение ме накара да се  смея с глас.

# 373
  • София
А какво е ЖДНБ?  newsm78 newsm78 newsm78

# 374

Общи условия

Активация на акаунт